www.sudzibas.lv Autolion naudas nokāšana

Autolion - naudas nokāšana

Autoservisam AUTOLION, Lubānas ielā (pie Slāvu apļa) tā vien šķiet, ka ir savs klientu loks un '' svešie" tiek vienkārši čakarēti. Man sataisīja auto, paņēma naudu, bet auto neiet...sataisīja otrreiz-atkal neiet...pie tam laika robeža viņiem vispār neeksistē. uzķēros uz šī servisa, jo šis ir viens no retajiem, kas strādā brīvdienās. NEREMONTĒJIET SAVU AUTO AUTOLION!

A

Komentāri (9)

J Jurka 28.06.2009

uzspridzināt to sūda bedri :)

L Laura 08.07.2009

Un ko tad tu tur taadu remonteeji? ka uzreiz jaaspridzina?

J juris 03.08.2009

Tieši tā - tas serviss ir galīgi garām, visa diagnostika notiek zīlējot uz pirkstiem un pēc tam tiek stāstītas visādas pasakas par super truper pārbaudēm un meistariem. Bet reāli sāk mainīt visu pēc kārtas līdz atrod īsto vainu un tev pēc tam tikai rēķinu piestāda. Tas viss būtu štrunts, ja autiņš ietu. Sis serviss ir galīgi garām! Viņiem tik var uzticēt riteni atskrūvēt, nevis nopietnus darbus!

P pvn 12.08.2009

Domāju arī VID - am būtu lietderīgi apciemot šos darboņus!

J Juris 25.07.2010

kas ir ar tāda paša nosaukuma kantori pie Rīga Plaza Mūkusalas 72B?tas ir it kā tas diennakts serviss?Bet man šķiet, ka tur arī kkas nelāgs notiek, varbūt kļūdos.

P Pina 28.10.2010

Viņi pārvietojas uz to Mukusalas ielu 72b domājot ka neviens neuzzinās!!! Krāpnieki!!

X XXX 02.11.2010

Pilnīgi piekrītu. Nekad neko neremontejat tur-nevērīga attieksme, meistari uz katras kritikas robežas, laika sajūtas nav un fantastiksi augstas cenas.Pat labāk nevedat uz riepu maiņu.

T tinks29 15.03.2011

Tagad draugi ir pārvakušies uz stabu ielas 42.Cakares atkal civēkus bet ir kas uzķeras.Tadus vajag iznicināt kā nezāli.Viņi nes neslavu citiem strādajušiem servisiem

A Andreis 27.03.2011

Www.salaboauto . lv - pietiek te dirst ar savam reklamam, kretini !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes