www.sudzibas.lv Mogo Nepamatoti atņemta mašīna

Mogo - Nepamatoti atņemta mašīna

Šodien vakara Mogo pārstāvji ar treileri atbrauca un, neklausoties iebildumos, savāca mašīnu, jo it ka neesot veikti maksājumi, kas ir pilnīgs absurds, jo ar visiem augstajiem procentiem visi maksājumi ir veikti bez kavēšanās un pilnā apmērā, norādot maksājuma detaļās par ko un uz kāda līguma / rēķina pamata veikts maksājums.interesanti, ka Mogo nav informējuši, ka nauda it kā nav saņemta, e - pastā saņemti tiek tikai kārtējie rēķini, maksātājam neviena summa nav atgriezta, tātad naudu Mogo ir ieskaitījuši, tikai nav zināms - kur.Sazvanīt viņus nevar, mašīna ir atņemta, brīvdienās braukt nav ar ko, bet kantoris sāks strādāt tikai pirmdien.Nekādā gadījumā neticiet viņiem un, ja iespējams - nekārtojiet nekādas saistības ar šo blēžu kantori, kam pat grāmatvedībā ir bardaks, ka nemāk naudu ievadīt uz pareizo līguma numuru, bet uz mašīnas atņemšanu ir naski.

L

Komentāri (3)

T trakotais 02.03.2015

nepatīkami, ka tā

L lapsa19 03.03.2015

Vispirms gribu atvainoties mogo.lv par aso toni, kādā tapa mana sūdzība. Pēc sarunas ar vairākām mogo darbiniecēm un detalizētas situācijas analīzes un papildu apstākļu noskaidrošanas ar juristi, tika rasts risinājums, kas gan nav finansiāli patīkams, bet papildus palīdzēja novērst citu varbūtēju līdzīgu gadījumu.Šoreiz nevaru vainot mogo, jo attiecīgajā situācijā viņi noreaģēja adekvāti, tikai man sākotnēji sniegtā informācija bija nepilnīga, kādēļ arī tapa iepriekš rakstītā sūdzība.Ja izpaliktu detalizētā situācijas analīze un papildus apstākļu noskaidrošana, turpmākās sekas varēja būt krietni smagākas dēļ negodīgiem cilvēkiem un "labiem" draugiem.
Gribu teikt, ka mogo strādā arī profesionāli un labi juristi, kas, protams, dara savu darbu, lai arī sasniegtais rezultāts ne vienmēr klientam ir patīkams dažādu iemeslu dēļ.

L Lepnā Lavīze 16.10.2015

Alisiite78, kāpēc neraksti savu īsto vārdu - JANA DAŅILOVA?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes