www.sudzibas.lv Bakker Holland Nekvakitatīva produkcija

Bakker Holland - Nekvakitatīva produkcija

Vasarā pasūtītie augi pienāca rudenī.Pavadrakstā teikts, ka lai neuztraucas par puķu stādu izskatu - tie esot ziemas miegā. Izdzīvoja 5 procenti, bet jāmaksā 100 lati .
Atsaucē teikts, ka var divu nedēļu likā sūtīt atpakaļ, bet tik ātri nevar neko saprast.Divas reizes esmu pasūtījusi, neviena no dāvanām gan nav pienākusi.

D

Komentāri (5)

B Burunduks 03.01.2010

Nu ir tā, ka viņi nes atbildību tikai tad, ja tie augi tev jau atnāca beigti, puvuši, vai izkaltēti. Viss pārējais - tava vaina. Vismz tā viņiem iznāk. A, vēl ir krāsu garantija - ja pasūtīji sarkanu rozi, bet ēc gada uzziedēja dzeltena - vari atgriezt.
Mēs tur pasūtam tikai sīpolpuķes - ļoti kvalitatīvas. Ļoti krāšņa
kolekcija izveidota, visi kaimiņi apbŗino mūsu krāšņas dobes. Tiesa gan, nav tur nekā tāda, ko nevar dabūt te pat pie vietējiem audzētājiem (audžetavās), tirgūs, veikalos un gadatirgūs.

E Eseseseseseseses 03.01.2010

nu ko tad tu, burunduk, pasuuti no aarzemeem, ja lv var nopirkt to pasu? ko vieteejo ekonomiku neatbalsti? jeb kaut kaa pasapzinja celjas un kraans izaug lielaaks, ja taas pasas pukjes no aarzemeem esi pasuutiijis?

T tatjana 27.10.2010

2010. gada vasarā veicu nelielu pasūtījumu, kuru solījāas izpildīt septembrī-oktobrī. Izpildīja, viss saņemts. Pa pusei izkaltis mellenes stāds, dažas lapas tomēr saglabajas, tā kā ir cerība ka izdzīvos. Pārējais pasūījums bija sīpolpuķes - rūpīgi apskatījos katru sīpolīti - nu jā, no 20 narcisiem divi beigti. No trim hiacintiem beigts viens. Pirku sapakotas narcises depo veikalā - puse sīpoļu beigta. Tā kā nav skaidrs kas ir labāk. Dāvānā saņēmu tieši to, ko piedāvāja katolgā - dekoratīvo podu (kurš gan katalogā izskatās lielāks un glītāks, bet ja jau pa vēlti dabūts...), 100 vai cik tur īrisu sīpolīšus. Pasutījuma pavadlapiņā tika minētas kaut kāda "rokasgrāmata", kurā sīkāk tiks paskaidrots kas un kā. Grāmatu neatradu, toties atradu atplēsto aploksni, kurā bija neliela diezgan normala rotaslietiņa, rakstīs ka pat ar īsto swarovski kiristālu. Tiešām - ir iemontēta kristāla mikrodrupatiņa, bet tik maza, ka nevar saprast cik lielā mērā tas ir swarovsski kristāls. Šī tē manta nekur netika solīta, es to neapsūtīju. Var būt tā bija domāta kādam citam un kļūdas pēc iekļuva manā kastē?

Es ar leilāko prieku pirktu LV ražotās puķes un stādus, ja būtu kaut māzāk iespēja izvairīties no braukašanas pa laukiem meklējot kārtējo auzdētavu, kur var nopirkt vinu niecīgu krūmiņu.

G gas 05.06.2012

Bakker firma tik vien pārtiek ka no solijumiem, piedava bonusa dāvanas bet gala rezultata atsuta kiniesu bižuterijuun vel pie tam japasuta nemazak ka pa 20 ls un kad gribi parunat par so temu pa telefonu tad met nost, liels fuj Bakker.

L lauskis 15.01.2014

Bakker holand ir mesls. Dargs un nekam nederigs katalogs.Un cakare cilvekus ar loterejam kuras nav uzvaretaju.CILVEKI NEESIET LETICIGI UN NEUZKERATIES UZ VINU AKIEM.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes