Apģērbu veikals Orange - Apkalpošana

Šajā veikalā kādu laiciņu atpakaļ nopirku kleitu. Aizvedot mājās un kārtīgi uzmērot, secināju, ka tomēr vajadzētu kleitu apmainīt pret citu izmēru. Bija pagājusi tieši nedēļa un es ar visiem čekiem un kleitu devos uz veikalu.

Kad pārdevējai pajautāju vai kleitu nevar apmainīt, tad uz mani pavērsās tik iznīcinošs skatiens un man bija sīki jāizstāsta kāpēc gribu apmainīt. Protams, saprotu, kad ir jāpaskaidro iemesls, kāpēc vēlos mainīt, bet man bija tāda sajūta itkā vajadzētu iesniegt eseju ar 5 argumentiem un paskaidrojumiem.
Kad nu man atļāva uzmērīt citu izmēru un es sapratu ka tiešām ir jāsamaina, tad pārdevēja teica, ka būs jāuzgaida, jo ir jāpazvana un jāprasa vai vispār var mainīt. Paldies dievam, atļauja bija dota, bet pēdējais pārdevējas komentārs bija kronis visam: "Tad tiktīgi zināt, ka šis jums būs īstais izmērs un vairs nenāksiet pie mums?" Kā tā vispār var pateikt klientam, kurš pie jums iepērkas!?!

Es protams saprotu, ka arī mana kļūda bija, ka kārtīgi neesmu uzmērījusi. Bet es domāju ka ne mani vienīgo ir piemeklējusi tāda lieta, ka aiznes mājās, uzvelc, kārtīgi apskati, pastaigā un redzi, ka kaut kas nav.

Piemēram, citos veikalos pat nav jāpaskaidro, kāpēc vēlies apmainīt, un citiem veikaliem pat uz čeka rakstīts, ka var samainīt vai atgriezt preci mēneša laikā.

Šajā veikalā ir daudz skaistu drēbju un arī ne tās lētākās, bet ja pārdevējas ir tik "pretimnākošas", tad man vairs nav vēlēšanās iepirkties šajā veikalā. Ja šīs pārdevējas būtu laipni atbildējušas un mēģinājušas normālā ceļā risināt šo problēmu, tad viss būtu bijis kārtībā, nevis brauc virsū ar apvainojumiem.

Iesaku pārējiem šī veikala apmeklētājiem kārtīgi pamērīt drēbes, kuras vēlaties iegādāties, jo attieksme nebūs tā labākā, ja vēlēsieties kaut ko samainīt. :(

S

Komentāri (12)

E ewita 27.04.2013

Man gan par šo veikalu ir ļoti labas atsauksmes. Iepērkos Orange, kas atrodas Molā. Vismaz šajā veikalā ir ļoti laipnas un izpalīdzīgas pārdevējas. Viņas palīdz ar ieteikumiem un izmēriem pielaikošanas laikā. Pārdevejas arī ļoti labi atcerās savas klientes un vairakas reizes iepērkoties esmu dabūjusi arī atlaides ka pastāvīgā pircēja. Ja patīk šī veikala piedāvājums, tad iesaku iepirkties veikala Orange Molā!

S skosa 11.06.2013

Es neesmu no tām, kas bieži iepērkas veikalā Orange, bet pagājušo piektdien, 7.jūnijā, iegriezos šajā veikalā, kas atrodas Molā. Biju patīkami pārsteigta, cik ļoti laipnas un profesionālas tur ir pārdevējas! Ieteica, kas man labāk piestāvētu, palīdzēja pielaikošanas laikā. Gāju ar domu nopirkt meitai kleitu, bet beigās pati tiku pie tās.
Liels paldies meitenēm! Nākamreiz atkal noteikti braukšu uz Orange Molā!

S Siidija 11.06.2013

Jā, laikam nākamreiz būs jābrauc uz Molu, jo tur tiešām ir skaistas kleitas, bet apkalpošana galerijā Centrs galīgi garām.

S Sendija 11.06.2013

Tieši šodien biju Orange. Jā, pārdevējas labas :) viss apmierināja.. Pat tad, kad pateicu, ka šodien nepirkšu, laipni atbildēja, ka gaidīs citu dienu un iedos atlaidi :D

Un es uzskatu, ka pārdevēja pareizi pajautāja, jo 1000x mainīt drēbes nav pieņemts.
Neko pārdabisku es neizlasīju šajā vēstulē.

A anete_l. 25.12.2013

Lielākoties izmantoju Orange veikalu Gelleria Riga un arī tur ir ļoti laipnas pārdevējas. Kā patīkams bonuss ir atlaidītes un tas, ka pielaikošanas laikā tiek piedāvāti arī citi modeļi palīdzot atrast "īsto un vienīgo" un reizēm pamēģinu ko tādu, kam šķirstot pakaramos paeju garām un izrādās, ka tas ir kā radīts man. Citreiz ieeju apskatīties kas jauns un, ja uz doto brīdi nav prātīgi atdot pēdējo naudu jaunai kleitai, tad vēlāk atgriežoties, pārdevēja pat atceras, ka šo es jau esmu mērījusi... Kopumā iespaids par šo veikalu ir tiešām ļoti pozitīvs. Galerijā Centrs veikals gan šķiet nedaudz "auksts", bet tā kā šis t/c nekad nav ļoti simpatizējis, tad varbūt tas ir kaut kādā veidā saistīts.

S Soffija 18.01.2014

Orange ir drausmīgs apģērbju veikals - drēbes ļoti sliktā kvalitāte, preci ar brāķi apmainīt nav iespējams, īpašnieku attieksme ir katastrofāla. Ļoti neiesaku šo veikalu!

Tiešām drēbēm slikta kvalitāte, drēbes jau pirmajā uzvilkšanas reizē irst pa vīlēm. Lētais itāļu gals ar milzīgu uzcenojumu. Un pie visas katastrofālās attieksmes - vēl melīgas pārdevējas - t/c "Domina". Neiesaku nevienam šajā veikalā ko pirkt, labāk ejiet tam ar līkumu, ietaupīsiet laiku, naudu un nervus.

B boomboom 11.02.2014

bija gerturdes ielaa, loooti profesionala pardeveja, tiesham atnesa un ieteica man to kas der tieshi man, un ari sniedza labu konsultaciju kas un ar ko un kaa labak vilkt! un ari kleitas baigi skaistas un par normal cenu!

I Irina 62 28.03.2015

Огромное спасибо этому магазину за предоставленную радость приобретать и иметь у себя в гардеробе такие красивые вещи. Что касается обслуживающего персонала, то, СПАСИБО, всем опытным и любезным работникам, что касается дурного обслуживания, то могу только посочувствовать этим людям, они находятся не на своём месте и мучаются не только сами, но обижают своим комплексом ещё и других людей. Давайте будем умнее и добрее, просто посочувствуем им.

L lelele 09.04.2015

Laikam Molā nomainījušās pārdevējas, jo tās, ko sastapu tur 7.aprīlī, uzvedās ļoti vīzdegunīgi. sabojāja iespaidu par visu zīmolu kopumā.
Vienmēr ir interesanti palasīt uzslavas SŪDZĪBU portālā...

Tiešām drēbēm slikta kvalitāte, drēbes jau pirmajā uzvilkšanas reizē irst pa vīlēm. Lētais itāļu gals ar milzīgu uzcenojumu. Un pie visas katastrofālās attieksmes - vēl melīgas pārdevējas - t/c "Domina". Neiesaku nevienam šajā veikalā ko pirkt, labāk ejiet tam ar līkumu, ietaupīsiet laiku, naudu un nervus.

_ _Karina_ 04.07.2016

Качество одежды отвратительное,нитки торчат,платья красятся,товар абсолютно несоответствует цене,купила там пару вещей о чем потом очень пожалела,и еще сами цветное не пробуйте стирать,все закрасится.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes