www.sudzibas.lv AirBaltic Par neparedzetu gadijumu

AirBaltic - Par neparedzetu gadijumu

Nekad neperciet biletes, ja neesat parliecinats.Gadijas ta-biju planojis lidojumu, nopirku biletes, bet gadijas saslimt.Pats stulbakais ir tas, ka nav nekadu iespeju atgriezt naudu!!!Vispar jabrinas ka Satiksmes ministrija un pateretaju aizsardzibas centrs pielauj ko tadu, akceptejot tadus noteikumus.jo sobrid sanak ka esmu uzdavinajis 110LS stulbajam Air Baltic tikai tapec ka esmu slims!!!Varbut kads zin kadu jauku iestadi, kas varetu palidzet atrisinat so gadijumu?Busu pateicigs par info.e-pasts [slēpt]@inbox.lv

R

Komentāri (6)

J JR 17.08.2011

Par iespēju biļetes samainīt vai atgriezt ir jāmaksā. Par ko te pretenzija? Ja nebūtu jāatbild, ta jau visas biļetes būtu izpirktas uz 5 gadiem uz priekšu un pēc tam tik easy mestas atpakaļ.
Ar galvu jādomā, tad nebūs jāsūdzas!

V Vasja 17.08.2011

Par papildus samaksu jebkurš var nopirkt biļēti ar iespēju apmainīt, tajā skaitā saslimšanas gadījumā. Skopie maksā divreiz. Pamēģini Ryanair -am ''prava poka4atj''.
Ja kāds nezin vai neatceras, tad pirms Flika atnākšanas, parastā biļēte līdz Frankfurtam ar Lufthansu maksāja ap 600 DEM, t.i. ap 300 EUR

R Rubenis 17.08.2011

Stulbais cilvēks, ej izpeldies Rīgas kanālā pie zivju paviljona

M mja 17.08.2011

gribeji pa leto, sanaca pa dargo.
perkot bileti ir papildus jamaksa par iespeju mainit lidojuma datumu.
stulbumam nav robezhu, bet varbut, pirms nakamreiz iegadajies lidojuma bileti, pamegini savu stulbumu apdrosinat kada no apdrosinasanas sabiedribam- ta teikt, nodrosinaties pret pashrisku.
gaidam tavu piedzivojumu atstastus.

V vāks 18.08.2011

aiaiaiaiaiiaia nabaka sēkla

I Inese 12.09.2011

Tu neticēsi, bet tā notiek visās aviokompānijās, ne tikai "stulbajā" airBaltic! Nopirki biļeti- esi tik laipns, ierodies uz reisu! Nevari ierasties, slinkums, pārdomāji- samaksā par iespēju samainīt datumus, vai uzreiz pērc biļeti biznesa klasē! Tā tas notiek VISĀ pasaulē! :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes