www.sudzibas.lv Banku augstskola iestāšanās augstskolā

Banku augstskola - iestāšanās augstskolā

Esmu patiesi pārsteigta par tādas privātiestādes kā Banku augstskola darbinieku zemo apkalpošanas līmeni un pēdējais, sms, kas ir uzaicinājums uz līguma slēgšanu. Mana meita, vienā no labākajām Igaunijas vidusskolā mācoties pēc starptautiski atzītas IB programmas un to absolvējot šajā programmā, iesniedza pagaidu atestātu minētajā BA. Visā Eiropā IB programmā skolēni mācās 7 baļļu sistēmā. Piesakoties BA ir jāaizpilda dažu priekšmetu eksāmenu rezultāti. Iespēja, ka eksāmenu rezultāti tiek atzīmēti 7baļļu sistēmā, nepastāv. Nelaipnā reģistratore pat nepapūlējās rast risinājumu šai problēmai.šodien tika saņemts sms par "Labdien. Ludzam Jus ierasties Banku Augstskola parakstit studiju ligumu. No 15., 17. un 18. augusta no plsts. 9:00 lidz 18:00. Ar cienu - Banku Augstskola" un pēc brīža" Atvainojamies, informacijas radusies kluda. Ligumus vares parakstit 15., 18. un 19. augusta. Ar cienu - Banku Augustskola".Dokumentu iesniegšanas maksa 30€. Fantastisks peļņas avots!

Komentāri (7)

BondsBonds 15.08.2014

Piedod, bet, lai gan mana dzimta valoda ir latviešu, man ir jājauta KO?

A avdv 15.08.2014

Tad tomēr ... kāda ir problēma? Reģistrācijas maksa, kas ir visās augstskolās vai sms?

I inela 17.08.2014

Es arī nesūdzos par latviešu valodas zināšanām, bet nesapratu NEKO. Par ko īsti sūdzība?

B Banku augstskola 18.08.2014

Esam patiesi gandarīti, ka esat izvēlējušies studijas Banku augstskolā! Banku augstskola ir valsts augstskola, kas savā darbībā vienmēr centusies īstenot labas pārvaldības principus un nodrošināt augstus standartus gan studiju procesā, gan saskarsmē ar ikvienu studējošo, viņu vecākiem un sadarbības partneriem. Arī šajā situācijā, kad reģistrēšanas sistēma neparedz iespēju rezultātus atzīmēt 7 baļļu sistēmu, eksāmenu rezultāti tika pārrēķināti un ievadīti manuāli, neradot nekādas problēmas to salīdzināšanā.

Varam vēlreiz atvainoties par sagādātajām neērtībām, sākotnējā īsziņā norādot kļūdainu datumu par līgumu slēgšanas laikiem. Šī kļūme tika operatīvi novērsta, nosūtot atkārtotu informāciju.

Reflektantam par pieteikšanos jāmaksā reģistrācijas maksa – 30 eiro, un šī summa ir vienāda visām augstskolām vienotajā elektroniskajā reģistrēšanās sistēmā.

Novēlam veiksmīgu jauno studiju gadu!
Ar cieņu – Banku augstskola

T Tamāra Robežniece 27.08.2014

Brīnums, ka neviens nepamana gramatiskās latviešu valodas kļūdas augstskolas rakstītajā sms tekstā ar krievisku pieskaņu!
Laikam jau Latvijā visi pieraduši pie paviršas attieksmes. Pat kļūdas netiek pamanītas :(

A Anete Ribakova 04.01.2018

Rakstīts tiek bez garumzīmēm (nevis krievisku pieskaņu), lai tādās mobilajās ierīcēs, kurās nav aktivizēts vai nav iespējamas garumzīmes - būtu iespējams saprast tekstu. :) Citādi ir telefoni, kuros kāda sūtīta sms ar garumzīmēm tiek pārveidota par nesaprotamiem ķeburiem - gluži kā jūsu rakstītais teksts par Banku augstskolu. Kas ir VALSTS augstskola, nevis privātā. Kā arī - pirms rakstāt sūdzību, vispirms atrodiet pietiekami daudz informācijas par konkrēto tēmu - silts ieteikums! :)

S Skoda1991 05.12.2014

Tad kāpēc jāizvēlas šī skola, ja redz tik ļoti viss neapmierina? Izklausās pēc kārtējās mammītes, kas savu meitiņu ceļ debesīs un pārējās skolas tādas un šitādas. Ja nepatīk, tad liec viņu kādā no Igaunijas skolām, lai tur sēž un mācās. Neredzu problēmu kur BA šeit būtu kaut ko nepareizu izdarījusi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes