www.sudzibas.lv Arnis Preiss Bezkaunīgs podnieks-keramiķis

Arnis Preiss - Bezkaunīgs podnieks-keramiķis

Mīļie, vedēji, jaunie pāri vai citi interesenti!
Ja esat ieplānojuši ar jauno pāri doties pie podnieka Arņa Preisa, tad vairākkārtīgi pirms tam ir jāpārliecinās par šī pakalpojuma cenu.
Stāsts no pieredzes:
Maijā sazvanījos un rezervēju datumu, lai varam ar jauno pāri doties pie viņa un, tad pakalpojuma cena bija 25ls, ja esam tikai jaunie, vedēji un vecāki, bet ja esam kopā ar viesiem, tad jāpiemaksā vēl 5ls. Kad palikusi nedēļa līdz kāzām sazvanījos, lai precizētu nianses, tad summa bija izaugusi līdz 55ls, ja braucam kopā ar viesiem... Vai tā ir normāla maksa par 45min krīzes laikā??? Man šķiet, ka nē! Tāpēc teicu, ka dosimies tikai jaunie, vedēji, vecāki, jo tad tas maksā 25ls! Saņēmu atbildi, ka šajā dienā būšot citi viesi un mums tiek atteikts : (... Nedēļu pirms kāzām!!! Kad sāku runāt un izteikt savu sašutumu, tad saņēmu nelaipnu atbildi, ka viņam neesot jāuzklausa nekādas pretenzijas. Nu, ja kādam vēl gribas pie tāda rupja un naudas kāra amatnieka doties, tad padomājiet vai nav kāda cita un daudz jaukāka vieta!

R

Komentāri (6)

L Linda 28.11.2009

Vēlos piebilst, ka šis pats keramiķis Arnis Preiss, ir parādā ievērojamu naudas summu mūsu uzņēmumam un it nemaz nesteidzas to apmaksāt. Saņemam vien veltus solījumus nu jau gada garumā. Neiesaku ar viņu sadarboties.

D Daria 24.07.2010

Sanāk apmēram kā par psihoterapijas stundas, pie tam kolektīvas, maksāt - jaunam pārim tas tieši varētu noderēt kopīgas dzīves sākumā, jūs neuzskatat?
Dzīvojiet plašāk, dzīve likses vieglāk.
Es tā domāju, ka bezkaunīgam podniekam Arnim patiešām nav nekādi paradi nevienam. Izņemot mani - es jau sen grību no viņa dabūt kādu balto krūzi savai skaistai un burvīgai Preisa kolekcijai!

K krokodilsDandijs 13.11.2011

Viņš ir mākslinieks! Un viss novērtējamākais viņā ir tas, ka viņš dzīvo kā jūtas ērti, un šie tie atvainojos "tizlie" tekstiņi par to cik Arnis ir šausmīgs cilvēks, "nekrata" ne viņam, ne arī tiem, kas zina kas ir Arnis Preiss.
Aiztaupiet sev šīs minūtes, lai runātu par Preisu un izmantojiet tās lai būtu kaut uz pusi tik cienījami kā Arnis. Visu gaišu!

^ ^^^^ 13.11.2011

Arnis ir Latvijas svētais un lai ko viņš darītu un cik cūciski pret jums iztutrētos, neiedomajaties te neko iebilst! Lūk tā! Krītiet pie viņa kājām un pielūdziet! Protams, ja piekrītat, ka esat niecības salīdzinājumā ar šo vērtību, kura var dzīvot kā grib arī uz mūsu rēķina, par mums pasmejoties.Lai viņam daudz viesu, kuri ir ar mieru paciest to, ka uz viņiem pelna, bet uzskata par mēsliem.

P Psihs 13.11.2011

Vai tad kāzu dienā obligāti pie podnieka-keramiķa jādodas ietusēt?Kas tās jums tur par tradīcijām tādām ir???Tad jau moš varējāt labāk pie kāda santehniķa-ginekologa ietusēt, i viss būtu štokos!Gan jau ir pieejami daudzi citu amatu meistari, kas labprāt ņemtu dalību šādos pasākumos, vajg tik meklēt.Par tādu Preisu gan dzirdu pirmo reizi, bet ja jau viņš ir riktīgs mākslinieks, tad zināms pohujisma elements ir tikai normāli un nevajag te daudz cepties.

D daddy 30.09.2015

Cien. Arnis Preiss!
jūs vēl atceraties par parādu 200 latu apmērā? Es gaidu...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes