AtrisinātaBaltcom - Kvalitāte

Eto prosto uzas! Malo togo, cto ostavili bez televidenija v subbota, / a za uslugi oplatu trebujut vpered! / . Tak 4 den netu kacestvennogo izobrazenija! A ece reklamirujut svoi uslugi! Ne popoadajtes na udocku. Ne do texsluzbi ne dozvonitsa, ne vnatnogo otveta ne polucit! Pozor!

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 05.11.2018

Uzņēmuma Baltcom pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

A

Komentāri (1)

M Murmucis 15.03.2012

Baltkom kvalitāte tiešām vairs nav laba. Mums arī svētdien nebija ne internets, ne televīzija - sazvanīt viņus nevarēja vispāŗ, tikai ap 13.00 atsūtīja sms, par to, ka visu dienu nebūs pieejami viņu pakalpojumi. Tā arī visu dienu 8.00 - 21.00 nodzīvoju bez neta, bez tv; tā ir vesela diena - par ko es Baltkom maksāju?

Interneta ātrums vispār ir briesmīgs. Kaut gan mums ir pieejams optiskais internets. Gaidīšu, kad beigsies līgums ar Baltkom, lai var viņus pamest...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes