Amatnieks

Firma lieliek dēļu grīdu, kura pēc laika ir ar līdz 7mm spraugām. Pat pārtaisot iznākums ir tikai drusku labāks, jau 4mm. Uzliek itkā firmas jumtu, kurš izrādās ir pagaidu jumts, to nomainot (tā pati firma) sāk tecēt ūdens gar jumta logu, tek telpās. Nosiltinot jumtu, aizmirsies ielikt siltinājuma materiālu..

Komentāri (4)

I IndriķisIV 08.09.2010

Šai firmai tā ir nosrmāla prakse, ja gribat redzēt kādu kvalitāti viņi piešķir savam darbam, tad aizbrauciet uz Cēres sporta halli, kura, jau pēc diviem gadiem izsktās sliktāka nekā vecās padomju laikos būvētās.

A amatniekss 13.03.2013

ja jūs redzētu ar kādu kvalitāti tagad strādā žižņevska veči???tas ir ārprāts, viņi pat neļauj ņemt materiālus no citiem veikaliem, tikai no viņa veikala var pasūtīt poļu sūdus, mums strādniekiem jāmokās, tagad vel janeks ielīdis tukuma namos-nu tur ar sākas murgu laiki, nu lielākā daļa Tukuma pieder žižņevskiem, tas ir āāāāāāārprāāāāāāāāts, korupcija kaukāda, visus konkursus uz objektiem (kur zolīda summa)ar vinnē amatnieks, kā to lai saprot??????????

M MĒMAIS 29.01.2015

Sveiki, varu pateikt tā par abiem būvmatriālu veikaliem, maksā vēljoprojam aploksnēs, tāpat kā sia'' Amatnieks", jo tas ir viens un tas pats, tik atšķirība ir, ka ir trīs brāļi, kas vadu ģimenes uzņēmumu.
Attieksme pret strādnieku ir zem nulles. Gribēju vairāk pateikt par autoservisu, no vadītāju puses negatīva attieksme, lamājās visu laiku un tik atvelk no algas, par mazakiem pārkāpumiem. Taisa automasinas arī ar slikti, Ta nevar ieziet un naudu prasa lielu un vēl servisa vadītājs pīpē, klienta automašīnās.

Inženieris 29.01.2015

Žizņevski=KORUPCIJA=ALGAS APLOKSNĒS=OTKATI

Ne tikai TUKUMS viņiem pieder, bet arī KANDAVA un citi pagasti, kur vadītājus piebaroja.

No VDI viņi vairs nebaidās, jāsūta KNAB un Ekonomikas policiju pie šiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes