www.sudzibas.lv ARS Dental Clinic Daktere Aiva Pastnieka

ARS Dental Clinic - Daktere Aiva Pastnieka

Iepriekš biju dzirdējusi ļoti labas atsauksmes par dakteri Pastnieka, bet smagi vīlos. Salaboja priekšējo zobu, bet pēc dažām dienām plombe vienkārši nokrita... Vēlējos aiziet salabot, bet diemžēl konkrēti pie šīs ārstes rindā būtu jāgaida 3 nedēļas, es protams to nedarīju, bet aizgāju pie citas dakteres, kura to pašu zobu salaboja uz pusi lētāk un plombe turas! Vēl viens fakts, ka dr. Pastnieka konstatēja, ka man esot vēl viens caurums, bet aizejot pie otras zobārstes izrādās caurumu nav. Jocīgi, ka diviem dažādiem zobārstiem darba kvalitāte un cena tik ļoti atšķiras....

D

Komentāri (1)

B Bura123 06.05.2022

Tā acīmredzot ir dakteres Pastniekas pierasta prakse- arī man viņa teica , ka ir jālabo zobs , es neticēju un divās citās klīnikas - pat uztaisot panorāmas rtg- man atzina , ka zobs ir pilnīgi vesels . Bet daktere Pastnieka apgalvoja ,ka zobs ir steidzami jālabo! Kauns - zobarstei Pastniekao par šādu rīcību!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes