Aslimnīca - Apkalpošana

Labdien..kur varētu sūdzēties par aslimnīcas pierakstu tālruni, par kuru atbild operatore šausmīgi nelaipnā tonī?? jautāju ka gribu pieteikties pie onkologa, saka bļaut kas pa vainu, utt. vnk tik briesmīgi jau jutos, un pēc tā vēl briesmīgāk!! p.s. 3h nevarēju viņus sazvanīt, kāds par to man naudu atmaksās telefona lielajam rēķinam??

Komentāri (3)

D danbilzerian 26.02.2015

Jūs varāt sudzēties savam vectēvam! Jums kaut ko sliktu pateica? Var būt jums pateica "lamas"? Tonis nepatika...
Bet ja man nepatīk ka Jūs šeit raksāt? Vai nepatīk foto pie Jūsu profila? Pēc manam domam uz foto ir divi dzērāji. Arī sūdzēties? Nesaprotu tadus neizglitotus cilvēkus. Pirmkārt jums ir jāmācās runāt pašai. Vai braukt atpakaļ uz laukiem.
Un kāpēc kādām jāmāksā Jūsu telefona reķinu? Draugs-gopņiks nozaga telefonu, bet naudu telefona sarunām nenozaga?
Vēl: "jautaaju ka kribu pieteikties"...
Var būt labāk KRIBET valodu iemācīties?

G ggggggggg 26.02.2015

danbilzerian, gadījumā neesi operatore slimnīcā? :D

sinccha17 09.10.2015

Varbūt es dzīvoju vēl labāk nekā tu pilsētniek?? Pašam profila bildes nav, noteikti, lai neredz tās!! paklusē labāk, nevis komentē kur tev neprasa to!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes