www.sudzibas.lv NVA Nejēdzība!

Bauskas NVA filiāle - Nejēdzība!

Bauskas NVA filiāle, dabūju no darba devēja izziņu par garantētu darbu, ja sekmīgi pabeigšu autoskolu, B-kategoriju, atnācu uz atlasi un biju šokā par testa jautājumiem! Uz tiem var atbildēt cilvēks kurš pabeidzis autoskolu, un kuram ir zināšanas automašīnu aerodinamikā un uzbūves īpatnībās.Ja man ir garantēts darbs un vēlme apgūt šo specialitāti, kapēc man tiek likti šķēršļi specifisku testu veidā??? Vai tad valsts nav ieinteresēta lai es būtu nodarbināta un maksātu nodokļus??? Kurš kārtējais "speciālists" ir izgudrojis šos testus??? Manuprāt tā ir visstīrākā kaitniecība!

A

Komentāri (2)

S skarbulis 22.09.2009

Šeit tiek apcerēta tieši tāda pati problēma http://forums.delfi.lv/read.php?f=104&i=294643&t=294643

Nu ko lai saka...nu cūcība un nejēdzība tā ir!

S sfsdfsd 23.09.2009

tas jau nav galvenais, galvenais skatās tavu funktieri, kā tu domā, to testu būtība nav pareizās atbildes, bet gan tavs domāšanas stils, virspuse izskatās duma, bet iekšpusēji, slēpti tevi izfiltrē un tad redz nejau profesionālo, bet domāšanas un rīcības stilu, un vai tiešām domā, ka tā valsts uz kursiem metīs laukā ap 150-200 Ls lai tevi apmācītu? ne tak:))), neraudi, tajos testos ir arī tāda dumība - bezsakars - kā bērnu audzināšana un jautājumi - cik stūru ir '3-stūrim:)))), tā ka tava biļete vēl bija intelektuālā

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes