Aizņēmums - Par kredītu

Tā kā ļoti, ļoti ir nepieciešams aizdevums, ievietoju sludinājumu. Varu saņemt, ja izdaru tā, kā minēts šajā vēstulē:
Labvakar, Inga!

Izskatot Jūsu aizdevuma pieteikumu, komisija nolēma :

- Izsniegt Jums aizdevumu Ls 2000, - ( divi tūkstoši lati ) ;
- Izsniegts Jums aizdevumu uz divdesmit četriem mēnešiem ;
- Ar iespēju aizdevumu atgriezt ātrāk;
- Ar ikmēneša maksājumu ne mazāk kā Ls 90, - ( deviņdesmit lati )

Aizdevumu saņemšana -

Piedāvājam divus variantus kā saņemt aizdevumu :

1) Ierodoties pie mums Ventspilī birojā, slēdzot Aizdevuma līgumu pie Zvērināta notāra ( izmaksas 46, 80 )
2) Slēdzot elektronisku aizdevuma līgumu, APSTIPRINOT ( parakstot ) no sava personīgā konta A/S CITADELE apmaksāt uzreiz 1 ( viena ) gada procentu likmi.

Pēc līgumu noslēgšanas - parakstīšanas, aizdevumu uz Jūsu bankas kontu pārskaitīsim nekavējoties!

Ar cieņu,
Jānis
Vai tas ir nopietni? Interesē Jūsu viedoklis!

I

Komentāri (20)

A Anna 12.02.2011

Kārtējais fufelis! Kad beidzot sapratīsiet, ka neviens sevi cienošs aizdevējs neprasīs no jums naudu, līdz nebūs piešķirts kredīts.
Lai piešķir kredītu un visus nepieciešamos maksājumus lai ietur no kredīta summas! Vismaz tā dara normāli aizdevēji!
Piešķir 2000Ls, bet izmaksā jums 1953, 32Ls!
Kas te vēl nesaprotams? Bet nu kur aitas, tur cirpēji!

B Bosss 13.02.2011

lieliskas iespejaa tikt pie 50 $ ko un turpinat pelnit naudu pokeri.
Nedomaju ka tas var buut tik vienkarsi, bet tomer bija . si majas lapa dod iespeju saņemt starta kapitalu pokeri neinvestejot nevienu santīmu un pat neregistrejot nekadas kredītkartes utt. Vienkarsi.
http://www.pokerstrategy.com/uTF8U9 pieregistrejies izpildi nelielu testu un sanjem naudu jebkura sev izvekletaja online pokeri. Ja netiekat gala ar atbildem, te ir vienas derīgas atbildes, liekas ka jautajumi tur ljoti biezi sakrit. http://www.gign.lv/forum/topic/48380-pokerstrategy-50-quiz-atbildes/

I Inga 13.02.2011

Skumji, ka tad, kad ļoti, ļoti nepieciešama palīdzība, savās savtīgās interesēs izmanto negodīgi cilvēki. Vai tiešām Latvijā ne uz vienu nevar paļauties? Kā var uz nelaimē nonākušā cilvēka rēķina taisīt biznesu? Tas man laikam nekad nebūs saprotams.

D Draugs 13.02.2011

Inga, nepārdzīvo tik ļoti par šiem stulbeņiem!Vai tad Tev nav pazīstamu juristu, vai studentu, kuri mācās juristos?Šeit ko labu reti kad var sagaidīt.Pēc tavas sūdzības spriežot, nekas labs ar to aizdevumu nevar sanākt.Padomā vēlreiz, varbūt ir citas iespējas.Jauku Tev šo dienu!

S Sintija 13.02.2011

Arī man ir ļoti nepieciešams aizdevums un es jau pusgadu lieku sludinājumus visos iespējamos sludinājumu portālos, taču, diemžel bez panākumiem.Neko citu, kā tikai visādu krāpnieku piedāvājumus neesmu saņēmusi.Acīmredzot, Latvijā vairs nav godīgu aizdevēju, kas var palīdzēt grūtā situācijā.Arī visi portāli-gan zip.lv, ss.lv, reklama.lv, u.c., publicē tikai pārsvarā šo krāpnieku sludinājumus, neveicot nekādu pārbaudi.Arī pret nekustamo īpašumu piedāvā neadekvāti mazas summas, kas neatbilst īpašuma reālai vērtībai.Vienkārši mūsu valstī ir izdevīgi krāpt cilvēkus.Neviens par to nesoda .Arī mūsu valsts kredītpolitika ar savu piedzinēju armiju, tikai to veicina.

I Inga 13.02.2011

Varbūt kādam ir ziņāms uzticams cilvēks, kas reāli var aizdot vajadzīgo summu? Bez kaut kādām priekšapmaksām?

D Draugs 13.02.2011

Inga, tu laikam esi ļoti jauna meitene.Tici man, nekad nemeklē aizdevējus starp nepazīstamiem cilvēkiem, 100% nepatikšanas garantētas.Labāk painteresējies starp pazīstamiem, vai tad tev nav pazīstamu biznesa cilvēku, kuri varētu uz savstarpējās vienošanās pamata palīdzēt ar aizdevumu.

L Linda 13.02.2011

Bet vai Jus spesiet atdot panjemto???Dzivee var viss mainities 1 dienas laikaa.Ko teiksiet, ja nespesiet atdot 2000???Vainiga buus valsts?Laikam esat jau visos melnajos sarakstos, ja pat ar lielajiem % nedod kreditu.
Lielaku krapnieku un shemotaju par letiniem gruti atrast:(Dzivoja pec principa:kupi-prodaj:(

I INGAI 13.02.2011

Njeemu aiznjemumu pirms kada pus gada no privata kreditors. Tiesa, ne no latviesha. sakuma ar visam priekshapmaksam es izmetu ap 200 ls no savas kabatas pirms sanemu naudu, bet sanemu. protams, nesaku ka katrs ta aizdod - tev tachu pashai ir galva uz pleciem, izverte situaciju, sarunam, dokumentaciju. ja ir uzticibas sajutu - dari, nav - nedari. naudu tev uz paplates neatnesis. vieglak, ja, apdirst, nodirst ka jau visi dara, bet ar to nepanaksi, ar to nenopelnisi.

A Agi 13.02.2011

Ja nemaldos, mani tas Janis kartigi piechakareeja, uzticeejos paarskaitju priekshapmaksu un nekaa, tik sola jau 3 meneshus. Mulkiibas taas visas. Ceru, ka vinjam naaks dziivee vis atpakal.

I Inga 14.02.2011

Neesmu melnajos sarakstos. Kādas muļķības, to taču var ātri pārbaudīt. Protams, aizņemšanās - tas ir risks mūsdienās, bet ir lietas, kuras ir jānokārtu tūlīt un tagad. Piemēram, kaut vai mašīnas remonts, skate, zāles slimniekam. Diemžēl bankas nedod tādu summu, piedāvā dauz mazāku, tāpēc esmu spiesta riskēt. Neesmu jauna meitene, kā te iepriekš bija rakstīts, vienkārši bija viedokļu apmaiņa, kas - nedrīkst? Vai tad tāpēc netika izveidotas "Sudzibas.lv". Ja jau nebūtu interesanti un cilvēkiem nebūtu vajadzība pēc konsultācijas un domu un viedokļu apmaiņas, neviens te nerakstītu. Visa dzīve ir viens risks un spēle- te Tu esi, te pēkšņi Tevis nav. Par kredītu- iepriekšmaksā, kā te bija minēts-200 Ls nevarētu iemaksāt, jo vienkārši tādas naudas dotajā brīdī nav. Savu slikto omu nav ko te "izgāzt", neesmu vainīga pie Jūsu personiskajām problēmām. Es valsti nevainoju, jo no tās sen jau vairs neko negaidu, jo esmu sapratusi, ka paļauties varu tikai pati uz sevis. Nedzīvoju pēc principa "kupi, prodai"

T ToInga 22.02.2011

Šis nu gan ir kārtējais lohotrons, Gluži kā nigeru līdzīga satura "palīzība".

I Inga 08.04.2011

Neuzķerieties uz aizdevēja trikiem, kam telefons 25976417, prasa mistiskas priekšapmaksas, sākums ir cerīgs, bet pēc tam - kā vienmēr- sola, sola, bet ne deva-www. zip.lv. Izmantos Jūsu personas datus!!!

D diana 07.08.2011

Man ir bijusi meklējat aizdevumam, jo​​, kā nesen man bija ieviesti, lai Pay Day Kredīti un es pieteicos 10.000 L galu galā process, viņi man deva aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams kredīts attiecas uz viņu e-pastu: [slēpt]@blumail.org

D diana 07.08.2011

i got mana kredīta, izmantojot payday finanses e-pasts: [slēpt]@blumail.org

D diana 07.08.2011

Man ir bijusi meklējat aizdevumam, jo​​, kā nesen man bija ieviesti, lai Pay Day Kredīti un es pieteicos 10.000 L galu galā process, viņi man deva aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams kredīts attiecas uz viņu e-pastu: [slēpt]@blumail.org

T ToDiana 07.08.2011

Es tev varētu iedot aizdevumu-aiz vaidziņa! Negribi?

* ****** 29.08.2011

Nē nu tas vairs nav izturams! Kretīni, nosist gribās.Labdari atradušies, ko neteiksi!

P Police 18.11.2011

Opā! Cik daudz krāpnieku saradušies! Re kā cilvēki iedzīvojās uz citu nelaimēm! Ceru, ka Inga būs tik gudra un nasasiesies ar šiem trešās pasaules krāpniekiem!

I Illuminate Reincarnate 01.10.2016

Vai jums ir nepieciešams tieši, ātri un viegli piegādi kredītu no bankas vai privātpersona. Mēs dodam kredītu 3% procentu likmi. Lūdzu, pastāstiet mums, ja jums ir nepieciešams kredīts. Sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu: [slēpt]@gmail.com

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes