www.sudzibas.lv Antaris SIA Attieksme pret darbiniekiem

Antaris SIA - Attieksme pret darbiniekiem

Vēlos ziņot par SIA Antaris firmu,par cietsirdīgajām rīcibām pret darbiniekiem. Firma kas nodarbojas ar mazumtirdzniecību agrāk esošajos Saules veikalos, kas tagad pārtapuši par Elvi veikalu tīklu.Lieta tāda ka darbinieki,kas ir pārdevējas -kasieres, vecākās pārdevējas, strādājot par minimālo stundu likmi mēnesī pat nesaņem minimālo darba algu kas tagad ir 360 euro,tiek spiestas parakstīt rīkojumus,kur tiek atskaitīts par inventerizācijas iztrūkumiem, pie kā darbinieki nav vainojami,un nav nodarijušas nekādu materiālo zaudējumu firmai.Pretēja gadijumā ja neparaksti šādu rīkojumu ir jāiet prom no darba vietas.Veikalā nav apsarga,kameras nav uzstādītas visās vietās kur būtu pārredzams veikals,firma nenāk pretī darbiniekiem ar lūgumu pieņemt darbā apsargu kurš uzrauga pircejus,jo darba apjoma dēļ pašas nespēj nokontrolet veikala pircējus. Vecākās pārdevējas strādā no plkst. 8:00-21:00 pārstrādājot minimālo stundu likmi,par to nesaņem par pārstrādātajām stundam dubultā. Darbiniekus nelaiž atvaļinājumā tad kad tiem tas pienākas,atvaļinājumi iekavējas pat gada garumā,kad arī tiek palaists darbinieks atvaļinājumā neiedot cilvēku vietā,visus darbus jāpaspēj izdarīt vecākajām pārdevējām.Darbiniekus apsūdz zādzībās bez jebkādiem pierādījumiem.

Komentāri (3)

V Veron762 07.10.2015

Все наслышаны об Антарисе и не один уважающий себя человек не сунется туда работать.

V Veron762 07.10.2015

Наслышаны об Антарисе и Элви в частности, очень жаль тех людей которые отважились идти туда работать когда либо .

* *245# 11.05.2016

ANTARIS DAGDAS VEIKALA VADĪTĀJA ATTIECAS PRET KLIENTIEM UN PIEGĀDĀTĀJIEM KĀ PRET LOPIEM. VISU LAIKU KLIEDZ UN BĻAUN. VEIKALA PREČU SORTIMENTU NEZIN PILNĪBĀ. PAR KO TAD VIŅAI VISPĀR MAKSĀT.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes