Baltkrievijas dzērienu veikals - Rupjība

Labdien.

Vēlos izteikt lielu FUI Baltkrievijas dzērienu veikalam ,kas atrodas Elijas ielā 21 . Tur strādā pārdevēja gaišiem matiem, manuprāt Diana....kurai ir drausmīga attieksme pret pircējiem. Uz jautājumiem atbild rupji, uzreiz redz,ka ar dzīvi neatmierināta.....
Atlikuma daļu arī vēlas piesavināties.....Nomainiet pārdevēju!!!!!!:))

Komentāri (7)

A aramiss 13.06.2014

Jūs laikam bijāt manāmā pālī un agresīvi uzvedāties, tāpēc ka pārdevēja Diāna negribēja Jums pārdot Baltkrievijas sidru, vēl pie tam Jūs droši vien piekāvāt veikala apsargu, kurš Jūs reibuma stāvoklī negribēja ielaist veikalā...tādēļ tāda attieksme:)))

L Lukevic 15.09.2014

* DUBULTĀ tagad.Atvērās vēl viens veikals.

Runa iet par Diānu Petrovu, kura agrāk Oliviers&Co strādāja???Manuprāt es viņu redzēju tanī rajonā. Oliverā viņa labi bija mani piekrāpusi ar naudiņām.Tā ka klientiem jābūt uzmanīgiem! Pamanīsiet nepareizu atlikumu, uztaisīs seju kā uz diršanu un nometīs jums naudu uz grīdas un pat neatvainosies!

M murgss 18.09.2014

Tādas tās Dianas ir. Stulbas un neaudzinātas!!!

A arit 27.09.2014

Runa iet par PETROVU-lielāko klientu krāpēju pasaulē?

F fefe 01.11.2014

Un Vaditaja Ir Labaka? Svetlana Sušinska ari nav paraugcilves. Divkosiga butne. Jasudzas augstakstavošajiem, jo šis divas blondas ma**as ir baigas draudzenes!

M mezonis22 09.01.2015

Dazi * varetu to aiziet uz veikalu pateikt, es braukshu skatities kaa lielie pauti un gudras galvas savu varonibu paradis! ES APMAKSAJU celja izdevumus u laiku ko pateresiet kamer brauksiet sevi pieradīt...vienkarši velos to redzet! un jā - nepontojaties ka Jusu laiks maksa 100 EUR, dabusiet 70 centus 20 EUR par tam 2 h ko veltisiet!! ;)

B [email protected] 09.01.2015

Baltkrievijas dzērienu vaikala administrācija aicina vērsties ar sūdzībām pa tālruni +371 67 40 88 92 vai rakstot uz e-pastu [slēpt]@blpp.lv
Katru gadījumu rūpīgi izskatīsim, un kompensēsim jebkādas neērtības.
Savukārt aicinam apmeklētājus cienīt citus. @suck @jurmis42525 @Lukevic @fefe aicinam izmantot citus veikalus, kur nopērkama Baltkrievijas ražojuma produkcija.

Ar cieņu,
Baltkrievijas dzērieni administrācija

P.S. @suck @jurmis42525 @Lukevic @fefe izsakām lielas šaubas par Jūsu objektivitāti, veselo saprātu un faktu, ka mūsu veikali jebkad ir apmeklēti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes