Auto Plus - REMONTS

Dargie draugi!Rakstu, lai jus netiktu tada situacija,kada nonacam mes.Ar pilnu atbildibu gribu teikt,nezinu,ka citi auto servisi,bet sim vajag braukt labu gabalu apkart.Braucam pa Brivibas ielu, masina saka slapt brivgaita,blakus izradijas auto serviss AUTO PLUS. Mes tur iegriezamies,pec nelielas apskates ,mums pateica,ka masina bus jaatstaj,lidz ritam vini to sikumu salabos.Ta ari izdarijam,tikai sekas bija tadas,ko pat sapni nevaretu nosapnot.pirma kluda bija ta,ka mes nesastadijam ligumu,noticejam uz varda.Otra diena ta saucamie *meistari*pasaka,ka mums benzina vieta ieliets ACETONS,piedodiet,ta ir jusu pasu vaina,ta ka nemiet prom savu masinu un dariet ko gribiet!Tas nekas,ka musu masina darbojas ar gazi,benzins tikai prieks iedarbinasanas,ka pedejo reizi benzins tika pildits 3menesus atpakal,pec tam tika nobraukti ap 10000km.Tas nekas,ka auto servisa mes IEBRAUCAM,no servisa mus vilka cita masina.Kad izjauca motoru ,izradijas,ka vienam virzulim ir saliekts klanis,sie lielie *meistari* centas iedarbinat masinu ar *hidrotrieciena*palidzibu.Ta ka izdariet secinajumu,labak macities no citu kludam,lai nakti butu mierigs miegs! MES NEVIENAM NEIESAKAM IZMANTOT AUTO PLUS SERVISA PAKALPOJUMUS,secinajumus izdariet pasi!

V

Komentāri (4)

W waka 27.10.2014

hidrotrieciens- kas tas tads?

K Kristaps Ratnieks 29.10.2014

Šausmas. Auto Plus salej ūdeni cilindros un darīts. :))

R Romija 31.10.2014

Jezus! Varbūt pirms sūdzēties, vajadzētu iemācīties rakstīt? Nu, kaut drusciņ!

E es ta 30.07.2016

Pēc savas pieredzes tik varu piebilst, atlaides nezinu kādas mistiskās, bet samaksā stipri vairāk, darbu ne tik vien kā neizdara, bet pieliek klāt. Manā gadījumā laboja ritošo , nolausa skrūvi stūrei. Divu stundu darbs, pārvērtās dienas darbā, un beigās ar iegūto bonusu vedu uz citu servisu. Samaksāju astronomisku summu par it kā veiktajiem cita servisa darbiem. Runa par Brīvības gatves auto pluss. Labāk pastumt uz citu servisu, bet nepārmaksāt un salabot, bez citiem bonusiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes