www.sudzibas.lv Glorija Autoskola Krāpnieki, nekvalitatīvi, instruktori

Glorija Autoskola - Krāpnieki, nekvalitatīvi, instruktori

Nekādā gadījumā neejiet uz šo autoskolu, jo tas, kas tur notiek ir tīrākā naudas izspiešana! Turklāt, no "dāmu" autoskolas te nav ne smakas. Viss sākās jau ar to, ka teorijas kursu apmēram uz pusēm lasīja 2 lektori, vīrietis, kura vārdu neatceros, un kantora vadītāja vita siliņa. siliņas vadītās nodarbības bija labas, stāstīja skaidri, saprotami. Otrs lektors 3,5 stundas izmantoja, lai 20 minūtes mums nolasītu no noteikumu grāmatiņas un tad 3 stundas stāstītu savu dzīves filosofiju. Aizgāja pat līdz tam, ka Ārmstrongu uz Mēnesi aizsūtīja atpakaļ jo viņš ir citplanētietis (tas nav joks!) Kad esi nomocījis teorijas kursu un uzzinājis par dažādām sazvērestības teorijām, sākas brīdis kad no tevis par visām varītēm cenšas izspiest naudu. Skolas eksāmens sastāv no 30 jautājumiem, kuros var pieļaut 1 kļūdu. Eksāmens notiek rakstiski no papīra mapēm, kurās ir vecie CSDD jautājumi, kuri ir tikai attēli līdzīgi tam kas ir mācību grāmatā. Kā tieši tas palīdz man nolikt eksāmenu CSDD jūs jautāsiet? Protams, ka nekā, jo šeit autoskola var uzvārīties, jo eksāmena kārtošanai ir 'fantastiski' nosacījumi:1) Skolas eksāmenu var kārtot 1 reizi (pieļaujama 1 kļūda)2) Skolas eksāmens jānoliek 2 nedēļu laikā pēc teorijas kursa beigām3) Atkārtota likšana - maksā 12 eiro par katru reizi. Nokavēji tās 2 nedēļas? 12 eiro. Nenokārtoji CSDD teoriju mēneša laikā? Jāpārliek autoskolas eksāmens un maksā 12 eiro. Tātad, ja gribas pašam mācīties noteikumus vienreiz lai noliktu autoskolas aizvēsturisko eksāmenu un otrreiz priekš eksāmena CSDD, un par to vēl maksāt m- uz priekšu. glorija ir īstā vieta.Par braukšanas instruktoriem es nemaz nesākšu, jo tur darās vēl briesmīgākas lietas un beigās paliksi gan bez naudas, gan bez braukšanām, jo glorijā tev ieraksta papīra kartiņā ka esi nobraucis gan, bet lieta tāda, ka pēc tam ar to kartiņu vari iekurināt krāni, jo kartiņas sen jau nelieto, viss notiek elektroniski, kur tavas braukšanas, protams, neuzrādās.p.s. meitenes, neiekrītiet uz reklāmu, jo 3 no 4 man piedāvātajiem instruktoriem bija vīrieši, un pie sievietēm vienmēr bija garas rindas!

M

Komentāri (3)

K KarmaPolice 23.10.2015

Sveiki,

Es šovasar 'šajā skolā gāju. Esmu ļoti apmierināta, skolas eksāmenu ar pirmo reizi noliku un CSDD arī ar pirmo uzreiz dažas dienas pēc skolas eksāmena. Dabūju labu instruktori - Anirtu :) tūlīt eju uz braukšanas eksāmenu. Tā kā sāku visu no nulles, bez priekšzināšanām, domāju, ka labāk nevarēja būt. Lai gan bija grupā meitenes arī interesantas'un noteikti vnm jau var sūdzētoes, bet ja ir normāla fiška un velme tiešām mācīties arī pašam - nez vai baigās problēmas sagādā tas, ka kādu lekciju nolasa cits pasniedzējs utt.

G gooseberry 04.01.2016

Piekrītu KarmaPolice, ir arī pašam jābūt vēlmei mācīties un apgūt vielu.
CSDD braukšanas eksāmenu noliku ar pirmo reizi.

Un jāpiekrīt arī autorei - Vita Siliņa ļoti labi pasniedz teorijas kursu.

Z Zane Svilane 22.01.2016

Piekrītu, ka Kungs gados, kas aizstāj Vitu (vismaz manās nodarbībās) ir garām, bet pašas Vitas vadītās nodarbības patika, visu paskaidroja saprotami. Noliku kā skolas, tā CSDD teorijas eksāmenus ar pirmo un bez kļūdām. Galvenais pašam ir mācīties arī, pasniedzēji Jūsu vietā to nevar izdarīt un eksāmenus arī nekārtos. Praktisko nodarbību instruktore Elvīra super.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes