Alise Pujāte - Kursa darbs

Pasūtīju darbu caur ss.lv pie vienas profesionāles. Vismaz tā viņa rakstīja! Pēc četrām dienām atsūtīja man teorijas daļu, kuru atverot es ieraudziju pilnīgu savārstījumu, jo droši vien bija steigā kaut kas sakopēts pa fikso. Uz maniem aizrādījumiem par darba neatbilstību, saņēmu pretī, ka bija pašam jāraksta, ja kaut kas nepatīk! Un pats galvenais, par kaut kādu sakopētu tekstu samešanu prasīja 35 eiro! Kauns un negods tādiem rakstījumiem, kad pirmo reizi izmantoju šo pakalpojumu, viss bija ok, bet šoreiz galīgi garām!Lai citi neuzķerās uz tādu "profesionāli", te viņas [slēpt]@gmail.com

Z

Komentāri (10)

V VarenaaTejkana 23.01.2015

Vai var lūdzu jūsu vārdu, uzvārdu in izvēlēto profesiju. Lai nekad ar tādu "profesionāli" kā jūs nesaskartos, in netīšām jūs darbā nepieņemtu?

3 39-1 12.01.2017

Deniss Zaharovs. E-pasta adrese (iepriekšizmantotā) [slēpt]@inbox.lv
Pēdējā brīdī, nedēļas laikā cilvēks prasa uztaisīt ZPD (nevis kursa darbu - nevajag izlikties par gudrāku), kas ir parāds (tātad gada laikā cilvēkam "nebija iespējas" uzrakstīt darbu). Vēl paldies jāsaka, ka "nebija iespējas", jo savādāk man darba nebūtu. Traģikomiski.
Komunikācija un runas stils ļoti nepieklājīgs, lai neteiktu rupjš.
Naudu par paveikto darbu tā arī nesaņēmu, tā starp citu. Un vēl bojā citu reputāciju (nekad nav bijušu sūdzību par nekvalitatīviem darbiem vai plaģiātiem - ja nevaru uzrakstīt labi - nerakstu).
Daudz mans komentārs diezvai dos, bet vismaz Tu, lasītāj, zināsi šī Zukera vārdu. :)

Paldies, Alise

profils 23.01.2015

?!???

Jā, patiešām - "kauns un negods tādiem" nožēlojami aprobežotiem personāžiem, kas pat publiskajā telpā atļaujas izstādīt sevi par bezcerīgiem intelektuāliem vājiniekiem, kritizējot tos, no kuriem pieprasa savu "īpašo vajadzību" apkalpošanu.

tu, šķiet, esi TIK totāli truls, ka pat neesi spējīgs apjēgt, par kādu defektīvu "cirvi" esi sevi "prezentējis", publiskojot šādu "sūdzību" PATS par SAVU glupību?! ;)))

Z Zukers2010 23.01.2015

Varenaa tejkanna, tu sākumā iemācies rakstīt gramatiski pareizi, ko tu vari darbā pieņemt?

Z Zukers2010 23.01.2015

Profils, muti ciet, lops stulbais, sētniekiem smirdīgiem te neviens vārdu nav devis

G gatorX 23.01.2015

Autor, KURSA DARBI un DIPLOMDARBI ir jātaisa PAŠAM nevis jādod kautkādiem "kreisajiem izpildītājiem" un tad jāčinkst par "profesionalitāti"! Tā jau rodas tādi, kas papīru dabū bet no mācēšanas ne smakas!

Y YoYo 23.01.2015

Riktīgs jefiņš!
Pēc tam brīnās, kāpēc neņem darbā jaunos "speciālistus". Tur jau nekā vairāk par zāģa skaidām galvā nav.
Pats ir pilnīgs nespējnieks.

R Rakstu 23.03.2015

Skatījums no otras puses - no diplomdarbu rakstītāju puses. Plaģiātus nerakstu un cenas arī pieņemamas, termiņus ievēroju. Neviens darbs mazāk par 7 nav saņēmis, un arī tad tikai tāpēc, ka students neizlasa darbu un aizstāvēšanā nesaprot, par ko ir runa, kad oponenti uzdod jautājumus.
Bet kā ar pašiem pasūtītājiem? Kas samaksu velk garumā un tā jāizspiež ar radikālām metodēm, meklējot pa sociālajiem portāliem? Kā jāraksta. tā - pēc iespējas ātrāk, īpaši tiem, kas novelk līdz pēdējam un tad nu pēdējā momentā meklē kādu, kas pa pāris dienām darbu varētu uzrakstīt.
Kā jānorēķinās par rezultātu, tad nu sākas - man tagad materiālas problēmas, es vēlāk samaksāšu (bet var tak laicīgi brīdināt un visu var sarunāt! Bet no otras puses - vai mums, rakstītājiem, būtu jāiedziļinās svešu cilvēku materiālās problēmās, viņi iedziļinās mūsējās? Nē! Bet mums arī ir jāmaksā kaut vai par to pašu elektrību, ko notērējam, darbu rakstot). Vai - tas vispār kronis visam - es taču kaut kad tuvākā laikā samaksāšu! Vai - ai, aizmirsu, ka jāsamaksā! Jopcik, kad ejat pie friziera vai kosmetologa, arī sakāt: es maku aizmirsu mājās?! Tad ar ko šis pakalpojums atšķiras, piemēram, no friziera pakalpojuma?! vai arī - ai, darbu izgāza, ielika 3, bet man gali tajā augstskolā un uzzinu, ka cilvēks saņēmis 8! Un apziņa, ka jāmaksā, pamostas tikai tad, kad apsoli informāciju nopludināt augstskolā vai paziņām. Šodien arī vienu tādu atsauksmi ieliku.
Par nemaksātājiem varētu romānu uzrakstīt - kādas tikai pasakas neizdomā un uz ko tikai neiziet, lai nemaksātu. Slēpjas aiz bērniem, kas raksta vecāku vietā, ka mamma ārzemēs, aiz vecākiem, kas gan ir godīgāki par saviem bērniem, utt. Izdomā, ka es esot prasījusi daudz lētāk, kamēr neaizsūtu printskrīnus no reklāmas lapām. Paši taču pasūtīja, kur skatījās? Viena pat brēca, ka viņai izlaidumam nav par ko kleitu nopirkt manis dēļ! Bet bez manis būtu līdz izlaidumam tikusi?
Tiešām pašu reputācija nav ne plika graša vērta?

R Rakstu 23.03.2015

Piedodiet par manu verbālo caureju, tiešām sasāpējis... Tāpēc krāpniekiem ir plašāks darba lauks, ka paši studenti ne vienmēr ir godīgi - vai nu nesamaksā, vai cenšas šantažēt ar VIDu (bet daudzi no mums ir legāli saimnieciskās darbības veicēji), vai vispār atsakās no darba, kad tas gatavs, jo izdomā, ka vairāk tajā augstskolā nemācīsies. Bet maksājumu garumā vilkšana jau ir klasika. Tāpēc visi rakstītāji ņem avansus, citi pat 100%.

D deceptive_construct 11.05.2015

@Rakstu,

Daļeji jūs varu saprast, bet tomēr - vai jums pašai nebūtu bail iet pie tāda speciālista, kas pasūta diplomdarbus un kursa darbus? Es saprotu - pārlasīt, izvērtēt, izskaidrot labās/sliktās puses - tā ir palīdzība.
Kad nāksies bērna izvērtējumu rakstīt, piemēram, ja cilvēks mācās uz sociālo darbinieku, tad arī kādam citam liks rakstīt? No tā izvētējuma papīrīša bieži vien ir atkarīga bērna tālākā dzīve. Un tas ir tikai viens piemērs, nerunājot par medicīnas, kriminālās jurispundences, utml. nozarēm.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes