www.sudzibas.lv Autoskola autegs Slikts skola vispar

Autoskola autegs - Slikts skola vispar

Ļoti slikta skola. Dod man tikai naudu un ei pastaigaties-princip skoli. Dod dod un dod naudu.

S

Komentāri (12)

E Elīna 02.03.2009

Lasot es brīnos, jo pirms 3 gadiem tur mācījos un biju sajūsmā. Visu mums tur iemācīja, nečakarēja utt. Pasniedzējs bija Oņēgins.

S sumbrs 22.05.2009

nu, ja pats ir idiots, tad jau viss ir slikti... Katra zina, ieteiktu sakt ar pareizrakstibas apguvi, pirms kengat skolas ka tadas..

B Braucam 28.05.2009

nu, kas tie pa pekstiņiem - manuprāt, šī skola viena no retajām, kas tieši otrādāk - nečakarē cilvēkus, bet reāli māca, iemāca un palīdz to visu izdarīt pēc iespējas ātrāk ar vienu BET - ja cilvēks pats mācās, dara un ir ieinteresēts iegūt tiesības.

U Ubak 28.05.2009

Neko sliktu neesmu dzirdējis par šo skolu.

V Vitalij 11.09.2009

учился 2 года назад там, очень понравилось. Теорию вёл Лавр.

J jad 10.12.2009

Только деньги выкачивают согласна особенно директор если с ним ездите-курит и ездит по своим делам на ваши деньги.теория тоже преподается плохо

S sveta 19.11.2010

Теорию преподают очень хорошо. А вождение инструктора растягивают на бесконечность. Тянут время и деньги. Даже если ездиш хорошо, права можеш никогда не получить.

G Guntis 04.02.2011

Par šo skolu es neko sliktu neredzu tā ir viena no tām labākajam skolām un superīga...
tie kuri te raksta tos murgus paši negrib macīties un slinki tik domā nezin kā..
es pats gāju autoskolā AUTEGS man vis bija super ar pirmo reizi visu noliku skolas eksāmenu. utt

р Роман 11.02.2011

Хорошая автошкола, отличное преподавание теории Лавром, отличный инструктор Петерис, после их подготовки сдал теорию с первого раза в ЦСДД, вождение - со второго, но из за собственных ошибок. Прекрасное отношение, уравновешенность, гибкость в подходе к курсанту - вот что мне понравилось больше всего в инструкторе.

A Agate 02.09.2011

Man ļoti patika mācīties šajā autoskolā, apmeklēju visas nodarbības, pasniedza Oņēgins- vnk - ideāli, visu saprotami izskaidro, tēmas pasniedz interesanti un aizraujoši, par garlaicību vispār sūdzēties nevar!!!Cilvēks īstajā vietā!!!Paldies liels viņam!!!

V Vineta 19.12.2011

Nu tu gan runā sviestu. Ja jau ''slikts skola'', tad nav brīnums, ka tev nepatika tur mācīties, vai mācīties vispār. Par šo skolu esmu sajūsmā, gan teoriju labi iemāca, gan instruktori sakarīgi. Droši vien ar naudu nožīdojies.. tādā gadījumā neviens tev nespieda iet uz tieši to autoskolu.

A alisja 30.05.2012

Pati mācījos gan pie Oņēgina, gan pie Pētera! Skola nav tā lētākā, bet arī kvalitāte atbilstoša cenai. Visu iemāca un eksāmenus arī ar pirmo reizi noliku.Katrā ziņā, ja cilvēks grib mācīties, nevis ''izbraukt'' kā dažs labs gramatikas stundām un skolas solam cauri, tad iesaku! Alise

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes