www.sudzibas.lv Baltcom Klientu serviss

AtrisinātaBaltcom - Klientu serviss

Pirmdien, 11.01.2010 zvanījām uz baltkom klientu apkalpošanas numuru no plkst.13.00 līdz 16.50. Neviens nebija sazvanāms. Gribējām atteikties no baltkom telefona, kurš strādā vnk briesmīgi, visu laiku pazūd sakari, bet redz, klientu serviss nav sazvanāms vispār! Es nesaprotu, viņiem pirmdienas skaitās brīvdienas vai kā? Kāpēc nevar sazvanīt klientu servisu? Rīt brauksim uz ofisu, kurš atrodas otrā rīgas galā, lai risinātu problēmu...
Un tā nav pirmā reize, kad viņus nevar sazvanīt. Agrāk jau bijušas problēmas, centāmies sazvanīt un diezgan neveiksmīgi. Reāli, jāzvanās visa diena, lai kāds atbildētu. Šodien telefons visu laiku bija aizņemts. : (

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 05.11.2018

Uzņēmuma Baltcom pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

B

Komentāri (4)

N Nika 11.01.2010

Doma ta tik vienkarsi tiksi vala? Pacakareties dabusi.

A AAAAAA 11.01.2010

Ar sazvanīšanu gan nekad nav bijušas problēmas! Jā, bet par pakalpojumu labāk nekomentēšu ...

R Runcis 13.01.2010

Nu ar atteikšanos no Baltkom man arī ir pieredze. Tik ātri tas nenotiks.

M martins 25.11.2011

Ir jādara gudrāk. Zvani uz pakalpojumu pieteikšanu, tur vini vienmēr pacels. vienalga ka zvani ne pa tēmu, viņiem būs jārisina tava problēma! :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes