www.sudzibas.lv BBS Autocentrs Darbu kvalitāte

BBS Autocentrs - Darbu kvalitāte

Serviss briesmīgs, servisa vadītājs vienīgais ko māk stāstīt ir pasakas. Bija vismaz trīs reizes atkārtoti jābrauc uz servisu un ar pirkstu jārāda uz nenovērstajām problēmām, ko apdrošināšanas ietvaros bija jānovērš. Lai gan apdrošināšanas kompānijai piestādīja rēķinus, ka visu ir sataisījuši.

J

Komentāri (2)

A Andrey Andeyeff 01.12.2015

Tur vaditajs ir ists daunis kas vel reali telo no sevis zvaigzni, bet patiesiba neko iznjemot prasit naudu no klientiem neprot .

M MIG-1 05.12.2015

Vadītājs Mārcis ir urla ...tas tiešām ... staigā melnā ādas jakā ... ar maziņu zelta ķēdīti kaklā ... :-D un bravūrīgi sola visiem pa muti... :-D :-D :-D
tā tas ir ja sievas brālis strādā valdībā... laikam piesedz ... :-D ģimenes biznesu ... :-D :-D :-D

bet es zinu ka vienreiz nepareizam klientam viņš trāpījās un mēģināja patādīt cik liela zvaigzne viņš ir ... atstātai mašīnai pie viņa servisā nozaga detaļas ...vel klientam draudēja zobus izsist un mašīnu neatdot ... bet ...pēc tam strādnieki vilka aiz rociņām no peļķes Mārcīti laukā ... :-D :-D :-D ar visu melno ādas jaciņu un zelta ķēdītēm ... :-D :-D :-D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes