www.sudzibas.lv Baltcom Serviss, ligums

AtrisinātaBaltcom - Serviss, ligums

Nesledziet ligumus ar sito kroplu kantori. Izzadzeeji.
Nepietiek ar to, ka pabaaza ligumu man parakstiit, kuraa bija izveles starp 12 un 24 men, pabaaza, pats elektrikis atziimeejot, krustu, kur 24men. Plusaa, lauzot ligumu, dubultaa sods, 100ls, nevis 12 menesoss-50 ls. Vel vienu meenesi 1 dienu nokaveejaam, uzreiz atsleedza netu! Piesleegt jeedza tikai pec nedeelas!
Nepietiek ar to tizlosanos, atsuutit tak vini soda atmaksas grafiku ari nejeedz, pa entajaam reizeem jaraksta, jaabaksta. Tik vien, kaa "sazinaasies ar jums tuvakaja laikaa". Kaut kaa gaidu jau pusgadu! Urlas.
Nevienam neeiesaku to midzeni!

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 25.04.2019

Uzņēmuma Baltcom pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

Komentāri (1)

BondsBonds 11.07.2014

Jā, jā, pabāza, ka tik ne tā. Tas jau kā seriāla, čigāniete "pabāza". Kāda viņiem vispār daļa gar TAVU soda grafiku, viņiem izdevīgāk tērēt laiku jauniem klientiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes