Audzētava Kenventaki/Ramona Kārkliņa - Krāpšana, zādzība

Labdien, gribu brīdināt visus suņu mīļotājus, kas turpmāk vēlēsies iegādāties samojedu šķirnes kucēnus audzētavā Kenventaki no Ramonas Kārkliņas, uzticēt tos pieskatīt, izmantot canisterapy vai citus šīs audzētavas piedāvātos pakalpojumus. Šis cilvēks, iespējams, nav godprātīgs. Iegūstot klientu uzticēšanos, izmanto Jūs savu, iespējams, krāpniecisko shēmu realizēšanā, atsakās atdot pieskatīšanā nodoto suni, atdodot to trešajai personai, bez īpašnieka piekrišanas. Suns tiek izvests no valsts un nav ne suņa ne naudas. Vēstules no Jūsu adreses tiek bloķētas, aizbildinās ar slikto veselības stāvokli pie kura vainīgi, it kā, esam mēs ar saviem prasījumiem, neatbild uz telefona zvaniem.Esam apzagti, jo nav samaksātās naudas par suni, kas ir ievērojama summa, nav suņa.Pašlaik esam spiesti uzsākt tiesu darbus pret šo personu un viņas līdzdalībnieci Agni Māgi no Igaunijas.

P

Komentāri (6)

Šajā gadījumā ir vērts iesaistīt policiju. Suns no Civillikuma viedokļa ir kustama manta, tātad arī suņa piesavināšanos varētu kvalificēt kā noziedzīgu nodarījumu. Rietumvalstīs pat ir dzīvnieku policija, kas ir valsts policijas sastāvā.

Ar cieņu, Rihards Plotka, mag.iur.cand.

B Baltā - pūkainā 01.02.2015

Esmu Kenventaki audzētavas samojeda īpašniece. Nevaru teikt neviena slikta vārda par Ramonu Kārkliņu. Viņai suņi un to labklājība vienmēr ir bijusi pirmajā vietā. Ja Ramona Kārkliņa ir šādi rīkojusies ar Zariņu ģimenes (dīvaini, ka sūdzība ielikta anonīmi) iegādāto suni un nav vēlējusies to viņiem bez audzētājas Agnes piekrišanas nodot atpakaļ, tad Ramona Kārkliņa to ir darījusi uzskatot, ka kucēna labklājība ir apdraudēta.
P.S. Zariņu ģimene naudu par kucēnu IR saņēmusi atpakaļ!!!
P.P.S. Rihard Plotka - lūdzu noskaidrojiet visus apstākļus un tikai tad izsakiet ierosinājumus. Nauda par kucēnu ir samaksāta atpakaļ Zariņu ģimenei.

K Kājiņa 08.02.2015

Elektronisko sakaru likumā paredzēta civiltiesiskā aizsardzība arī gadījumos, kad personas gods un cieņa tiek aizskarta interneta vidē. Šādas "peciņas" informācijas sniegšana ir klaji apmelojumi un mēģinājumi novērst uzmanību no savas atbildības. Klaji apmelojumi bez jebkādiem pierādījumiem ir un paliek klaji apmelojumi. Ja variet konkrēti pierādīt šī cilvēka pāridarījumu, griezieties attiecīgajās instancēs ar pierādījumiem, nevis apmelojiet, rakstot anonīmas sūdzības internetā!

P Peciņaa 30.11.2015

Łoti interesanti. Netaisos attaisnot visu šo apvērsto melu gūzmu!
Cienījamā Ramona un vińas atbalsta komanda

P Peciņaa 30.11.2015

Lieliski zin patiesību, kas nav glaimojoša turpmākam, veiksmīgam biznesam. Zariņi (sliktie) ar nepacietību gaida jūsu prasību tiesā! Visa sarakste ir rūpīgi saglabāta, pilnā apmērā!!! Nauda tika atgriezta tad, kad reāli aste svila. Nervi visiem bija beigti. Pateicoties Ziemassvētkiem, mēs piedevām, tā ka klustiet nu rāmi un esiet pateicīgi

J Jānis Mypky 24.11.2016

Vilks aitas izskatā ir tā Ramona Kārkliņa, arī ieteiktu turēties tālāk, saskāros ar viņu, kad gribēju iegādāties no viņas ķīnas cekulaino. sapratu,ka kaut kas nav tīrs,labi, ka nenopirku, jo tā arī bija.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes