www.sudzibas.lv Be Proactive Maina nosaukumus

Be Proactive - Maina nosaukumus

Be Proactive uzņēmums, kurš palasot šajā pašā mājas lapā nemaksā algu cilvēkiem, tagad maina nosaukumus. Jau tā vienam maziņam uzņēmumam ir 100 nosaukumi, bet lielos maina, jo laikam cilvēki lasa šeit par viņiem.
Ice cream international
Bikebazar.

Iesaku iet ar līkumu šiem sludinājumiem.

E

Komentāri (7)

J Jānis Stepiņš 18.08.2014

Sveiki,
Mani sauc Jānis Stepiņš, esmu Be ProActive vadītājs.
Ļoti žēl, ka neapmierinātas situācijas Tu risini šādi.
Pie mums strādā cilvēki, kam pret darbu ir laba attieksme un ir rezultāts. Kam ir laba attieksme un rezultāts vēl nav, ar pārējiem mēs nesadarbojamies. :)

Noteikti Tavā darbā nebija ne attieksmes, ne rezultāta.

A Andrej Rieden 18.08.2014

Iesāku sūdzības autoram griezties darba aizsardzības birojā.
Galvas sāpes kantorim garantētas. Viņiem tādas lietas ļoti patīk. Pats saskāries.

S saule12345 29.04.2015

Jāni, nav jēgas maldināt cilvēkus ar šādu atbildi uz sniegto komentāru. Tu nemaksā arī cilvēkiem, kas ir devuši rezultātu. Ja godīgi nesaprotu kā tev uzņēmums vispār turas ja pa gadu tu apgrozi labi ja 2000 eur. Peļņa 0 vai ar mīnusu un pats nevari pat mašīnu atļauties nopirkt. Tu izmanto RTU ēku uz sadarbības principa, tu centies nopelnīt neko neieguldot. Teikšu godīgi, tu izmanto cilvēkus, lai nopelnītu. Man kaut kur datorā ir vēl aizvien smieklīga bilde ar variantiem kā nopelnīt kurus uz tāfeles biji rakstījis tu un Ernests. Protams nekur nepublicēšu, taču tie veidi tiešām ļoti primitīvi un nesaplānoti. Tev nav ilgstoši strādājošu cilvēku, tas nav nopietns uzņēmums. Tev darbinieki mainās kā zeķes jo tu nemaksā. Man pat tas nav sāpīgi, tikai žēl cilvēkus kuriem nākas lieki iztērēt laiku tavā uzņēmumā. Protams pie tevis var iegūt pieredzi - kādā uzņēmumā nekad nestrādā. Jebkurš cits uzņēmums par tevi smejas. Skumji bet patiesība

V VauVau 03.07.2015

Ja kāds nonācis darba attiecībās ar šo cilvēku, Jāni Stepiņu, iesaku tās pārtraukt nekavējoties!
Šis cilvēks ar lielu pašpārliecinātību un "skaistiem" vārdiem un solījumiem jūs maldinās, izmantos kā peļņas avotu, labākajā gadījumā par 1 mēnesi samaksās, bet tas arī ir viss uz ko varat cerēt. Viņš pārstāvot "sulīgs dizains" ir veselai grupai cilvēku parādā naudu par vairākiem mēnešiem, kuru nav samaksājis vēl šodien. Turklāt daudzas mājaslapas, kuras tika izveidotas, jau ir strādājošas un klienti tās izmanto. Tikmēr viņš turpina melot, ka neko vēl nav pārdevis un tāpēc nevar izmaksāt algas.

Diemžēl jāsaka, ka pagaidām arī darba inspekcija, pēc vairāk kā 2 mēnešiem, nav devusi nekādu atbildi vai rezultātu. Protams, šie procesi nenotiek zibenīgi, tāpēc cerēsim, ka tomēr rezultāts būs.
Nākamais solis, protams, būs tiesa.

Tāpēc godājamie darbinieki, saudzējiet savus nervus un dārgo laiku, neļaujiet sevi apkrāpt.

Līdzko Jānis Stepiņš sakārtos šo jautājumu un būs rezultāts, došu ziņu!

A Archijs123 07.07.2015

Ja šo var nosaukt par uzņēmumu, tad man paliek skumji. Uzņēmums, kurš atrodas RTU kojās... Uzņēmuma vadītājs, kuram atbildības sajūta mazāka par bērnu. Pabiju šajā vietā 2 dienas un sapratu, ka tur nekas nebūs. Visi sēž, kalpo un Stiepiņš tikai sola. Domāju, ka ilgi tā tas nenotiks.

Q qqq 15.07.2015

Nesaistieties darba attiecībās ar Jāni Stepiņu, jo viņš ir krāpnieks, melis un tikai solītājs, ka viss būs, bet nekā nav un nebūs.
Maina uzņēmumu nosaukumus biežāk kā zeķes, līdz ar to atļaujas nemaksāt darbiniekiem algu! Runāt un solīt māk, bet darīt un maksāt NĒ, arī tiem kuri darbu dara ar attieksmi.

H Hockeymonkey 21.10.2015

Sveiki! Padalīšos savā pieredzē! Man bija nepieciešamība izveidot mājaslapu, kamēr meklēju uzņēmumu, kas man par saprātīgu summu izveidos mājaslapu, pēkšņi no "zila gaisa" mūsu salonā ienāca pats tā laika uzņēmuma "SulīgsDizains" vadītājs Jānis Stepiņš, ar piedāvājumu izveidot mājaslapu. Skaisti izstāstīja, izstāstīju savas vēlmes, viņš teica, to visu izdarīsim, nav problēmu, teica, ka jāsastāda līgums un jāveic avansa maksājums 150 EUR vērtībā, tā arī izdarījām, līgumu sastādīju, pieliku vēl savus punktus, un pārskaitījām avansa maksājumu par mājaslapas izveides pakalpojumu.
Izpildes termiņš bija 2 - 3 nedēļas.
Mājaslapas uzmetums tika parādīts, un kad zvanīju, teica, ka viss procesā.
Pagāja mēnesis, lapas kā nav - tā nav.
Tad sola, sola un sola!
Serveris nobrucis utt.
Sākās kaudze ar atrunām un aizbildinājumiem!
Zvanīju ik nedēļu, viņš tik stāsta atmaskas, pagāja 3 mēneši, zvanīju un teicu, lai atgriež naudu, ka līgums nav izpildīts, un man tādu pakalpojuma sniedzēju nevajag!
Firma jau esot iesniegta kā maksātnespējīga!
Viņš man naudu atdošot skaidrā 2 nedēļu laikā,
Paiet divas nedēļas, zvanu viņam, viņš saka, ka bija atkal kārtējās problēmas un jautā man- vai nav iespēja atdot pa daļām!?
Es teicu, ok, maksājumus sadalīju 3 nedēļās pa 50 Eur katrā, pie tam pirmo daļu solīja tās pašas nedēļas nogalē pārskaitīt!
Naudas kā nav tā nav!
Zvanu! Neceļ!
Zvanu! Neceļ!
Vairs neatbild uz telefon zvaniem vispār

Sākumā likās patīkams/apņēmīgs puisis - nedomāju, ka beigās notiks tā kā notika! Puika jauns un stulbs!
Galīgi nav uzņēmējtipa! Krāpnieks! Neģēlis!

Ja kāds zin, kur viņu var atrast, padodiet ziņu uz [slēpt]@inbox.lv

Ja jau zvanus neceļ, būs jāsatiek personīgi!
Man galīgi nav žēl veltīt tam laiku!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes