www.sudzibas.lv Aiva Alksne Naudas kāsēji

Aiva Alksne - Naudas kāsēji

Aiva Alksne, instruktore Autopriekā, pilnīga naudas kasēja. pēc 30 braukšanas reizēm, joprojām turpina čakarēt un vispār ne vārda, ka būtu laiks uz CSDD taisīties, tik turpina vizināt pa ielām. Mašīnā, joprojām nav saremontēts spidometrs!!!! Kā students var iemācīties nepārkāpt ātrumu, ja instruktoram nav spidomentra??!!!! Atbilde ļoti vienkārša - mani braucēji mācās pēc tahometra, kas par sviestu !?!
Kā naudiņu saņemt tā kāra, acis spīd, kā iemācīt kaut ko sakarīgu, nekādas iniciatīvas, kamēr pats nepajautāsi, tikmēr nekādas iniciatīvas. Aizejot pie cita instruktora, Tu saproti, ka esi vienkārši čakarēts, jo pat parkoties nav iemācījusi pareizi!!!

Neiesaku AIVU ALKSNI!!!!

4

Komentāri (2)

K kerija111 25.05.2014

Pareizi dariji ka aizgaji pie cita instruktora, zel tas 30 brauksanas ko iztereji uz tadu instruktori kuras intereses ir tikai nosnjakt pec iespejas vairak naudas nevis ko iemacit. Man ari bija tada pati situacija ar instruktoru Normundu Vilunu no Autoprieks, tikai es izbraukaju mazak 17 brauksanas un pilnigi neko neiemacija, bezjedzigi viens un tas pats marsruts, un viena un ta pati fraze katru reizi ka uz brauksanam naudu nau jazelo. Nepacietigs, citreiz likas ka no dusmam parsprags ja kautkas man nesanaca. Pamainiju instruktoru no citas autoskolas, pavisam cita lieta, atsaucigs, pacietigs, katru kljudinu lidz sikumam izskaidro, mazak par desmit brauksanam man vajadzeja lai visu apgutu un n0liku eksamenu CSDD ar pirmo reizi. Nu jau pusgadu esmu ar tiesibam un uz celja jutos drosi un parliecinosi.

A Alexzzia 21.08.2016

Man gan ir tikai labi vardi,ko teikt par so instruktori. Iemacija labi vadit auto,analizet satiksmi, bija pacietiga un atsauciga. Nokartoju Csdd brauksanas eksamenu ar 1.reizi bez jebkadam grutibam.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes