Andris Kivičs - koncerts

Tas ir kaut kas neiedomājams un neiespējams, bezkaunības un ņirgāšanās kalngals ko pirms svētkiem izstrādāja Kiviča kungs.Jau kādu laiciņu afišas Lejasciemā, kas ir diezgan apdzīvots un kulturāls ciems, vēstīja ka gaidāms pasākums, kurš saucās - A.Kiviča koncerts ar CASH piedalīšanos un DJ pirms un pēc koncerta un dejas līdz rītam.Mana 15gadīgā meita ar klasesbiedrenēm sajūsmā un gatavas doties, protams tā kā galvenokārt uz CASH un diskotēku.Bērns atnāca ap diviem mājās sašutis, pilnīgi satriekts.Pirmkārt, CASH vispār neieradās.par to arī neviens pasākuma apmeklētājiem neatvainojās.
Otrkārt, A.Kivičs iznāca un nodziedāja 5 dziesmas, tātad koncerts ilga apmēram 25 minūtes.
Treškārt, solītās diskotēkas līdz rīta gaismai vietā tā ilga līdz plkst.2.00
Es gribētu nodot sveicienus Kiviča kungam, ja gadūjumā viņš izlasīs šīs rindas, ka lai vinš priecājas, ka man šobrīd nav laika ko tērēt tiesas prāvai, jo es obligāti viņi iesūdzētu par apzinātu cilvēku krāpšanu.

I

Komentāri (52)

M maris 07.05.2009

Nu tad ja tev kautkas nepatiik ej un uzstaajies pati!Um tavaj 15 gadiigajai meitai vajdzeeja atrasties maajaas, nevis kautkaadaa nakts diskoteekaa.

A abcde 07.05.2009

Pilniigi piekriitu Raivo! Mazgadiigajiem tadaaa laikaa saldi jaagulj maajaas nevis javazaajaas kkur, nezin kur..

W wildrose 07.05.2009

Kur var būt tāda māte???Nabaga meitiņa, kurai 15 gados tikai līdz 2 a.m. disene gāja!!!Mani tādā vecumā pat tik ilgi nekur nelaida un es uzskatu, ka tas ir tikai normāli!Stulbums kkāds!

L Loreta 07.05.2009

Jā, ieslēgsim sīkos istabā, tikai skola un mājas, līdz panorāmai vēl var pa lauku paskraidāt, pirmkārt būs labas attiecības, sapratne..., otrkārt, bērns jutīs, ka viņam uzticas...super, it kā paši nebūtu bijuši jauni!!! Ja pusaudzis gribēs, aizies jebkurā gadījumā, tikai tad visiem būs sabojāti nervi+ tiešām k-kas slikts var gadīties. Ar bērnu ir jārunā...

I Inese 07.05.2009

es jums neprasu komentārus par audzināšanu, nepūlieties...vai tad jums nav smadzeņu un nesaprotat, ka no tā, ka manam bērnam būtu 16, 17 vai 20 gadi, koncerta kvalitāte nemainītos.Ja gribat nodarboties ar audzināšanu, ejiet taču tur, kur risina šadas problēmas un lūdz padomus.

W wildrose 07.05.2009

Loreta!Nu nevajag jau ieslīgt galējībās, ne pa to stāts, ja nesaprati!Bet, kā var māte psihot par to, ka 15 gadīgai meitai jau 2 a.m. disene beidzās!Man šķiet, ka visi vecāki priecātos, ja bērns atnāk ātrāk mājās, ne tā???
Es saku, es tusēju 15 gadu vecumā, bet mani arī ierobežoja vecāki un paldies viņiem par to!Jo liela daļa no tām šļūkātājām jau tajā vecumā padjezdā bērnus ieņēma, kurus tagad mātes pašas audzina!!!

W wildrose 07.05.2009

Tad Tev ir jāsaprot tas, ka tā notiek visulaiku un jūsu ciems nav nekādi izredzētie!!!

I Inese 07.05.2009

Kas notiek visu laiku?Kivičs čakarē cilvēkus?

E Es 07.05.2009

Bet varbūt vaina nav Kivičā bet organizatoros??? Ne jau Kivičs maksā Cash, bet gan organizātori, tāpat ORGANIZATORI pasākumu reklamē. Grupa tikai atbrauc, nospēlē un aizbrauc!

I Inese 07.05.2009

nu droši vien, ka organizatoros, par kuriem Kivičs neko nezin...starp citu, kārtīgi nopētīju afišu un tā arī nekur neatradu uzrakstu, kas šo koncertu organizē...varbūt kāds zin, vai arī kur meklēt?būšu ļoti pateicīga.

N Nomalas 07.05.2009

Kivics tur ņepričom. Ja viņam ir programmā jādzied 5 dziesmas, tad tā arī bija .

Un vispār mazām meitenēm ir jābūt mājās, taču laukos puiši tāda vecuma meitenes paņem seksulāli priekšā

L Liepa 07.05.2009

Inesei laikam nav vīra

I Inese 07.05.2009

Jūs te visi esat atsaldēti?????vai tikai pa daļām?Man liekas, ka vislielākās brēcējas un tikumīgās ir tās, kuras jau 13 gados kniebjas pa krūmie vai arī ir resnas un kompleksainas un nekur neiet, jo neviens puisis uz viņām neskatās...Protams, ka 15 gados ir pilnīgi normāli, ka meitenes aiziet uz diskotēku, un protams, ka ir kontrole un tā tālāk un tā joprojām...vai man te jums jāpierāda, kā es audzinu bērnu un varbūt vai viņš ir nevainīgs?:))))Ja pareizi atceros, tad tāds precedents bija, kad mācījāmies vidusskolā, kad jukusi klases audzinātāja gribēja vest vienu meiteni pie ginekologa, lai pārbauda, vai viņa ir nevainīga...jo viņa draudzejas ar puisi..lieki teikt, ka tā meitene aizgāja uz citu skolu..un neuztraucieties, nenogāja no ceļa un nekur nepalika, strādā laimīga par prokurori..bet lasot jūsu komentārus liekas, ka liekulība un svētulība vēl joprojām stilā...muļķiem.

W wildrose 07.05.2009

Tava teorija ir pilnīgi garām!!!Neesmu ne resna, ne kompleksaina un problēmas ar petējo dzimuma piesaistīšanu arī nav..Man vien liekās dīvaoni, ka māte ir šokā, ka viņas 15 gadus vecā meita ierodas JAU 2 a.m. mājās!!!Priecājusies būtu!!!
Nu tad neraksti internetā nekādas sūdzības, ja Tev tik ļoti nepatīk, ka kāds kko uzbrauc vai pasaka!!

I InesesfansJānis 07.05.2009

Inesīt, iepazīsimies? Esmu vientuļš vīrietis, labi kopts .

R rojs2 07.05.2009

Bet vispār jau viņa sūdzas par to, ka tiek solīts pasākums, bet netiek pildīts solījums, par ko arī noteikti samaksāta nauda. Ja jums pašiem tā būtu, tad neskatītos ne uz gadiem, ne uz ko citu.

š šeherezade 07.05.2009

Piekrītu Rojam, ka sūdzība jau nav par to, ka meita pārāk ātri no disenes pārradusies, bet gan par to, ka tika piekrāpti vairāki cilveki, kuri bija ieradušies uz pasākumu, kurš galu galā nemaz nenotika...
Wildrose nu gan ir dīvaina tantīte un ar dīvainiem uzskatiem, bet ja šo sūdzību būtu rakstijusi 60 gadīga tantite, ko tad???Ā, zinu, tad teiktu, ka šādā vecumā nav pa koncertiem ko staigāt un sen jau jābūt mājās čučēt...

V ViestursnoOgres 07.05.2009

Inese! Esi stipra no šiem nezvēriem. Tiem tik visus noriet un apsaukāt. Man arī ir meitas līdzīgā vecumā un mēs visi zinam, kā viņām sirsniņas sitās, kad kaut kāda tusēšana prātā. Lai visiem būtu skaidrs, paskaidrošu, ka mēs - vecāki katru reizi izvērtējam, vai laist savus bērnus vai ne. Izvērtējam visus sīkumus. Varbūt Inesei māja blakus koncerta vietai, varbūt nav meitai ar stopiem jābrauc pēc disenes uz Bolderāju, bet viņa tiks mājās ar savu vecāko māsu un viņas džeku- tuvcīņas meistaru. Visur ir savi sīkumi un ir labi, ka te ir daudz apzinīgu vecāku, bet kāpēc visi ir kā nezvēri???? Es arī savas meitas en visur laižu.Un viņām nevienai vairs nav 15. Es arī sliecos domāt, ka labāk 15 gadīgai meitenei jābūt pēc 23.00 mājās.
Bet stāsts bija par kiviču - pimpi, kas piepisa savu fanu sapņus, mauka.

A Anda 07.05.2009

Blin, pirms nomelno k'adu uzzini, kas vain'igs! Kivi'cs jau nebija organizators! Ka nesan'ak ties'ashanaas par neslavas celshanu!!! Histeeriskaa dura!

K Kate 07.05.2009

Kā vispār Kivičs var patikt??? es pa velti neietu uz viņa koncertu, ja to vispār var nosaukt par koncertu...fui!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes