www.sudzibas.lv Baiba Pommere Soliits makaa nekriit.

Baiba Pommere - Soliits makaa nekriit.

Nepasuutat no shiis sievietes adiijumus. Nenoliegshu ir skaisti darbinji,bet garantijas kad vinju sanjemsiet nekaadas. Pasuutiiju,gaidiiju liidz norunaatam laikam,bet nekaa. Uz e-pastu,zvaniem neatbild.

Komentāri (2)

svetitais_Juris 22.08.2014

Dārgā apmelotāja esmu šokā par tavu ļaunumu un agresivitāti, (ja kas es varu izdzīt sātanu) šī jaukā kundze man izadīja lieliskas apenītes, vienīgais, žēl ka viņa pati tagad tās valkā un man nepārdeva, jo esot pārāk labas lai pārdotu. Esmu apmierināts klients, viņa man solīja, ka nākamreiz es savas apenes dabūšu un viņa vēl iedos atlaidi.

Viņa nav krāpniece atšķirībā no tevis Arta Riekstiņa

M Matilde Berza 09.02.2015

Negribētu gan piekrist! Esmu pasūtījusi meitiņai skaistus darinājumus no šīs rokdarbnieces jau vairākkārt, pietam pēc draudzenes mudinājuma, kas arī labprāt izmantojusi viņas adījumus radubērnu sveikšanai. Noteikti, ja ir bijis tāds viens gadījums, tad tam ir savi izskaidrojumi.
Neko sliktu par viņu nevaru teikt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes