Auto Prieks autoskola - Kliedz uz klientiem

Šodien auto"priekā" piedzīvoju pilnīgu užasu, ja drīkstu tā izteikties. Bet laikam jau drīkstu, jo valsts valoda tur ne retajam ir sveša.
Stāsts tāds:
Dzīvesvietas maiņas dēļ nomainīju autoskolu, vakar nokārtoju skolas teorijas eksāmenu, tāpēc šodien no "prieka" vajadzēja izņemt pirmās palīdzības apliecību, par kuru esmu samaksājusi 20 latus un, kura ir mans īpašums. Gāju uz kantori prasīt.
Kāpēc man vajag? Kur tad es viņu likšu utt. Kāda jums daļa? Mana apliecība, kur gribu tur lieku. Saku, lai atdod. Sākās visādas atmazkas:
*Mums vajag Tavu apmācības karti
Prasu kāpēc? Jo esot jāanulē kartes nr. CSDD pirms man izsniedzot. Tā ir gvelšana, jo pirms dodos no autoskolas uz CSDD mans nr nekur neuzrādās. Meli nr.1!
* "Es taču tagad neiešu Tevis dēļ pa arhīviem meklēt"
Kārtējās muļķības, atlika piecelt savu pakaļu, atvērt īsto mapi un izvilkt vajadzīgo papīru. Mani dokumenti nevar būt arhīvā, jo esmu aktīvais students, kurš jebkurā brīdī varēja tikt nosūtīts uz CSDD. Meli nr.1!
* Turpinot neauglīgu sarunu par to, ka viņiem nav tiesību aizturēt manus dokumentus kundzīte sāka pacelt balsi un es, protams, turēju līdzi. Nav grūti iedomāties kā rīkojās cilvēki, kuri parakstot līgumu ar autoskolu bija spiesti noskatīties šajā kliegšanā.
* Devos prom bez SAVAS apliecības. Pagāja 7 stundas un plkst: 17:47 (10 min pirms darba laika beigām) piezvana kundzīte un tekošā krievu valodā nodūjina, ka varu tomēr nākt saņemt savu apliecību. Lieki piebilst, ka kliegšanas laikā pieminēju, ka dzīvoju 50km no Rīgas...

Kretīnu bars. Saudzējiet nervus - izvēlieties normālas autoskolas.

P

Komentāri (2)

P patiess 18.07.2014

viss nokārtosies, tagad mēs arī zinam, paldies.

K kerija111 21.07.2014

es pabeidzu so autoskolu, un varu teikt tikai to visu labako, gan par darbiniecem ofisa, kad gaju iesniegt papirus laipnas un atsaucigas darbinieces, gan pasniedzeji, gan par autoskolu kopuma. Taka cik cilveku tik viedoklju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes