www.sudzibas.lv Stacionārs Gaiļezers Izgāz dusmas uz nevainīgiem cilvēkiem!

Ātrā Medicīniskā Palīdzība - Izgāz dusmas uz nevainīgiem cilvēkiem!

Aatraas med. paliidziibas brigaade nr.16 shovakar, 26.01.08. man vnk nau ko teikt... es izsaucu aarstus, lai man paliidzeetu, bet taa vietaa taa pretekle man moraali saaka lasiit:( Tik suudiigi jau, bet nee, vajag tachu savu zhulti izgaazt!!! Saprotams, ka aarstiem daudz darba, bet nau vinjiem, nju nau vinjiem tiesiibu izgaazt savas dusmas un zhulti uz nevainiigiem cilveekiem!!

Degpunktaa raada aarstus kas tik laipni izturaas pret cilveekiem, bet shitaa kaza, tas buutu maigaakais vaards, visu savu zhulti, kas sakraajusies dienas gaitaa izgaaza uz maniim!!! Maita!!! Teica, ka visi alkoholikji nervus noeedushi, nju bet sorry, vai tad es pie taa vainiiga??? Es???

I

Komentāri (38)

V Vasja 18.02.2008

Jūs varat uzrakstīt, sakarā ar ko jūs brigādi izsaucāt? Neko saprast nevar...

M MF 04.03.2008

Tiešām- kāpēc Dr. ir jāgāž žults un jārunā par alkoholismu un alkoholiķiem pie "nevainīgiem" cilvēkiem??? Kāds tad bija ĀP izsaukšanas motīvs???

M mi 06.03.2008

Nesaprotami, ka var visu laiku pukstet, par medicinas darbiniekie? Vini sitie "maitass", "sliktie", "launie" u.c. netikami cilveki!!! Neveinam neienak prata padomat, kadu "suna" darbu dara sie cilveki, neviens vinus nezelo- ne valsts, ne jus pacienti!!!

M MF 06.03.2008

Toties kad šo speciālistu nebūs, vai arī būs 1 uz tūkstoti.... Gan šie pacienti, gan valsts vīri varēs mirt viens aiz otra....

S SHITSHOT 06.03.2008

Ta tik turpiniet braukt atra palidziba, driz vares krasot melna krasa= morgu masina:)))

Uz atrajiem gan nevienam neieteiktu stradat atrie statistiski cies avarijas 7reizes vairak, salietojusies pacienti medikus sad tad nodur vai nosauj, iedod pa galvu.

Vispar uz atrajiem stradat tas ir pilnigi garam...

Maz maksa plus vel pa kropli tevi pataisis, ja ne slimnieks tad avarija, paldies lidojosaja zarka negribetu mirt!!!

I inese 06.03.2008

Izsaukshans iemesls bija aarpraatiigas galvassaapes!!! Taas bija jau vairaaaks dienas, nevareeju ne pacelt ne noliegt galvu, kaa paceelu, taa pilniigi vai raudaat gribeejaas cik ljoti saapeeja, un nu naacaas izsaukt aatros, kas mani tapat noveda liidz asaraam!!! Un nevajag man te lekties, ka nau ko vinjus nomelnot, paklau, MI,zini ko, kad tev buus suudiigi, un es tev to nenoveelu, izjust taadu aarstu attieksmi!!! Es izsaucu, lai man paliidzeetu, bet tas nenoziimee, ka savu pa dienu sakraajusos zulti var izgaazt uz mani!!! Jaa vinji ir taadi pashi cilveeki kaa mees, un protams, sanem neadekvaatu atalgojumu, nju bet sorry, kur ir arstu eetika? Kur vnk cilveeciskums??? Es neesu vainiiga, nju neesu vainiiga par tiem trakajiem, vai dzeeraajiem, kas vinjiem visus nervus noeed!!! Man vnk gribeejaas, lai man paliidz, iedod zaales, vai tas ir tik daudz prasiits???

A Agnese 12.03.2008

Domā, tu pirmā un vienīgā, kurai šādas sūdzības? Aizej pastrādā tajā darbā, tad varbūt sapratīsi lietas būtību, kā ir, kad jāstrādā par smieklīgu samaksu, visu laiku baidoties no tā, vai tu izdarīsi visu pareizi. Ārsti ne mirkli nedrīkst atslēgties no darba, vinji strādā 24 h.. Bet ko par to sanem pretī? Nicinājumu, pārmetumus, mazu samaksu, papildus stresu no prieksniekiem.. Nepatīk RAMP darbs? Sauc ģimenes ārstu! Nē, vēl labāk, aizej pamācies medicīnu un tad secināsi, cik daudz un ilgi jāmācās, cik ļoti grūtam un smagam ceļam jāiziet cauri, lai kļūtu par cilvēku, kurš starp citu ir izmirstošs! Jaunieši vairs neies un neiet (!) strādāt par smieklu algu.. Un ko nu?
Es es varu droši noņemt cepuri ārstu priekšā!

M Mara 24.03.2008

Tur jābūt debīlam, lai pāris dienas sāpētu galva un tad izdomātu saukt ātros, nevis aiziet pie ģimenes ārsta vai uz aptieku pēc pretsāpju tabletēm. Laikam slikti sāpēja, ja tik ilgi varēji izturēt!!! Un vispār man liekas, ka vajadzētu ieviest soda naudu par šādiem izsaukumiem!

J Jūlija 25.03.2008

Pilnigi piekritu Marai, pa divam dienam gan varēja aiziet pie ārsta un ne saukt ātros ar stulbam sudzībam, es viņas vieta gan arī kaut ko poteiktu, par tadiem pacientie kurie tieši jāarste galvu, bet pie cita daktera, var but kaut kur Tvaikas iela...

J Jam 25.03.2008

Kāda starpība vai cilvēkam tās bija neciešamas galvas sāpes vai arī cilvēks piedzēries guļ aukstumā un salā ielas malā?!Ātrā palīdzība nedrīkst liegt palīdzību! Un ja nepatīk palīdzēt, ja sagādā tādas grūtības, tad lai neiet strādāt tādu darbu, kas tik ļoti riebjas. Mēs visi esam cilvēki un mums visiem kādreiz kaut kas sāp, kaut kas nomāc un kaut kas nokaitina, bet tādēļ nav jāizgāž savas dusmas uz citiem cilvēkiem. Ir tomēr jācenšas savaldīt sevi un neizgāzt negatīvismu, kas diemžēl jau tā ir pārpārēm šajā pasaulē. Jāmēģina cienīt vienam otru. Gan ārstam, kas uzgāza savu negatīvismu nevainīgam cilvēkam, gan cilvēkam ar galvassāpēm jāpamēģina piedot.

M Mara 25.03.2008

Jam- tā var aiziet galīgi pa pieskari! Ko nozīmē - nedrīkst liegt palīdzību??? Tad jau, ja mājās nav mēnešreižu laikā tamponi- izsauc ātros un - kā tu saki- nedrīkst liegt palīdzību? Un tajā pašā laikā, ja kāds vēl( nedod Dievs ) būs pakļuvis zem tramvaja, lai gaida- jo lūk galvassāpju dēļ ir izsaukta brigāde? Tikpat labi apģērbu pārdevējai var prasīt, lai piešuj pogu vai rāvējslēdzēju, pavāram krogā, lai atnāk noslauka muti u.tt. Un par tiem piedzērušajiem- tur nu vajadzētu Rigai parūpēties par kaut kādu dienestu, kurš viņus savāktu. Stulbi sanāk- ātro dakteriem bija jāmācās 10 gadus un jāmaksā par studijām taukšķus, lai savāktu no ielām bomžus?

J Jam 26.03.2008

Nu nevajag jau uzreiz pārspīlēt! Domājams, ka lielākā daļa cilvēki kaut cik vismaz draudzējas ar galvu un lieki nesauktu ātro palīdzību, ja jūt sāpes. Ja cilvēkam ir slikti AR VESELĪBU(un ņipričom tur tamponi vai viss pārējais ko nosauci), viņš jūt, ka nespēs sev palīdzēt, ir tik slikti, tādas sāpes, ka nespēj pats piecelties.. vai tapēc, ka tās ir "tikai galvassāpes" šim cilvēkam būtu jānobremzē un nelūgt palīdzību?! Kā var zināt, ka tādas mokošas galvassāpes nav nekas bīstams? Kā var zināt, ka cilvēks kas guļ ielas malā vispār ir piedzēries, un ja arī ir- kapēc uzreiz bomzis?(nu vot stereotipiskā domāšana- "kāds guļ ielas malā, tātad piedzēries bomzis" un vēl nievājoši noej garām, demonstratīvi cenšoties apiet lielāku līkumu ap šo cilvēku).
Jā, protams, tur es Tev piekrītu, ka būtu labi ja Valsts būtu izdomājusi kādas īpašas brigādes "bomžu" savākšanai ielas malās. Taču tādas nav.

M Mara 27.03.2008

UN???? Tad bomžus jāvāc ārstiem? Kāpēc ne tev personīgi? Un galva esot sāpējusi pāris dienas- ja var paciest- slikti sāp! Aptiekas ir uz katra stūra, tāpēc nav jāsauc ātrie.

J Jam 27.03.2008

Nu nekas diemžēl cits neatliek, ja viņš tur piedzēries guļ. Un ja reiz ātrie ir izsaukti un atbraukuši(parasti jau šādos gadījumos, kad bomži guļ ielas malās, kāds garāmgājējs izsauc ātro palīdzību), kas viņiem pieejot klāt un secinot, ka gulētājs ir bomzis būtu jāapgriežas un jādodas projām?! Ja jau ir atbraukuši, tik grūti palīdzēt?! Turklāt, no pirmā skata jau nevar pateikt piedzēries vai cilvēkam varbūt slikti, kur nu vēl garāmgājējam, kam par medicīnu nav labākā sajēga. Tad jau visus, kas guļ ielas malā varētu tur atstāt, lai jau alkaši izguļas un paši tiek galā. Jau tā cilvēki palikuši vienaldzīgi par to kas notiek, neizsauc ātro palīdzību laikus, kā rezultātā daudzi cilvēki mirst. Dievs nedod, Tev kādreiz tādu nelaimi, ka gulēsi kādā ielas malā, būs slikti, bet visi ies garām un domās, ka šī jau noteikti piedzērusies, lai izguļas...

I inese 27.03.2008

eu nju, paklau, pashaam vajadzeetu nokluut nelaimee un tad palaist muti!!! vajadzeeja aiziet pie gjimenes aarsta tiri piri, nju vai ziniet, baac, tapeec jau shii ir suudziibu lapa, un nevis tapee lai juus man te moraali lasiitu, daargaa maara un juulija, laikam nesat nokluvushas situaacijaa kad gjimenes aarsts nevar paliidzeet!!! jo man taada situaacija bija, un aatros ne pa velti saucu, ir nopietnaaka vaina nekaa gjimenes aarsts var konstateet, tapeec te iideet ka nju es esmu apvainojusi nabaga aarstus ir velti!!! juus esat vnk bezjuutiigas, un saltas, diemzeel neesat izjutushas aarstu slikto attieksmi, ko noveelu izjust, lai nevajadzeetu apriet nevainiigus cilveekus!!!

M Mara 27.03.2008

Spriežot pēc tava niknuma tu esi veselāka par veselu un vienīgā vaina ir tā, ka nav uz ko izgāzt savu žulti. Tāpēc jau nav jāsauc ātrie- vari sakasīties ar kaimiņieni!

D Disease 28.04.2008

Un ko tad darit tiek kam ir VD vai somatoforma vegetativa disfunkcija? Ir gruti pateikt vai taa ir VD lekme vai ari kaut kas nopietns? Paliek slikti, viens pats majas un ko tada gadijuma darit? For example sak znaugt zirdi, elpas trukums, panika, reiboni kaa var atskirt vai taa ir VD lekme vai infarkts?

S sigita 29.04.2008

Nu, nu Mara, pec Taviem niknajiem komentariem liekas, ka vai nu tu esi buzjutigs radijums vai ari galigi notrulinajies medikis. Sanak, ka pie arsta pec palidzibas atlauts versties tikai tad, kad ir skaidrs, ka kaulaina jau tuvu. Par ko tu vinai uzbrauc? Par to, ka atlavas izsaukt atro palidzibu?

R Rasa 12.05.2008

Cik ir bijusi saskarsme ar medicīnas darbiniekiem, esmu ievērojusi, ka lietas būtību plašāk un saprotamāk izskaidro un palīdzību laipnāk sniedz tieši gados jaunākie medicīnas darbinieki. Paldies Jums! Bet, diemžēl, jāpiekrīt, ka ir arī pa pilnam izteikti rupju medicīnas nozares pārstāvju.

E Efa 17.07.2008

NMP to arī nozīmē-neatliekamā medicīniskā palīdzība-tad kad tiešām ""gals klāt" :))) Un, ja trīs dienu laikā nevar apmeklēt ģimenes ārstu (vai vismaz izsaukt mājas vizītē ) tad nemaz nebrīnos par tādu ārstu attieksmi, kāpēc nmp ārstiem jādara lieks darbs ? Ja par šādu nepamatotu izsaukumu būtu jāmaksā, tad gan piecreiz padomātu vai saukt brigādi -vai nē .

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes