Autoprieks Autoskola - Autoprieks

Esmu apmeklējusi gandrīz visas teorētiskās nodarbības,bet nekādīgi nesanāk nokārtot skolas eksāmenu-visu laiku 6 līdz 10 kļūdas parādās. Pildot mājās eksāmenus gan internetā, gan pildot teorētiskos uzdevumus no grāmatas, klūdu nav. Līdz uzķēros uz attēlu, ko tiešām biju iekalusi galvā no grāmatas, bet eksāmenā man to atzīmēja kā kļūdu. Kad pajautāju, lai paskatās teorētisko uzevumu grāmatā, tad pēc lielas skaidrošanās tika atvērta grāmata un kā izrādījās grāmatā tik tiešām bija pareiz,ā manis izvēlētā, atbilde. Tad šo jautājumu man neieskaitija kā kūdu. Tad arī sāka rasties šaubas par to, vai tiešām ir iespējams nolikt šo eksāmenu, jo nebiju pārliecināta, arī par citām kļudām ko man atzīmēja...Redzēju, ka arī daudziem citiem, eksāmena pārlicējiem, ir tāds pats kļudu daudzums, kā man un ne reizi neesmu redzējusi, ka kāds būtu no šīs telpas izgājis, nokārtojot eksāmenu. Līdz ar to sāk rasties aizdomas, ka jautājumu atbildes sastāda savādākas, nekā ir grāmatā, lai tikai nestu lielāku peļņu Autopriekam...

I

Komentāri (9)

P Polyakova 09.11.2013

Плохому танцору - сами знаете, что мешает.

Nandia 09.11.2013

Un ko tad tu domā, ka iezubrot vienu nelielu grāmatiņu tev sniegs tiesības??!?! Tev ir jāzin Ceļu Satiksmes Noteikumi, kā rīkoties kādā situācijā utt., nevis tupi jāiezubrī grāmatas attēli ar pievienotiem tekstiem.
Redz, tev jau tagad ir problēmas, jo redz atceries attēlu no grāmatas tā, ka attēlam samainot jautājumu, vai atbildes, tu nespēj loģiski izspriest - tād padomā kāds drauds tu būsi uz ceļa, ja spēj tikai darīt visu tikai tā kā attēlots grāmatā. Uz ceļa būs daudz un dažādas situācijas, tāpēc mācies noteikumus nevis iezubri grāmatas attēlus kā skaitāmpantiņu.
P.S Mans sens paziņa iezubrija grāmatu tā, ka parādot attēlu viņš varēja pateikt kāds būs jautājums un atbilžu varianti. Teorētiskos nolika vienā mirklī, savukārt braukšana viņam ilga vairāk kā gadu, vadīja autiņu labi, pat ļoti labi, bet situācijas uz ceļa vienkārši nespēja loģiski izprast un regulāri jauca visu. Tagad ir ar 5 gadu stāžu, bet pirmo gadu pēc tiesību saņemšanas tā pat brauca neloģiski ...
Jāmācas ir noteikumu būtība un tie ir jāizprot pat ja liek priekšā citu attēlu un jautājumu uzdod kā savādāk, jo savādāk būsi kā lunis uz ceļa un bīstams citiem.

S saule21 10.11.2013

Neiesaku nevienam sho autoskolu-pati vinjai gaju cauri...
Skolas teoriju liku 4 reizes ar 4-to noliku----Csdd bez nevienas kljudas noliku...
Par brakshanu i runat negribas-2-3reizes nedelja braukaju 5meeneshus-kamer neaizgaju pie privata instruktora-kursh man pateica, ka instruktors tik naudu plesh-un lai eju uz braukshanas eksamenu-aizgaju, noliku-un tagad pashai sezhot pie stures saprotu, ka neko instruktors nebij iemacijis--kaa tikai eksamena marshutus...bet kaa rikoties realas situacijas pilnigi neko-labi, ka viram 13gadu stazhs, un vinjs visu izstastija ko var sagaidit uz celja un ka rikoties konkretas situacijas.

Nandia 12.11.2013

Saule21 - cik tad gadus atpakaļ tas bija?!?! Vai tik ne tajos senos gados, kad autoskolu bizness bija tā labi uzplaucis un viņi dīrāja mācāmajiem čutņe 7 ādas ?! Kādreiz tā bija, bet ne tagad. Jau no 2011.gada viss ir pa cilvēcīgo un tiesības autopriekā var nolikt teju pēc 2 mēnešiem, ja labi un cītīgi mācas un vismaz kautkad pabraukāts ar auto.

bencis 28.12.2013

nokārtoju eksāmenu ar pirmo reizi un ar vienu kļūdu. mācījos dienu un nakti kā nolādēts, nebiju izlaidis nevienu nodarbību. diviem kursu biedriem trāpījās tieši tāda paša biļete, bet viņi pieļāva 7 un 10 kļūdas. ā, aizmirsu piebilzt ka viens nāca uz nodarbībām reizi caur reizi un otrs mūžīgi sēdēja aifonā :)

B bitite21 28.12.2013

Nandia-viss tas notika shogad!
Es ari domaju-ka 2-3meneshi un tiesibas bus kabata-jo merkis bij tieshi tads, suds ar to teoriju-bet to ka instruktori sev kabata naudu liek un "tipa" maksa nodokljus ir pupu mizas...5meneshu laika no instruktora 1cheks 5ls ka esmu samaksajusi vinjam+autoskolas 14ak/h, par ko ari ir samaksats nodoklis.
Parejais ir naudas pleshana-instruktora labaa.Un chakares tevi tik ilgi kamer tev pasham neapniks-kaa bija manaa gadiijumaa.Un pec privata instruktora apmeklejuma-uz nakamo nodarbibu devos jau ar ieslegtu diktafonu-jo manam instruktoram bij jaizpilda, japaraksta apmacibu karte.interesanta saruna-instruktors visadi meginaja iestastit, ka vel nevaru iet uz braukshanas eksamenu, vinjam dargi un es izgazishos-bet tomer visu aizpildija.Ljoti garsh stasts!Tikai un vienigi tapec ari nevienam neieteiktu sho autoskolu-viss kas tur notiek instruktoru starpaaa ir naudas pleshana.

B buča 04.01.2014

šajā autoskolā nu jau mācības beigusi, ar pirmo reizi nokārtoju teorijas eksāmenu un nu jau tūlīņ eju uz braukšanas eksāmenu! nu nekādu sūdzību man pat nav bijis! pasniedzējs fantastisks un instruktors arī lielisks! ;)
lai veicas!

N Natalia2014 18.02.2014

Teoriju skolā noliku ar pirmo reizi, bez nevienas kļūdas, CSDD - 1 kļūda, jo nepareizi saskaitīju, jo biju uztraukusies, bet jautājumi 50% bija tie, kuri nemaz nav grāmatā. Jā Jūs mācāt tikai to, kas ir grāmatā, kāJūs liksiet eksamenu CSDD? Daļu jautājumu viņi izdomā paši. Nav vieglo vai grūto jautājumu, vienkarši - loģika un jāmācās noteikumi.
Skolotāji - fantastiski, no instruktora arī esmu sajūsmā, vienīgais, kas traucē - naudas nav tik daudz lai ņemtu tik daudz braukšanas pēc kārtas, jo vajag vairāk prakses.
Pirms tam mācījos GROSā, neesmu augstākajās domās par skolu un pasniedzējiem, vai arī man tādi trāpijās, arī instruktors nebija labs, visu laiku pa vienu un to pašu maršrutu dzenāja un grābstījās, bet kad skolu nomainīju - nez kāpēc viss nolikts no pirmās reizes, izbraukāju daudz kur, un neviens negrabstās. :)))

K kakis123 18.02.2015

Šobrīd mācos Autopriekā. Skolas teoriju noliku ar 4 reizi (paveicās, jo bija atbildes), bet CSDD par pirmo un bez ne vienas kļūdas, jautājumi viegli un saprotami ne tādi kā autopriekā. Šobrīd mācos braukšanu, esmu jau nobraukusi ~30 vai vairāk reizes pie viena instruktora un sobrīd domāju mainīt. Vienu brīdi instruktors saka, davaij viss labi - drīz jau csdd braukšanu varēsi iety - pēc 2 reizēm tu neko nezini, kā tu brauc... viss tas liekas ļoti dīvaini.
Draugs ar mani sāka vienlaicīgi arī autopriekā un tika pie cita instruktora, rīt jau dosies uz eksāmenu braukšanā... man laikam vēl 5 gadus būtu jābrauc pie esošā instruktora pēc viņa domām, jo instruktors uzskata ka nokārtots csdd eksis ar 0 kļūdām neesot nekāds pierādījums, ka es zinot vsp kko!!!
Neiesaku autoprieku, kā arī piekrītu par dokumentu aizkavēšanu un nedošanu + vēl mistiskāss priekšapmaksas stundas + instruktors nedod vsp nevienu kvīti + neaizpilda nevienu braukšanu kartiņā - diezgan liels murgs!!!

Veiksimi - ņemiet citu autoskolu!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes