www.sudzibas.lv Astra Logistic Ltd Nemaksa darba algu

Astra Logistic Ltd - Nemaksa darba algu

Gribu paziņot, ka SIA "Astra Logistic Ltd." nemaksā darbiniekiem oficiālo darba algu. Pašlaik daudziem darbiniekiem netika samaksāta darba alga par jūliju. To viegli pārbaudīt pēc bankas izrakstiem. Visu laiku apsola, kā alga bus, bet...Ļoti lūdzu pārbaudīt šo firmu.Viņi atrodas pēc adreses Ziemeļu iela 4, lidosta Rīga, Mārupes novads.Valdes priekšsēdētāja - Ilona Anna Kuzņecova Ar cieņu.

T

Komentāri (5)

R ri4y 05.10.2015

Šo sūdzību jāraksta VID'am un Darba Inspekcijai ne te! VID'am izmantojot eds sistēmu, sadaļā sarakste un Informācija VID klientu apkalpošanas centriem vai arī, rakstot vēstuli un aiznesot to klātienē. Darba Inspekcijai caur portālu www.latvija.lv, ieliegošanai izmantojot interneta banku, vai e-parakstu vai aiznesot iesniegumu personiski pie viņiem. Tavas sūdzība šeit ir bezjēdzīga, tai ir tikai brīdinošs saturs par to, lai potenciālie darba meklētāji un partneri uzmanās.

Q Quest5 30.10.2016

С выплатами зарплат ничего не изменилось,не советую никому лезть в это болото!Одно вранье да и только!

M Mozart11 22.12.2017

Ничего не изменилось. Скоро праздники,денег не выплачены.
За то начальство активно стартует новые проекты в шоу бизнесе.
Полный мрак.

C Cilveks22 27.12.2017

Nemaksa darba alga!
Nezini kad un cik samaksas.
Citu problemas vinus neinterese.

A Antonio13 31.07.2018

Сами выбирают кому важнее заплатить. не знаешь когда получишь зарплату и невозможно подсчитать на сколько тебя обманули.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes