www.sudzibas.lv Autoserviss Vissa Ļoti nekvalitatīvs darbs uz riepu maiņu

Autoserviss Vissa - Ļoti nekvalitatīvs darbs uz riepu maiņu

Autoservisam VISSA ,kurš atrodas nobraucot no Brasas tilta uzreiz pa labi,drusku pirms Tēraudlietuves ielas, sieviete caur internetbanku samaksāja 25Eur par riepu nomaiņu. Telefonsarunā viņai tika solīts, ka par tādu naudu esošās vasaras riepas kvalitatīvi tiks nomainītas uz viņas jau nopirktajām pilnīgi jaunajām ziemas riepām. Servisa noteiktā laikā, viņa pati aizbraukt nevarēja un palūdza to izdarīt savam paziņam,kura pamatnodarbošanās uzņēmumā ir autotransporta iepirkumi, pārdošana un sagatavošana tehniskajai skatei. Mašīnas motora iedarbināšanas īpatnību dēļ, kas saistīta ar pretaizdzīšanu, viņš pats mašīnu iedzina servisā un sanāca būt lieciniekam, servisa darbinieka , laikam Andreja , jauna čoma, neprofesionālajam un ļoti nekvalitatīvajam darbam. Samontējot riepas, viņš tās vispār negribēja pārbaudīt. Kad uz to tika aizrādīts, apvainojās, bet izrādījās, ka vienai riepai pa uzlīmes vietu gaisu tomēr laiž cauri. Riepu balansēšanā ari negribēja tīrīt nost uzlipušos dubļus, jo tas netilpstot viņa pienākumos. Rezultātā vēl nācās paziņam piemaksāt 5Eur pie jau samaksātajiem 25, par it kā riepu remontu, lai gan cik saprotu, tad kvalitatīvs riepu nomaiņas darbs arī satur, tādus darbus, kā pēc montāžas pārbaudīt vai nelaiž cauri gaisu un nevajadzīgās veikala uzlīmes noplēst un riepas pareizi nebalansēt,nevis, ka tik saņemt naudu, kaut kā riepas nomainīt un izdzīt mašīnu aiz servisa vārtiem, lai pēc pāris dienām klients atkal dzītu mašīnu, kādā servisā iekšā un to darbu, ko neizdarīja VISSA, atkal maksātu. Ir novērots, jo sliktāki darbinieki servisā, jo mazāk serviss vēlas, lai klients redzētu, kā tiek viņa mašīna labota.

A

Komentāri (2)

P philips 01.12.2015

Sevišķi pirms ziemas sezonas, kad servisi ir vairāk noslogoti ar riepu maiņu darbā pieņem visādus diletantus. Nekad nedrīkst maksāt uz priekšu, tikai pēc pārbaudīta un padarīta darba. Diemžēl, Rīgas tādos kaktu servisos, kā VISSA praktiski vienmēr tā notiek. Nu uztaisiet vienreiz ekskursiju ārpus Rīgas, mazajos lauku servisos ir pavisam cita attieksme pret klientu un tur strādā savā servisā tomēr kompetentāki un lādzīgāki meistari.

п Полинка Д. 27.06.2016

Полна новых впечатлений!!!)
Приехала я в VISSA автосервис по причине поломки чего-то там под капотом. Я - девушка, в машинах не бум-бум. Главное, что меня все в один голос ругали, за решение обратиться в сервис: "Они сами все ломают", "Да они денег из тебя выбить хотят", ну многим знакомо. Видимо мне очень повезло. Приехала я тогда на маленьком рено (первая машина, все дела - хочется чтобы все прошло идеально). Очень волновалась, так как много анекдотов про блондинок в сервисе слышала. Думала, как бы так объяснить - то, что у меня там сломалось.
Моему удивлению не было предела, когда заехав в сервис меня встретил симпатичный начальник сервиса и сразу же проводил к механику. Мы стоим втроем, и я начинаю свой рассказ: "Мол, так и так, села утром в машину, завелась, а под капотом треск и хруст..". (Во время рассказа я не забывала жестикулировать и пинать машину по колесу, собственно поэтому мне показалось, что сейчас мне в лицо начнут яро и голосисто ржать). Тем не менее, механик спокойно "угу-кнул", взял ключи и начал рассматривать, заводить машину. Через полторы минуты меня уже отправили в офис пить кофе с конфетами (я же нервничаю), а машинку оставили мастеру. Я прождала всего-то час-полтора, заплатила всего каких-то 20 евро,НО! Механик объяснил мне (на моем языке), что же случилось там на самом деле, все показал и рассказал (оказалось, что у меня отвалилась какая-то пластмаска и сломалась)!!!!! Теперь моя "Пуговка" едет мягко, тихо и спокойно! Уже записалась на диагностику перед ТО (всего-то 15 евро). Всем очень рекомендую!!)))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes