www.sudzibas.lv Baltic Cars BC "Zelta" solītāji

Baltic Cars - "Zelta" solītāji

Vēlos padalīties pieredzē.
Bet iesākumā vēlos teikt/brīdināt - neielaižaties darba attiecībās ar šo uzņēmumu!

Mehāniķa reālajos darba pienākumos ietilps ne tikai tas, kas ir atrunāts darba līgumā, bet arī ir jāuzkopj servis telpas (logu, sienu mazgāšana, notekcauruļu tīrīšana u. T. T) un ir jāiekārto arī apkārtne (zāles pļaušana, apmalīšu ravēšana, bedru līdzināšana pie servisa ieejas un arī trotuāra tīrīšana no sniega un lapām) . Par to protams netiek maksāta noteiktā stundu likme (tā teikt - aiz labas sirds, pēc darba laika beigām - visi čakli uzkopt visu teritoriju) .

Priekšniecība solīs zeltu, bet labākajā gadījumā saņemsiet vien nenokomplektētus darba intrumentu skapīšus. Atbildību protams par tiem "nes" paši mehāniķi. Ja kautkas salūzt-sedz no algas.

Algu maksā pēc izstrādātajām darba stundām, taču mēneša beigās sastrādātās stundas pēkšņi pazūd.. Protams, varat rēķināt reizē, taču tas nav garants, ka tā spēsiet pierādīt un saņemt nopelnīto darba algu. Oficiālā alga ir līdz 100eur, pārējais tiek sadalīc aploksnēs. No tā arī secinam, ka nodokļi netiek makSāti! Algas datumi, protams, nav stabīli, kad priekšniecība vēlas-tad arī maksā, un maksā tik cik vēlas.

Pārtraucot darba attiecības darba alga netiek izmaksāta. Papildus tiek piestādīts rēķins par "nozagtajiem" darba instrumentiem. Līdz ar to sanāk, ka nesaņemat algu un vēl esat parādā servisam par mistiski pazudušajiem atslēgu komplektiem (tos paņem priekšniecība vienu dienu pirms darba līguma pārtraukšanas, paziņojot ka tos ir piesavinājies pats darba ņēmējs) .

Iesaku padomāt, pirms stājaties darba attiecībās. Darba apstākļi un attieksme ir pielīdzināma nullei. Vienīgais pluss šajā servisā ir atsaucīgie un prasmīgie kolēģi!

M

Komentāri (3)

M Mehs 29.07.2014

!!!Apkrāpēji!!!
Tiešām padomājiet, vai tas ir tas ko jūs vēlaties

BondsBonds 30.07.2014

Paldies. Tagad zināsim un tur nestrādāsim.

A Ainičs 10.01.2018

Pilnīga taisnība!
Viss ko cilvēks uzrakstījis ir pilnīga taisnība!
Kas tur ir pastrādājis apstiprinās!
Visus komentārus raksta pats Pēteris,zem citiem segvārdiem!
Es brīnos kā VIDS nav to kantori aizvēris?!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes