ARS Medicīnas Sabiedrība - ārsta vizīte

Stipri nemierā esmu ar t. s. ārsta konsultāciju ARSā pie traumatologa Igora Ļū. Lieta tāda, ka konsultāciju vienkārši nesaņēmu. Biju tīri labi sagatavojusies, jo jau pusgadu mokos ar ap Jauno gadu notikušās traumas sekām. MAn bija gan magnētiskās rezonanses slēdziens, gan sanatorijā veikta ultrasonogrāfija, gan cita ķirurga slēdziens.
Biju ceļojumā, un tur saites plīsums, kam sen jau bija jāpāriet, izspēlēja atkal jaunu joku - kāja piepampa, apsitās ar tādām kā pumpām, skats riebīgs. Piecas dienas, kamēr atgriezos dzimtenē, divas dienas cietos, gaidīju pierakstu. Tikām nodarbojos ar pašārstēšanos, ievācu visu iespējamo informāciju internetā, kāju tinu ar elastīgo saiti, smērēju ar smērēm, lai daudzmaz dabūtu pampumu nost, lai varētu kāju kurpē iedabūt.
Nu, lūk, gatava bēdu stāstu klāt priekšā dakterim, sastapos ar attieksmi, ka viņš neredzot, ka man kāja būtu piepampusi. Es saku - ir piepampusi, viņš man - nav piepampusi. Un viss! Skrien kaut pa sienu uz augšu.
Ieteica mazāk staigāt, vairāk vingrot, piemēram ar velotrenažieri. Ja pampums tomēr traucējot, lai ejot pie flebologa, jo viņš esot traumatologs. Bet flebologam taču arī būs vajadzīgs traumatologa slēdziens, saku. Jo pampst tieši traumētā kāja! Un tikšu es pie flebologa labi ja pēc nedēļas, bet man vajag saprast kādi ir pampšanas iemesli, ko es drīkstu, ko nedrīkstu darīt!
VArbūt tas bija tīri personisks ne-aļļo, bet tracina augstprātīgā attieksme. Samaksāju 25 LS par ieteikumu iet pie cita speciālista. Es gribu savu naudu atpakaļ, jo nesaņēmu ne skaidrojumu, ne slēdzienu, ne reālu palīdzību! Fui, dakteri Ļū!

G

Komentāri (2)

R Roberts 27.10.2020

vakar arī pie šī profesionāļa ar lauztu roku, vajadzēja uztaisīt atkārtotu rentgenu, lai saprastu vai ārstēšanās process notiek norm, kā arī cerēju, ka varbūt kaut ko pastāstīs ko var darīt, nevar. Beigās rentgenam ģipsi nenoņēma, tādā bildē 100 gadus tur kādu atlūzušu gabalu var saskatīt, jo dēļ ģipša ne pārāk precīzi visu tur var redzēt. pie ārsta kopā biju 2 min, konsultācijas vietā saņēmu apmēram šādu atbildi: nekādas problēmas neredzu, pēc 5 nedēļām ņem pats nost ģipsi un uzredzīti. neviena ieteikuma, neviena jautājuma, neviena izpausme, ka tas varētu būt ārsts, nevis vnk čalis, kurš tur netīšām atrodas. 40 eur par 2 min nekā nedarīšanu, izcils serviss.

I IngaKlen 12.05.2021

Man ir loti laba pieredze ar traumatalogu Dr.Igoru Ļū. Atgrieza man speju atkal sportot. Veica operaciju, lai labotu cita arsta kludu. Rezultata ne tika bez sapem staigaju, bet pat vareju atkal skriet. Esmu loti pateiciga arstam! Un iesaku so arstu, jo tas bija sarezgiti, pirmkart, jau izmeklejumos konstatet iemeslu, kapec pec veiktas operacijas turpina sapet celi un tos paroperet no jauna, izlabojot cita arsta kludu un atgriezot speju ari skriet, aizmirsot par sapem un klibosanu, uz ko jau vairs necereju!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes