www.sudzibas.lv Atletika krievu ziņu kanāli

Atlētika - krievu ziņu kanāli

Diezgan nepatīkami, ka, kopš sākās nemieri Ukrainā, zāles darbinieki sporta kanālu vietā uz atsevišķiem TV liek krievu ziņu raidījumus, un taisot kardiovingrojumus neatliek nekas cits, kā skatīties to drazu.

A

Komentāri (9)

Z Zvezda! 17.03.2014

Kakoj uzas!!! kak ze ti viderzal eto ispitanie??? Idiotizm! Ti tuda televizor prishel smotretj?

A Aigarz 17.03.2014

zvaigznīt, ja tu kaut reizi būtu bijusi sporta zālē, zinātu, ka veicot kardio treniņus nekas cits īsti neatliek kā blenzt ekrānā.

Z Zvezda! 17.03.2014

A domoj ti prihodish i tebe boljshe nichego ne ostaetsja, kak nitj i zalovatsja! Esce i na takuju erundu!

Z Zvezda! 17.03.2014

Vot esli bi tam UgunsGrēks pokazivali, sovsem drugoe delo!!!

Ausainītis 29.07.2014

Šinī gadījumā varēja līdzēt vien kāds pornokanāls.

R Reals 23.02.2015

Un paprasīt nomainīt kanālu bija gruti?

K kreditorsPG 23.02.2015

Zvezda!, manuprāt tev nav taisnība. Varbūt tev sporta zālē, ja tu turp ej, patīk klausīties un skatīties visus tos mēslus. Man labāk patīk, ja ziņu vietā ir mūzika. Kad būs laiks, ziņas izlasīšu no resursiem, kas man ir interesējoši.

R Reb.Liep 20.08.2015

Atlētikas kardiotrenežieriem ir iespēja mainīt kanālus un to ir daudz, ap 50, ja nemaldos. Tiem arī nav skaņas! Nu, vismaz Imantas Atlētikai nebija, bet nu neviens tos nespiež skatīties!

P palīgslabs 21.08.2015

Juglas atlētikā ir baigi forši, darbinieces vispār super, BET, ja gribi kardio uz velotrenažiera, tad jāskatās vai nu Zumba reklāmas vai BBC News (pret ko es nemaz neiebilstu) BEZ skaņas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes