www.sudzibas.lv Autoskola RIPO lētāk ir krietni dārgāk

Autoskola RIPO - lētāk ir krietni dārgāk

Gribēju pabrīdināt citus par šo autoskolu un instruktoriem.
Drošvien ja būtu palikusi mācīties tur, joprojām staigātu katru dienu uz braukšanām un atstātu tur visu savu dārgo naudiņu.
Izvēlējos mācīties tur tikai dēļ ekspress teorijas kursa, kad varēja 2 nedēļās iziet teoriju. Bet ar visu to, man šis pasākums ievilkās no septembra līdz decembrim.
Nu viss sākās ar to ka bija ļoti mazas iespējas ar instruktoriem, kādi 3 instruktori tikai, un nedrīkst ņemt arī sevis izvēlētu instruktoru, tapēc nācās iet pie ta, kas bija brīvs.

Instruktors bija EDGARS MUCENIEKS. Instruktors bija vistiešākajā vārda nozīmē briesmīgs!!! 20 braukšanas reizes mēs braucām vislaik gandrīz pa vienu un to pašu maršrutu. Viņš nepārtraukti izmantoja savus pedāļus un nemaz neļāva normāli braukt, pat apstājoties pie luksofora, utml. Kautgan esmu 100% pārliecinata ka pedāļus izmantot nebija nekāda pamata, pie stūres jūtos droši un biju braukusi arī pirms kursiem. Tikai viņš vienmēr baidijās, ka tik nesaskādē viņa mašīnu.. Nekad ceļā neskaidroja kļūdas, tikai pašās beigās un ļoti nesaprotami stāstija par kādu krustojumu, kas tur pirms stundas bija izbraukts nepareizi, itkā to varētu atcerēties. [slēpt]@

Nezinu kapēc tik ilgi vispār braucu pie viņa, drošvien ka cerēju ka tiešām pielaidīs pie eksāmena, jo jau kopš 10. braukšanas teica ka nu vēl kādas 3 reizes vajag, un tā vienmēr, kad jautāju cik vēl vajag. Tad vēl bieži atkārtoja to, ka sievietes ir sliktākas braucējas un ka viņām jau nepietiek ar tik maz braukšanām.Bet nu tad, kad biju nobraukusi jau 200 LATUS, man pietika.

Prasīju lai parakstās par obligātajām braukšanām, un šeku, reku, izrādās, ka mans instruktors, nemaz nav instruktors, bet kautkāds mahinators, jo parakstījies ir nevis viņš pats, bet Kaspars Mucenieks. Un izpētot instruktoru reģistru, tāds instruktors Edgars Mucenieks nemaz nav. Šim Egdaram Muceniekam ir brālis instruktors, Kaspars Mucenieks, un tad nu lūk šis Kaspars ir iedevis savu zīmogu viltus instruktoram, vai drošvien pat vairākiem, lai "kačātu" reitingu un pelnītu naudu uz nabaga cilvēciņiem. Un tā zem viena cilvēka vārda brauc nez cik šoferi.

Tā nu lūk, es tā arī neko īsti neiemācījusies, gāju pie cita instruktora, un izņemot pedāļu spaidīšanu un stūres grozīšanu visu nācās mācīties no jauna. Pat spoguļos skatīties iepriekšējais instruktors nebija iemācijis skatīties!! Arī ar šo instruktoru nācās nobraukt vismaz 10 reizes, tapēc dabūju parakstu no citas pilsētas pazīstama autoskolas īpašnieka un gāju uz eksāmenu nevienam neko neprasot.
Ar pirmo reizi noliku figūras un ar otro dabūju tiesības! Tagad jau pati esmu pie savas mašīnas stūres un jūtos droši un patīkami! :)
Labi ka man bija laiks un apņēmība, jo atmest ar roku gribējās daudzas reizes.

Tapēec es Jums gribētu ieteikt izvairīties no autoskolas (AUTOSKOLA RIPO), kura Jums piešķir NEKVALIFICĒTU instruktoru (EDGARS MUCENIEKS), un no instruktora(KASPARS MUCENIEKS), kurš izšmauc naudu un neko neiemāca!!

Un ja jums negribas izmest kaudzi naudas par nekādu kvalitāti, tad labāk ejat šīm personām ar līkumu. Tad labāk braukt ar kādu draugu,kam ir mašīna, iemācīsieties vairāk!

Un ja Jums liekas, ka esat gatavs eksāmenam, tad droši vien tā arī ir! Veiksmi visiem jaunajiem šoferīšiem! :)

C

Komentāri (5)

J jaanis121 14.05.2014

Gāju braukšanas pie Kaspara Mucenieka, nobraukāju vairāk kā pus gadu pie viņa pāri 30 reizēm, nesaprotu, kas man bija galvā, vis kas no viņa skanēja bija vēl jāpamācās un tā katru reizi kaut kas bija jāpamācās, līdz es sapratu viss, PIETIEK. Aizgāju uz testa eksāmenu un noliku perfekti, tad redz beidzot viņš man atļāva iet uz īsto eksāmenu, naudas krāpšana nekas vairāk. NEIESAKU NEVIENAM.

K kriksis112 23.04.2015

Teoriju māca labi, bet braukšana ir šausmīga! pie Kaspara Mucenieka nobraucu vairāk kā pus gadu, nelaida pie eksāmena, pamainīju instruktoru un viss bija jāmācās no sākuma, jo Kaspars nemāca, tikai novelk laiku. Daudz ko māca arī nepareizi, liekas, ka dažkārt viņam pašam nav sajēgas par ceļu satiksmes noteikumiem.
Uz kļūdām norāda pirms kļūda tiek izdarīta un nodarbības beigās sāk skaidrot kļūdas, kuras pat par kļūdām nevar nosaukt.
NEIESAKU NEVIENAM- naudas izsūkšanas mašīna, nekas vairāk!

I Izdzīvotājs 27.11.2019

Viss šis notiek veljoprojam!
Neiesaku!

A Andris Resnais 13.10.2021
Krapsana

Tiek iekaseta nauda no skolnieka,.Velak naudu censas neatgriest pasniedzot dazadus iemeslus.Ta ir istaka krapsana.

A Andris Resnais 13.10.2021

Vita Silina.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes