Argo Bau - Krāpšana

Tiem,kas taisas braukt stradat Argo Bau Vacija! Sola no 1500 eiro un vairak.(miinus 11 procenti nodoklis,kurus itka jums bus jasamaksa pasam). Biju aizbraucis pameginat nopelnit. Pirmkart par dzivosanu jamaksa 50 eiro nedela,par degvielu jamaksa pasiem,neatkarigi no ta,cik talu atrodas darba vieta. Par to.ka ved uz darbu no cilveka atvelk 3 eiro diena. Instrumenti janem savi,vai par tiem izskaita no algas.Darba apgerbu noperk,bet par to izskaita no algas. Par celju turp un atpakalj uz Vaciju ari izskaita no algas. Katru nedelu dod no 30-50 eiro dzivosanai,no tiem jums pasiem japerk degviela. Nostradaju vairak par menesi,samaksu par izdarito ta arii neredzeju,tikai sola nakosnedelj utt. Ir cilveki,kas nostradajusi vairak par 3 menesiem un algu ta ari nav redzejushi. Cilveki mainas patstavigi uz to ari ir likts akcents.Tie,kas saprot.ka naudu neredzes brauc prom,citi ka muljki cer uz brinumu(jo visu laiku tiek solita nauda utt.) Ta ka,ja kadam nav kur Latvija dzivot,vai esat bomzis un ir veleshanas nosist savu laiku,padzivot un pastradat Vacija par vedera tiesu,varat braukt droshi,bet naudu jums neredzet!!!!!....vienigi saldus solijumus! Argo Bau ir latvijas firma un vaditajs uz doto bridi ir Eduards Korobljovs, Vacija darbus vada cilveks varda Aleksejs. Objekti ir belifilda.Ratingane,Essene un citur. Neuzkeraties uz so cilveku,vai firmas piedavajumiem(firmas nosaukums ik pa bridim tiek mainits),ja nu vienigi gribat pabomzot pa Vaciju.

P

Komentāri (1)

L laimesmekletajs 19.04.2015

Jā, bija patīkami iztērēt vairāk nekā nopelnīt...
Biju tur 2, 5 mēnešus un tā arī vairāk par tiem 50 eur neredzēju- sākumā, pēcāk protams tas izdzīvošanas naudas kaut kā sāka palikt mazākas un mazākas :)
Dzīvojām aptuveni 25 km no objekta un par tikšanu uz darbu bija pašiem jādomā, par kavētu darba dienu sods - 50 eur.
Iesaku uzmanīties no šīs kompānijas Vācijā viņi arī vervē cilvēkus uz kredītu ņemšanām. Ja esi tur deklarēts un strādā 3 mēnešus tad var ņemt kredītus, līdz 5000 eur ja nemaldos. Tagad 2 mani bijušie kolēģi laimīgi sēž un gaida ''savu'' lielo piķi.
Un cik dzirdēju mēs tagad esam izlidināti un brauc viņiem jauna brigāde.
Veiksmi ;)

Tālāk pievienoju līguma pirmo lapu kura mistiskā kārtā ik pa laikam tika mainīta uz jaunu un vecās bija jasaplēš. Protams līguma latviešu valodā nebija un arī nevienā momentā netika konta nummuri vai kas tamlīdzīgs prasīts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes