www.sudzibas.lv Apedfoto.lv Konkrēti izgatavotās fotogrāfijas piegādes kvalitāte zema.

Apedfoto.lv - Konkrēti izgatavotās fotogrāfijas piegādes kvalitāte zema.

Labdien. Pirmo reizi pasūtījām ēdamo fotogrāfiju A4 izmēru. Meitiņas bildi, meitiñas dzimšanas dienas tortei.... Piegāde pa pastu. Kad nu saņēmējs, kas torti cepa, fotogrāfiju saņēma, tad bija bēdīgs zvans mums, ka kūka būs neizdevusies, jo fotogrāfija ir parlocīta uz pusēm un iebakāta pastkastītē pie pārējām aVīzēm :( skumji. Varēja piedauzīt pie durvīm un atdot. :( vairs nekad nesūtīšu. Ir jāpadomā par kvalitatīvu piegādi. Kad samaksāju un pasūtu, tikmēr viss ir ok, bet kamēr si ēdamā fotogrāfija nonāk lidz saņēmējam, tā ir zemas kvalitātes un brāķēta. :( žēl. Cerējām ka varēsim priecāties no sirds.

M

Komentāri (5)

S [email protected] 23.09.2014

labu apetiiti.
iesaku sazinaaties ar peigaadaataju.

A apedfoto 24.01.2015

Labdien, Mandeliite!
Ļoti atvainojamies, ka Jūs saskārāties ar mūsu ēdamo fotogrāfiju piegādes zemo kvalitāti. Tā kā Jums radās šāda situācija, piedāvājam 50% atlaidi nākamajam pasūtījumam. 2014. gadā piegādājām ēdamās fotogrāfijas ar Latvijas Pasta starpniecību. Sākot ar 2015. gada 1. janvāri piedāvājam klientiem iespēju saņemt ēdamās fotogrāfijas ar pasta staciju un kurjeru starpniecību. Vairāk informācijas mūsu mājas lapā: www.apedfoto.lv Facebook: apedfoto [slēpt]@mail.lv tel. 28661348

V Vikusjiks 05.07.2016

Labdien!
Varu teikt,ka mums ari ir negativa pieredze ar so apedfoto.lv
Iegadajos foto A4 saldo,lai uzliktu to uz tortes savam delam 7.dzimsanas diena. Pirmkart,edamais foto bija izdrukats nekvalitativi,ar svikam,bet uz to pieveru acis,kad pienaca bridis to likt uz kukas,ta vienkarsi nenaca nost no plevites,meginajam gan saldetava ielikt,visadi-neka,foto vienlarsi sadrupa,lai gan bija uzglabats atbilstosi.
Zvaniju uz apedfoto.lv,kur ludzu lai man atgriez samaksato naudinu par nekvalitativo izdruku,turklat vel nelietojamu,uz ko preti sanjemu visadus rupjis apvainojumus. Tad nolemu uzrakstit e-pastu,kur preti sanemu rupjus apvainojumus un turklat vel draudus,ka ja versisos PVD vai PTAC,tad mani iesudzes tiesa par to ka ludzu agriest samaksato naudinu!
Beigas pec siem draudiem versos gan PTAC gan PVD un tikai tad atguvu samaksato naudu un tad ari ar rupju komentaru tika atgriesta naudinja.
Nevienam neiesaku izmantot sho veikalu!

A Aped Foto 15.09.2017

Cien. Viktorija!
Pievienojam saraksti ar Jums, lai paraditu klientiem, ka no musu puses rupjibas nav bijis, tacu no Jums esam sanjemushi gan rupjus e-mailus, zvanus, arii draudus. Galu galaa gan PTAC, gan PVD bija muusu pusee, jo edamo fotografiju esat glabajusi /izmantojusi neatbilstoshi. Tepat www.sudzibas.lv Jus esat nekorekti izteikusies par instruktoru M. Znotiju, uz ko ir noradijushi citi lietotaji.
Sarakste ar Viktoriju:
"Labdien, Viktorija!
Visdrīzāk ēdama fotogrāfija tika bojāta pasta sūtījuma laikā vai nepareizi uzglabājot, taču nāksim Jums pretī un varam piedāvāt atlaidi nākamajam sūtījumam (50% atlaide) vai atgriezt naudas summu (- pasta izmaksas - Ls 0.40 aploksne + Ls 0.55 pasta izmaksas). Lūdzu norādiet, kurš Jums ir vēlamāks variants.
Cieņā,
apedfoto.lv"
Atbilde no Viktorijas:
"Es noteikti interesēšos par šo īpaši gadījumu citās instancēs,ne tikai ptac,ja šāda ir Jūsu attieksme pret saviem klientiem un ziņošu arī citiem patērētājiem neuzķerties uz Jusu "biznesa".

W wika 05.11.2021

Visas iespējas potenciālajiem pircējiem palasīt Jūsu atbildes,komunikācija normāla līdz brīdim,kad lūdz atgriezt naudu par nekvalitatīvo preci.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes