www.sudzibas.lv Aptauju Centrs krāpniecība internetā

Aptauju Centrs - krāpniecība internetā

Problēmaa manā mērogā ir niecīga (20 euro zaudējums), bet valsts mērogā varētu būt pat ļoti liela, jo AptaujuCentrs.lv oficiālā mājas lapa liecina, ka tajā 31 426 cilvēki jau ,,sākuši pelnīt naudu".

Runa iet par AptaujuCentrs.lv darbību un godprātību. Šajā interneta vietnē cilvēki tika un tiek aicināti reģistrēties, lai pēc tam saņemtu elektroniski aptaujas un pēc to aizpildīšanas arī varētu ko nopelnīt. Aptaujas tiešām parādās regulāri, bet samaksāts netiek. Nav iespējams sakontaktēties ar šo aptaujucentrs.lv, jo uz norādītajām e-adresēm [slēpt]@aptaujucentrs.lv, [slēpt]@aptaujucentrs.lv vēstules aizsūtīt var, bet atbilžu nav, norādītais telefona numurs +371 29 907 865 nav sazvanāms.

Manā gadījumā profilā parādās summa, kas rezervēta izmaksai, bet solīto vēl joprojām neesmu saņēmusi. Kas attiecas uz man pienākošos nesaņemto atlīdzību, jāpiebilst, ka tā ir fiksēta kā pieprasījums 23.05.2014. 10 euro un otrais pieprasījums par nākošo nopelnīto - 26.06.2014. arī 10 euro vērtībā, kopā 20 euro.

Saprotams, ka šādu nelielu summu dēļ cilvēki nevar atļauties iztērēt tikpat lielu summu braucienam uz Rīgu neesot pārliecībā vai norādītais birojs Kr.Barona ielā 33a patiesi ir un vai brauciens nebūs veltīgs. Tieši tādēļ, iespējams, vēl ļoti daudzi no 31 426 Latvijas cilvēkiem nopelnīto nesaņem un Aptauju Centrs par to nemaz nesatraucas un atbildību nenes.

M

Komentāri (8)

P Putniņš 26.11.2014

Es gan saņēmu atlīdzību no šī centra dāvanu kartes veidā. To es saņēmu pa pastu. Ilgi gan gaidīju, tad nosūtīju vēstuli un dabūju.

T Tatjana 26.11.2014

Es aŗī saņēu dāvanu kartes veidā, un nekādas problemas nav bijušas:)

L Lagazons 30.01.2015

Es arī neesmu saņēmis, jau trešo gadu gaidu - pa priekšu Ls, tagad €..., pēc godīgiem darboņiem neizskatās..., epasti nenosūtās no inbox.lv, murgs kkāds... :(

I inchuks 27.06.2015

Nopelnīto 10 eiro dāvanu karti gaidu jau mēnesi no, , Aptaujas centra''. Pastu nosūtīt nevar, sazvanīt nav iespējams, balss ziņu atstāt nevar...Pats par sevi rodas jautājums, cik ilgi tā var pastāvēt tāds krāpšanas birojs, kurš nepilda savus noteikumus... un kāpēc neviena tieslietu organizācija nav painteresējusies par vinu darbību???

E Evita Upit 28.01.2016

Tieši tas pats, gaidu jau varāk kā mēnesi, uz e pastiem neatbild, krāpnieki!!! Būtu labs sižets bez tabu., varbūt tas ko mainītu???

J Jekaterina Seraja 14.02.2016

Laikam, esmu viena no tām, kurām tomēr paveicās. :)) Šodien, uz brītiņu jau ir februāris 2016.)) Dāvanu karte 10 eiro vērtībā bija rezervēta augusta beigās (pirms pusgada). septembrī es vēl uzrakstīju viņiem uz e-pastu, atgādināt, bet man neviens neatbildēja. Telefons norādīts bija izslēgts. Es pārstāju aizpildīt aptaujas, jo kāda jēga, ja dāvanu karti nesaņēmu, un ...tadam, parastā vēstule manā pastkastīte no viņiem ar dāvanu karti februarii. Sagaidīju :))) Bet neticeeju )

J Janis53 02.08.2016

Es arī vēl joprojām gaidu! U e-pastiem nereaģē! Vistīrākā krāpniecība!

š Šejieniete 19.12.2016

Tieši tas pats, uz e-pastiem nereaģē, kontaktēties ar viņiem nav iespējams. Dāvanu karti pagaidām neesmu saņēmusi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes