www.sudzibas.lv Baltijas Starptautiskā Akadēmija Attieksme pret studentu drausmīga

Baltijas Starptautiskā Akadēmija - Attieksme pret studentu drausmīga

Visi, kas domā, kur studēt pēc vidusskolas, es Jums patiesi silti iesaku neiet uz Baltijas Starptautisko Akadēmiju- tas ir vāks, skola ir drausmīga, precīzāk, ne pati skola, bet attieksme pret studentu, kas tajā valda. Sākumā šķiet, ka skola ka skola, bet tad kad sessija jau ir galā, pusgrupai atnāk uz māju rakstiskie paziņojumi par to, ka ir parāds, lai gan ikvienam uz rokas ir kvītis, par pilnu apmaksu. Kancelejā paziņo, ka pusgrupa neesot bijusi pielaista pie sessijas, kad sessija jau ir garām, un visi eksāmeni un iekaites ir veiksmīgi noliktas. Un tad mums paziņoja, ka mums jākārto visi eksāmeni vēlreiz, jo atzīmes nav ieliktas, grāmatvedības kļūdas dēļ, "ejiet un meklējiet paši pasniedzējus un runājiet kā dabūsiet atzīmi vēlreiz, tā esot studenta problēma, grāmatvedības solis mums pretī esot tas, ka tiek atļauts tos pārlikt bez maksas", to pasaka mācību daļā... Kur strādājošs cilvēks var pa dienas vidu (vakara nodaļā studējošais)izmeklēt visus pasniedzējus? Nevaru iedomāties ko man teiks priekšniecība, kad man būs jālūdz, lai mani palaiž no darba, jo man jābrauc uz akadēmiju meklēt pasniedzējus, Tā arī no darba var atlaist...

D

Komentāri (14)

F fancy 01.03.2009

Māsa tur mācās... atsauksmes - vnk graujošas. tā kā viņai tāda pof attieksme uz visu, tad arī liek mīksto pasniedzēju attieksmei, kuri iedomājušies, ka ir kkādas pasaules nabas. lekcijas latviešu valodas plūsmā tāpat notiek krievu valodā, jo lūk pasniedzēji nav papūlējušies iemācīties latviešu valodu un vēl tev bļaus virsū, kad nemācēsi krieviski uzprasīt šiem interesējošo jautājumu :D

L lina 08.03.2009

Nevajag te muldet par ko nejedz, Fancy. Kad parakstijam ligumu, tad skaidri bija tekts, ka lekcijas notiks gan latviesu, gan ari krievu valoda, pie tam latviesu valoda ir loti maz literaturas un biezi pasniedzeji ir spiesti lasit lekcijas krieviski, jo ta jau nav pasniedzeja pienakums-tulkot, un par pasniedzeju attieksmi, ka nerunas latviesu valoda, nevajag, neviens nav tik debils, ka nepaskaidros atsevisku jautajumu studentam, daudzi tomer pasi tulko materualus, lai vieglak butu. kas attiecas uz raksta autores teikto, tad jaiet pie rektora, nevis te jaraud

M Monta 08.04.2009

Salacgrīva, 7diena, plkst. 5:15. Iepriekšējā vakarā esmu laicīgi gājusi gulēt, lai varu piecelties, saģērbties, uzkrāsoties utt. un braukt uz skolu, uz augstāko matemātiku. Negribējās jau braukt ļoti, vēl jo vairāk, tāpēc, ka 7dienas dienā man 5 h būs matemātika jāmācās.
10tos bijām jau lielākā daļa sabraukuši, taču pusstundas laikā lekcija vēl nesākās. No vienas puses priecājāmies, taču no otras puses - ātrāk sāksim, ārtāk beigsim. Aizgājām līdz lekciju izmaiņām, bet tur, protams, nekādas izmaiņas nebija veiktas. Izgājām ārā, sākām zvanīt pasniedzējai. Gāja grūti ar sazvanīšanu, bet beigu beigās tikām pie informācijas, ka pasniedzēja kādu laiku jau ir slima un lekcija mums, protams, nenotiks. Sekoja dažādas emocijas, bet pēc tām aizbraucām uz Lidiņu, lai kompensētu dusmaz uz... Droši vien uz mācību daļu, kas neuzskatīja par svarīgu veikt izmaiņas mūsu lekciju sarakstā...

L laura 28.05.2009

Piekrītu Fancy par Bsa pasniedzēju minimālajām latviešu valodas zināšanām! sākumā jau man uzņemšanā meitene (arī lauzītā latviešu valodā) skaisti pastāstīja, ka mācības notiek bilingvālā plūsmā - nav jau tik traki, bla, bla bla! Muļķības! Ja pasniedzējs ir krievs, tad jārēķinās, ka lekcija notiks tikai un vienīgi krievu valodā! Jā, ja ko nesapratu - vaicāju, taču, neteikšu, ka pasniedzēji bija kaut ko tulkojuši un mācēja man atbildēt latviski! Gluži otrādi - kaut ko iztulkot man palīdzēja kāds cits students!! Ja jums nav perfektu krievu valodu zināšanu - neejiet tur mācīties, jo bilingvālā plūsma tā pati krievu plūsma jau vien sanāk! Protams bija reti izņēmumi, taču tādu bija ļoti maz!

L lee 28.05.2009

Jāsaka gan, ka šī nav skolas vienīgā problēma!Līmenis ir zemāks par zemu:(
Tur var iet mācīties, ja bez piepūles gribi dabūt diplomu, bet zināšanau nekādu!

J Julija 25.06.2009

Man nav problēmu ar krievu valodu(es mācos latviešu plūsmā)...Taču arī es, diemžēļ, tikai 3 kursā saprātu, ka BSA ir pretīga iestāde! No trešā kursā sākas: pasniedzēji sāka "bastot" lekcijas...Es no darbā skrēju, lai paspēt...bet pēc tam stundu gaidām visi kopā...bet neviens mums neko neteic..un protams lekcijas nebija. Macību daļā visi ka satricināti...Tas bija ne vienu un ne divas reizes:( Tagād vispār kāds murgs: maksājam naudu(tik lielas summas) bet attieksme...Es krietni vīlusies, un neieteiktu tur mācīties nevienam!!!

J Julija 11.11.2009

Lina, es jums pilnigi piekritu.

K klients 14.01.2010

Es arī mācos BSA. Man nekad nav bijušas nekādas problēmas. Pašiem ir jāseko līdzi savām atzīmēm, kredītiem. BSA līgumā bija rakstīts, ka lekcijas notiek bilingvāli - tātad, ja nesaproti krieviski, tad neej tur mācīties.
Esmu latviešu plūsmā, un man ir bijis tikai viens pasniedzējs, kurš mums lekcijas pasniedza krieviski, pārējie latviski.
Mācību daļa strādā slikti, bet tagad jau ir nedaudz labāk, laikam darbinieki sabijušies, ka neatlaiž.

E es 18.01.2010

Pati pēc pusgada beigsu šo iestādi.
Nekad nav bijušas problēmas ar valodam, pat ja pasniedzējs lekciju lasa krieviski un kāds kaut ko neizprot - vienmēr ir paskaidrots. Un latviski tiek pasniegti ļoti daudz priekšmeti.
Kas attiecas uz mācību apmaksu un atzīmēm - kā jebkurā dzīves sfērā, pašiem ir jāseko līdzi.
Nezinu gan kā ir citās nodaļās (fakultātēs) - mūsējā (kultūras projektu vadība) gan ar to saucamo "diploma vieglo iegūšanu" ir kā ir - sesijas laikā nākas labi "pasvīst", protams, ja negribas. lai diplomā vidējā atzīme būtu 4
Mūsu kurss ir vairāk nekā apmierināts

L Laura 05.08.2010

Kā jau daži te teica - pašiem vajag sekot līdz savām atzīmēm, nenokārtotajiem parādiem, maksājumiem utt. Tā ir augstākās izglītības iestāde, kur esi pats par sevi un neviens nestaigās pakaļ. Ja labi grib, tad var visu ar pasniedzējiem sarunāt, ir tikai jāmāk to izdarīt pieklājīgā tonī. Manuprāt, līmenis, kāds ir BSA nav sliktāks par to, kāds tas ir citās augstākās izglītības iestādēs mūsu valstīt, ņemot vērā arī visas atlaides un iespējas, ko piedāvā šī akadēmija, ir tikai jāvēlas mācīties un jācenšas.

S sisidra 05.08.2010

arī mācos bsa un visu laiku sanāk brīnīties par to, ka cilvēki iestājoties paraksta līgumu par bilingvālo apmācību, a pēc tam brīnās, ka lekcijas notiek ne tikai latviski, bet arī krieviski. par to taču brīdina jau iestājoties :)
a par nenotikušajām lekcijām piekrītu. un apmācību kvalitāte arī diez kas nav, daži pasniedzēji ir normāli, bet citi ir tādi, kas nāk un atsēž to lekciju tik ķeksīša pēc. bieži vien jūtos tā, ka nebija nemaz vērts nākt uz lekcijām.

A Anastasija 13.12.2010

Labdien, man ir doma arī iestāties šajā akadēmijā, dzirdēju labas atsauksmes. Ar valodām grūtību nav. Lūdzu rakstiet uz manu e-pastu Jūsu ieteikumus, vajadzētu iestāties BSA vai nē.

S Solvita89 21.06.2019

Izlasot komentārus, ka arī dzirdēju jau studejošo studentu atsaukmes par šo iestādi, varu secināt sekojošo: NEIEŠU un mudināšu citus tur nemacīties, jo galu galā, par to tiek maksāts. Attieksme pret studentiem graujoša! Šausmas! Lekciju laiks nesakartots, Bieži lekcijas tiek atceltas pēdējā brīdī. Vairākam lektorem necienīga attieksme, norunātā laikā uz konsultācijam mevari trāpīt jo " lektorem ir savas personīgas darīšanas" Bērni, kāzas, bēres. Bet redziet studejošiem ne bērnu, ne darba, ne citu darīšanu nav. Gulēj slimnīcā arī nav attaisnojums kāpēc neieradies uz lekcijām. Drausmas kaut kādas! Citi studenti cieš, klusē, jo zin, ja pasūdzesies augstāk izlidos arā ka putniņš! Klusē jo nepieciešams saucamais " korkis" Ar bumerangu ka līdos visi sūdi atpakaļ maz neliksies! Paziņas mamma strādāja BSA, stāsta šausmu lietas! Kauna viņiem tur nav! Ja visu visu pastāsta! Citiem studentiem uz nervu pamata no pārdzīvojumiem bija sākušas veselības problēmas lidz pat ekzemai uz stresa pamata! Paši sūdi un traumētie, tāpēc ka suņi izturās pret citiem!

B bbaiba 25.01.2020

Будьте бдительны, преподаватели могут тырить ваши работы для написания своих работ или отдавать блатным, чтоб не писать им диплом а тырят ваш диплом а потом вам на защите скажут что у вас плагиат. Будете разбираться, но там покрывают они друг друга.
Такая преподаватель Р.Лукьянчик использовала работы студентов для написания своих. Юдина тырила чужие работы, для написания диплома Р.Милославскому, который двух слов связать не может и Юдина за него на защите говорила. А комиссия ничего, как будто так и надо, что препод за студента диплом защищает.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes