www.sudzibas.lv alphahost.lv NEIESAKU NEVIENAM

alphahost.lv - NEIESAKU NEVIENAM

Šis hostings ir lielākais sūds no visiem hostingiem. Pirmkārt, par krāpnieciskajām tieksmēm jau sākumā liecina tas, ka google adwords sola hostingu 3GB par 0,70Ls, bet reāli mājas lapā tā nav un arī dzīvē tie ir meli. Zvanu viņiem un jautaju kāpēc tā, a viņi man rupjā tonī atbild, kāpēc uzdodu tik stulbus jautājumus. Tas esot tikai tāpēc, lai dabūtu klientus.

Tālāk paņemu pie viņiem hostingu uzreiz par 2gadiem, jo tā ir lētāk. Atvainojiet, bet tā bija arī mana lielākā kļūda. Sākumā mājas lapā, kas uz localhost un cita hostinga rādījās normāli te izmeta kaut kādus error. Protams, php nepareizi nokonfigurēts un nav pat pamatlietas uztaisītas pareizi. Nedēļu viņiem visu laiku zvanīju un rakstīju, bet rezultāta nekāda. Beigās sāku prasīt naudu atpakaļ, tad pakustināja savas pēcpuses un bija kārtībā.
Nākošā problēma sākās, kad mājas lapā parādījās pirmie apmeklētāji. Mājas lapa visu laiku nenormāli bremzēja, kaut arī tas bija parasts WordPress blogs ar kādiem 50 apmeklētājiem dienā. Parunāju ar citiem viņu klientiem un tā esot visiem, ka lapa lādejoties lēnu un lagojot diezgan bieži. Bet tas nebija viss, jo tad es biju nelielā ceļojumā un protams gribēju lietot ārzemēs e-pastu, bet no ārzemēm man ik pa laikam neizdevās pieslēgties savam e-pastam caur Thunderbird un Webmail, jeb precīzāk ik pa laikam tikai izdevās pieslēgties. Zvanu viņiem un prasu, bet izrādās viņiem uz ārzemēm serverim esot tikai 2Mbit pieslēgums kā rezultātā visiem nepietiekot. Katastrofa! No dažiem avotiem uzzināju, ka viņiem esot tikai viens serveris kaut arī stāsta (jeb melo), ka esot vairāki. Tā nav normāla hostinga firma, tā ir kaka. Gribu naudu atpakaļ, jo esmu viņu pakalpojumus izmantojies tikai mēnesi, bet viņi man naudu neatdod. Es pat ja man piemaksātu viņu pakalpojumus vairs neizmantotu.

TAS NAV NORMĀLI! Neuzķeraties uz šiem pakalpojumiem, kaut cena ir ļoti lēta. Ir internetā atrodami citi hostingi, kas ir daudz labāki par šiem un cena nav īpaši lielāka. Pārnācu pie viņiem no area.lv, kur bija tikpat liela katastrofa, tāpēc tos noteikti neiesaku, variet kaut palasīt šeit pieejamās atsauksmes par area.lv. Tagad lietoju pagezone.lv, redzēs kā būs.

Komentāri (3)

A alexp 24.05.2012

Mārtiņš,

Jūs neko nesajaucāt?
Par kādu domēnu tiek runa?
Ne viena patiesa vārda.
Pirmkārt, mums arzemju pieslāgums ir 100Mb/sek.
Otrkārt, nebija neviena zvana, par kuriem tiek runāts.
Treškārt, no paša mūsu firmas dibināšanas momenta mums nebija neviena pieprasījuma uz naudas atgriešanu!
Mēs sniedzam visagstāko pakalpojumu kvalitāti Latvijā.
varat pārbaudīt šeit http://www.webhostingstuff.com/uptime/AlphaHostlv.html

Ar cieņu,
Aleksandrs.
t. 28444000
http://www.alphahost.lv

K KarklinsA 11.06.2012

Par googli tiešām taisnība sūdzības autoram - cena adwords reklāmā ir 80sant, bet mājas lapā lētākais ir 1Ls. Šaubos vai uzticību rada firma, kas jau mēģina ar šādām metodēm jeb melošanu piesaistīt klientus. Tas arī pierāda to, ka šajā savā atbildē iespējams jau melojiet.
Bet par to 100MB/sec uz ārzemēm man liekas aizdomīgi:
1) 100Mb/sec ja nemaldos ir aptuveni 800Mbit/sec. Katram Jūsu serverim ir izdalīta aptuveni 5% visa Latvijas ārzemju interneta trafika? :)
2) Nav dzirdēts, ka Latvijā kāds datu centrs piedāvātu 100Mbit/sec uz ārzemēm, lielākais ir 15Mbit/sec un šaubos, ka Jums tas ir.

Atvainojiet, bet es vairāk ticu šim sūdzības autoram nevis Jums Alphahost, jo sūdzībā viss ir pamatots un uzrakstīti atgadījumi nevis tikai uzrakstīts, ka Jūsu pakalpojums ir "sūds" un viss.

Neesmu Jūsu klientos, jo es pats lietoju area.lv, nav pati labākā firma un pakalpojumi, jo ik pa laikam ir downtime, mājas lapas lādējas lēnu un support ir briesmīgs, bet rēķins ir apmaksāts uz lielu termiņu un tāpēc nevaru to nomainīt, bet jau skatos variantus un Jūs es noteikti neizvēlēšos.

L Lisa_S 21.11.2014

Neticu Mārtiņš J.!!! Raksta ka tas lieto tikai menesi, un esot tik daudz chakara, noteikti kads no konkurentiem rakstijis... Es lietoju alphahost.lv pakalpojumus vairakus gadus un esmu ljoti apmierinats, man viss strada bez problemam, diezgan labs un atsaucigs tehsupports, ari no arzemem esot labs atrums.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes