www.sudzibas.lv BELLA BEAUTY matu krāsošana

BELLA BEAUTY - matu krāsošana

Neiesaku šajā salonā krāsot matus. Frizierēm nav ne mazākās jausmas par iznākumu-sarkanu no oranžas krāsas neatšķir neviena. Atiecīgi cenas kā šikā salonā, iznakums kā majās ar draudzeni. :(

V

Komentāri (2)

Z zizuzizu 04.03.2014

Arī manikīre viņiem kaut kāda vecāka kundzīte uzradusies, pilnīgs vājprāts, divas stundas pie viņas nosēdēju, kamēr šī pilnīgi nesteidzoties kaut ko tur ķiberējās, un rezultāts bija vienkārši briesmīgs, ka pilnīgi gribas tulīt pat iet un pārtaisīt. Taisīju franču manikīru ar gelish pārklājumu. Izskatās tā it kā viņa ar visām brillēm neredzētu, palika laka zem nagiem, uz pirkstiem, gar malām, nemaz nerunājot par par balto galu, ko es pati mājās būtu kārtīgāk uzvilkusi. Pie šīs kundzītes toč vairs neiešu, jo iepriekš taisīju šeit pat pie jaunas meitenes, ar kuras veikumu biju pilnībā apmierināta.

A absinthia_ 27.05.2015

Labdien,

Nesen biju taja salona uz manikiru, izskatijas ka higienas prasibas netiek ieverotas pec standartiem, nekur neredzeju lampu instrumentiem, ka ari nevareju saprast vai tika panemts otrs instrumentu komplekts pec klientes kas bija pirms manim.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes