Autoskola Krasts - kapeiku piseji

nekur nesmu redzejis ne dzirdejis tik sudainu autoskolu! teorijas apmacibu pabeidzi menesa laika janokarto examens nenokartosi jamaksa atkal par teorijas apmacibu un 7 eiro par examenu citas autoskolas kaut gadu karto macies majas ja tiesam nesanak laika aiziet uz to examenu laikus vsjo maksa raga. akcijas domatas laij aizmiglotu acis vaij tur tik leti bus labi nekas tur nau labi sakot ka nau ko slept bet taja pasa laika stulbi smin kad ir samaksats tad jau vairs nau ko slept var izspausties akcija beigusies maksajiet. uz so autoskolu tiesam neiesaku iet laij ari sakuma akcijas ir labas tad pectam bus dirsa tapec labak kadu labaku pazistamaku autoskolu bet par kapekam dargaku no sakuma samaksat bet bez cakaresanas piemeram CREDO ja trapa uz akcijam letak neka te sanaks! un nebus nekadas problemas ar lielakam izmaksasm pectam! nevisos pagrabos dzivo zurkas bet seit dzivo gan!

K

Komentāri (1)

I inichis 16.07.2015

Krasts ļoti labi apmāca un visās skolās ir pirmais teorijas eksāmens par brīvu, pārējie maksā naudu!par visu ir jāmaksā, domā iesi tērēsi elektrību, sēdēsi pie kompja un kavēsi viņiem laiku bezmaksas?katrs grib nopelnīt.
laba skola, tikko pabeidzu teoriju, noliku ar 3.reizi teorijas eksāmenu, vienīgi kas nepatīk tas ir instruktoram bišku nepiekrītu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes