www.sudzibas.lv Bakker Holland Bakker Holand stādi

Bakker Holland - Bakker Holand stādi

Bakker Holland stādu kvalītāte - tas ir ārprāts! Pasūtīju zemeņu stādus. Tas ir neiedomājami - kā firma var atļauties pavasarī sūtīt tik mikroskopiskus neatdzīvinātus stādiņus par lielām naudām. Pēc to saņemšanas (liku katru savā podiņā substratā) mēnesis pagāja, lai varētu konstatēt, ka 1/3 daļa vispār neatdzīvosies, pārējiem beidzot ir lapiņas kā peļu austiņas. Man par savu naudu jāuzņemas problēmas? Firmai bija jāsūta vismaz šādā stāvoklī esoši stādiņi, kādus panācu ar mēneša auklēšanos. Pats esmu dāliju kolekcionārs. Nevaru iedomāties piedāvāt cilvēkiek dālijas ar tādiem 'STANDARTIEM' kā Bakker. (www.dalijas-av.lv)
Vēl par Bakker. Saņēmu 25 lati vērtībā (ar sūtīšanas izdevumiem) divus melleņstādus. Pēc mēneša bija skaidrs, ka viens no tiem nav atdzīvināms. To aizsūtīju atpakaļ. Klusums - nav zināms kurā gadā atgriezīs naudu un vai vispār atgriezīs... Bakker marketings robežojas ar klaji nekaunīgu maldināšanu. Man bija jāaizpilda ziņas - kā es vēlos saņemt lielo naudas laimestu - vai tik un tik katru mēnesi vai visu uzreiz. Zvanīju firmai un pārjautāju - kā tas jāsaprot - vai tiešām man būs tā lielā nauda. Izrādās nē, iespējams ka firma kaut kad arī kaut ko izlozēs un varbūt kādam arī kaut kas tiks. Tomēr firma atļaujas katram jautāt kā viņs gribēs saņemt savu laimestu...

A

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes