Automazgātava Star Wash Ogrē - Saskrāpēta mašīna

Aizvedu šodien mašīnu iztīrīt salonu un nomazgāt virsbūvi uz Star Wash, pēc mājas lapas izskatījās normāla vieta. Aizbraucot likās arī personāls OK. Bet, kad parādīja mašīnu pēc mazgāšanas, man pat nebija ko teikt - viens mašīnas sāns ritīgi noskrāpēts. Laikam centušies kaut ko noberzt un viss sāns tādos pagaišos skrāpējumu plankumos. Kad es pateicu, ka viņi ir saskrāpējuši mašīnu, kategoriski to noliedza, stāstīja, ar kādu švammi tīra, ka ar tādu nav iespējams sašvīkāt mašīnu. Man pat vienalga, ar ko viņi mazgā, bet rezultāts ir šausmīgs. Viņi pat nepiedāvāja nekādu risinājumu, teica, ka jāpulē. Kad jautāju, vai viņi to izdarīs, teica, ka viņi to nedara. Nu tad ko piedāvā??? Pilnīgi nekādas pretimnākšanas. Izsaucu vadītāju, tā atbrauca kopā ar vīru, laikam jau bailīga. Viņas uzskats bija, ka darbinieki nav pie vainas, ka mana mašīna tāda bija jau pirms atbraucu, un pilnīgi nekādas pretimnākšanas. Vēl uzskatīja, ka es speciāli rīkoju skandālu, jo negribu maksāt. Pati vēl izpļāpājās, ka viņiem esot tādi daudzi klienti, kas apgalvo, ka sabojāta mašīna un negrib maksāt. Labāk būtu klusējusi, nevis stāstījusi, ka daudziem klientiem sabojājusi mašīnas. Kā vispār rīkoties šādos gadījumos? Mašīna saskrāpēta, un neko nevaru izdarīt. Pilnīgi nevienam NEIESAKU braukt uz šo mazgātuvi. BLĒŽU KANTORIS!!! Klients ir vajadzīgs tikai tad, kad maksā, visos pārējos gadījumos viņiem vienalga.

L

Komentāri (1)

L Liga27 07.09.2014

Nākamajā dienā atklājās, ka pēc salona tīrīšanas nestrādā arī logu slēdži visā mašīnā, izņemot vienu. Kā viņi kaut ko tādu dabūjuši gatavu, tiešām ir liels jautājums.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes