Bakker-Holland - stādu piegāde

Rudenī biju pasūtījusi no Bakker-Holland koka stādu. Ko man atsūtīja 30. novembri. Par pašu stādu man nav nekādu pretenziju. Bet par piegādi ir gan - kā var stādu ar plikām saknēm piegādāt ziemas sākumā, kad naktī temperatūra jau ir zem nulles?? Kur es to tagad likšu? Vai tad ir tik liela problēma atsūtīt stādu pavasarī? Zvanīju uz klientu apkalpošanas centru lai uziinātu, kas man tagad būtu ar šo stādu jādra. Man atbildēja "sūtitet atpakaļ". Tas labi ka piedāvāja šādu variantu. Apskatījos atteikšanās veidlapu - tur ir jāuzrāda atteikšanās kods, un piedāvāto kodu sarakstā nav minēts "stulbs piegādes laiks"! Tāpēc es stipri šaubos, ka es saņemtu savu naudu atpakaļ... Īpaši ņemot vērā Bakker darbības kā tādas - atplēstas aploksnes pasūtījumos, neesošās instrukcijas, akcijas-"lohotroni", nekompetentās meitenes klientu apklapošanā (un tas viss par ļoti labām cenām!) - - kaut kā izzūd vēlme ar viņīem sadarboties. To vairs nevar kompensēt pat salīdzinoši laba stādu un augu kvalitāte. Tā kāja Jūs sūtat kaut ko no Bakker, esiet gatavi nepatīkamiem pārsteigumiem.

T

Komentāri (1)

A Anna Oborenko 20.02.2013

Bakker Holland Latvijas klientu apkalpošanas dienests, pēc mana prāta, rīkojas negodīgi. Uz manu ierakstīto vēstuli atbildēdams ar telefona zvanu no privāta numura, kuru pēc tam nevar sazvanīt, jo vienkāršais klients jau tāds muļķis vien ir.
Pēdējais gads bieži ir sagādājis rūgtus brīžus saņemot pasūtījumu - atverot iepakojumu, atklājas, ka tur iekšā atsūtītie augi ir bez mazākās dzīvības pazīmēm, sakaltuši. Aizsūtot atpakaļ, pasta izdevumus neviens neatmaksā, kuri nemaz tik mazi nav.
Aicinājums visiem Latvijas Bakker klientiem ignorēt viņu piedāvājumus. Skaistus ziedošus augus un labus, veselīgus puķu sīpolus par daudz mazāku cenu varam iegādāties tepat mūsu vietējos tirgo, kas noteikti augs un priecēs.
Viņu piedāvātās akcijas un pārsteigumu dāvanas ir intriģējošas un vilinošas, tikai rezultāti nekrīt mūsu makos. Dāvanas, piemēram, masīvkoka dekoratīva aka ar pumpi, dekoratīvas šūpoles no masīvkoka ar puķu kastēm ir līdzīgas sērkociņu kastītē, kurās neviena puķe neaugs.
Eksluziva pateicība par lojālo attieksmi pēdējo gadu laikā Ls 50 vērtībā - navigācijas sistēma Eiropa vai portatīvais DVD atskaņotājs arī uz manu adresi nav pienācis.
Nu jau bijušais klients.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes