Adventure Ride - Slikts serviss

Saņemtais kupons- Skijorings vai brauciens ar kamanām ( http://postcard.lv/skijorings ) nenotika, jo zirgiem slīdot kājas, un viņi negribēja riskēt. Tas jau būtu saprotams, taču radās vispār jautājums- tad kāpēc tāds piedāvājums vispār ir? Šogad jau sniegs vispār bija reti sastopams... Tika piedāvāta iespēja 1h izjāde 2 cilvēkiem. Protams liela izvēla jau vairs nepalika.
Atbraucot labais noskaņojums ātri pazuda. Muļķīgi stāvot pie staļļa gaidām kādas norādes vai kaut vai normālu sasveicināšanos, pretī saņēmām A4 lapu ar noteikumiem, kuri jāparaksta. Prasīja samaksāt par ķiverēm, ko iepriekš neviens pat nebrīdināja, tik piebilstot komentāru- "sīknauda jau visiem kabatās mētājas!"
Aizveda mūs uz mazu laukumu, kur bijām kādi 7 braucēji. Zirgi jau stāvēja mūs gaidīja, nabadziņi jau karstajā saulē izskatījās sanīkuši. Laukums mazs, nenolaistīts, putekļi visi sejā, plus vēl neciešams karstums, nevajadzīga drūzmēšanās liela. Ja sākumā kāds vēl baru pieskatīja, tad pēc tam viss aizgāja kaut kādā pašplūsmā. Zirgs arī maz bija pierunājams uz rikšiem. Kā komentāru no malas saņēmu - "zirgs vēl nav pamodies!" Bija 14.00 dienā. Pa meža takām neļāva iet, jo neesot profesionāls līmenis, lai gan līdz šim ar manām pamata zināšanām iebildumu nebija.
Rezumē- paraksti noteikumus, ka par visu uzņemies atbildību un pavadi "lieliski" veselu stundu.

H

Komentāri (7)

M Maritem 14.06.2014

O jā, mēs arī tikko izbaudījām Adventure ride "viesmīlību"". Izskatījās, ka Jūs ir sagaidījusi tieši tā pati viesmīlīgā saimniece. Tieši tāpat ne cilvēciska labdien, ne uzredzēšanos, neviena ievadvārda. Tikai tā pati A4 lapa un pēc tam aplokā izlamāšana par to, ka tik daudz instruktora norādes dotas un neuzvedamies kā īsti jātnieki :) Es jau smējos, ka varētu tai pašai personai iedot izlasīt A4 lapu par sirds operēšanu un tad prasīt lai izoperē sirdi.
Mēs arī mājās aizbraucām ar mielēm. Vienīgi palikušas sirsnīgas atmiņas par meitenēm, kuras vēlāk ar mums bija aplokā un burvīgajiem zirdziņiem.
Vēlēšanos vēlreiz sēdēt zirga mugurā mums tas viss neiznīcināja, tomēr citreiz viesmīlīgākos staļļos.

J Jānis 29.07.2014

Pilnīgi piekrītu šim viedoklim. Mums ar sievu viss bija identiski. Copy-Paste gadījums. Vēlējāmies kāzu jubilejā doties izjādē, nu tad pēc šī "pakalpojuma" jutāmies iztukšoti un piekrāpti.
Atbraucām. Mūs sagaidīja "laipnā" saimniece, kas ne labdien, ne uzredzēšanos. Kad prasījām kā zirdziņiem vārdi, tad kaut ko nomurmināja un aizgāja prom. Protams, nometa parakstīt līgumu un bija jāīrē ķiveres, ko jau brīdināja pa telefonu. Ķiveres bija "nodrāztas" un saplēstas. Dīvaini, ka par tādām vēl jāmaksā. Bija ļoti nepatīkami tādu vilkt galvā. Domājām, ka kaut kur dosimies izjādē. Viss process notika nelielā aplī - aplokā. Stundu gājām uz apli. Laipna un ieinteresēta bija meitene - instruktore, vienīgais mazais plusiņš. Pārējais lika justies piekrāptiem. Pirms braucām ar sievu nopriecājāmies, ka viņiem laba mājas lapa, attiecīgi rūpējas par servisu, bet smagi kļūdījāmies. Mājas lapa izsmeļoša, bet pats pakalpojums lika justies negaidītiem un piekrāptiem. Jo stundu iet ar zirgu pa apli bija maigi sakot psiholoģiski nogurdinoši un ne tas pēc kā braucām.

Izvēlieties citus zirgu staļļus. Šis, Adventures Ride nav tā vērts.

O Outdoor man 16.08.2014

Labdien!

Tiešām atvainojamies par Jums sagādātajām neērtībām, kā arī vēlamies sniegt savu komentāru:

1. Skijoringa iespējas patiešām ir atkarīgas no dabas apstākļiem. Līdzīgi kā gadījumā, ja nopirksiet dāvanu karti uz slēpošanas kalnu variet palikt bez šī prieka, ja dabas apstākļi tam nebūs labvēlīgi. Tā diemžēl bija sanācis arī šajā ziemā, kurā sniegs bija atvēlēts tikai dažas dienas. Kā alternatīvu šim pakalpojumam attiecīgi piedāvājam izjādi.

2. Ar zirgiem ir tā, ka tie savu miegu sadala visas diennakts garumā. Naktī tie guļ tikai līdz četrām stundām un arī to nedara nepārtraukti bet vidēji pa 5 līdz 30 minūtēm katrā reizē. Arī dienas laikā starplaikā starp izjādēm tie labprāt guļ, tādēļ dažkārt tiešām izskatās miegaini.

3. Karstā laikā rūpējamies par zirgu dzirdīšanu un to labsajūtu, bet citreiz ļoti karstā laikā vispār esam iepriekš brīdinot spiesti atteikt izjādes, lai saudzētu zirgus... līdzīgi kā ar skijoringu. Tas, protams, dažkārt neapmierina klientus, ka pārceļam izjādes, tomēr cenšamies kautkā to kompensēt.

4. Brīvdienās klientu skaits ir lielāks, bet arī instruktoru skaits tad ir paredzēts lielāks, lai varētu nodrošināt visiem klientiem uzmanību. Diemžēl citreiz kāds instruktors dažādu iemeslu dēļ var neierasties un tad tiešām pārējiem var sanākt nedaudz vairāk pasvīst vai arī instruktori var būt nedaudz steidzīgāki. Atvainojamies, ja esat bijuši pie mums šādā laikā, kad tā ir iegadījies. Tomēr tā nav ierasta prakse, bet izņēmums.

5. Jūsu norādītais instruktors, kurš Jūs sagaidīja pie mums vairs nestrādā. Atvainojamies par šīs personas radītajām neērtībām.

6. Par ķiveru nomu mums tiešām jāmaksā ir atsevišķi (1, 5 EUR) un to esam centušies visur norādīt. Dažkārt vietās, kur izvietota informācija par mums dažādu no mums neatkarīgu iemeslu dēļ šī informācija tiešām ir pazudusi, bet tā vienmēr ir norādīta mūsu mājas lapā. Vienmēr varat ņemt līdzi savu ķiverīti un tad par nomu nekas nav jāmaksā.

7. Ķiverītes mums ir obligāta prasība, jo kā prioritāti uzsveram drošību. Centīsimies regulārāk atjaunot galvassegu krājumus, kas tiek likti zem ķiverītēm. Arī ķiveru krājumus mēs ik pa laikam papildinām vai nomainām esošās.

8. Mūsu stallītī prioritāte ir Jūsu un Jūsu bērnu drošība. Pie šīs lietas mēs pieturēsimies arī turpmāk. Bērnus līdz 16 gadu vecumam mēs apvidu nelaižam nemaz, jo bērni (bez speciālas apmācības), nevar pilnvērtīgi kontrolēt zirgu atšķirībā no pieaugušā, tādēļ bērnus labprāt izvizinām slēgtā aplokā. Pirms laist cilvēkus meža takās mēs veicam tiem apmācību ar nepieciešamajām pamata iemaņām: kā pagriezt zirgu, kā apturēt un kā uzsākt kustību. Arī, ja esat iepriekš sēdējuši zirga mugurā vēl noteikti nenozīmē, ka jau protat jāt ar zirgu, jo parasti cilvēki to mācās ilgstošā laika posmā. Jāšana ar zirgu tikai filmās izskatās vienkārša, bet patiesībā zirga vadīšana ir sarežģītāka nekā auto vadīšana. Mēs negribētu komentēt to, ka esat citos staļļos bez ievadapmācības jājuši apvidū... tam var būt dažādi iemesli un iespējas to nodrošināt. Mums arī zirgi apvidū nejāj kā roboti pa vienu iestaigātu taku, ko varētu nojāt ar aizsietām acīm, jo mežā apstākļi var mainīties samērā bieži un tādēļ arī maršrutu koriģējm saskaņā ar šiem apstākļiem... kautkur būs jauns nokritis koks, kautkur pēc lietus būs applūdis, kautkur konkrētajā dienā ganās kaimiņu govis utml... tajās vietās mēs nedosimies. Tādēļ šīs iemaņas pagriezt zirgu, to apturēt utml. jums pašiem ļoti būs nepieciešamas jājot apvidū. Šī ievadapmācība aizņem aptuveni 30 līdz 60 minūtes atkarībā no tā kā jums pašiem veicas. Instruktori Jūs labprāt pamācīs, tomēr, ja tie redzēs, ka drošāk Jūs ir atstāt slēgtā aplokā viņi izvēlēsies drošāko risinājumu. Šādas tiesības Jūs instruktoriem arī sniedzat parakstot līgumiņu. Ja esat bez pieredzes, tad Jums jārēķinās, ka ievadapmācība laukumā aizņems stundu un tādēļ, lai dotos apvidū būs nepieciešama otra stunda. Jums arī ir tiesības atteikties no pakalpojuma un saņemt atpakaļ naudu, ja Jums līgums un mūsu drošības noteikumi nešķiet pieņemami. Tomēr tie ir veidoti, lai gādātu par Jūsu pašu drošību. Ceram uz Jūsu sapratni.

9. Iesācējiem tiešām izvēlamies soļus kā gaitu zirgiem nevis rikšus, jo saudzējam savus zirdziņus. Katrs no tiem mums ir ļoti mīļš. Ejot ar zirdziņu rikšos cilvēks bez pieredzes nopietni traumē zirga muguru, jo vēl neprot pielāgoties zirga ritmam, līdz ar to katra kustība ir sitiens zirgam pa muguru ar visu svaru (vai esat kādreiz skrējis ar nepievilktu mugursomu?... sanāk kautkas līdzīgs). Stundas laikā pielāgošanos šim ritmam nav iespējams iemācīties... tam ir paredzētas jāšanas apmācības, kurā mūsu audzēkņi to apgūst. Ejot soļos tiek izvēlēts zirgam saudzīgs režīms un Jums daudz drošāka gaita, jo ir daudz vairāk iespēju reakcijai un zirga kontrolei.

10. Cenšamies būt kopā ar foršākajiem, profesionālākajiem un jaukākajiem darbiniekiem, instruktoriem un gidiem. Diemžēl dzīves līkločos mūsu ceļi ar kādu mēdz pašķirties un tad lūkojam pēc cita cilvēka. Kāds varbūt izrādās mazāk jauks, bet dažkārt to apzinām tikai pēc kāda laika... ceram uz Jūsu sapratni ;)

Gadījumā, ja sastopaties ar apstākļiem, kas Jūs neapmierina Adventure Ride sniegtajos pakalpojumos lūdzam zvanīt 28623000 vai rakstīt uz [slēpt]@adventureride.eu. Jūsu viedoklis mums ir ļoti svarīgs!

I Indoor women 06.11.2014

Paldies www.sudzibas.lv iespejai iegūt info. Ziemassvētku pasākumam meklēšu citu vietu.
Sniegs nav, saule karsta, klienti kā mugursomas, darbinieki lohi, tikai paši balti un pūkaini.

I Inese74 10.12.2014

Nenoturejos uzrakstit. Man zinot pedejo ziemu tie teksti par kamanu neiespejamibu skiet pilnigi mulkiigi. Nebija tacu sniega visu ziemu, miilie cilveeki. Rakstiits tacu, ka nelaipnaa kundzite sen vairs nestrada un ari paskaidrojums man skiet reti sakarigs.

G gunciss 16.12.2014

Lūk, piemērs, kā viena darvas karote var sabojāt mucu medus! Mūsu ģimene un zinu, ka ir daudz citas, kas regulāri apmeklē "AdventureRide" un nepaužam savas pozitīvās emocijas par šo jauko stalli. Tik nesakarīgas sūdzības var uzrakstīt tikai cilvēki, kam nav nekāda sakara ar zirgiem, kas pa lēto grib nopirkt kuponu un domā, ka līdz ar kupona nopirkšanu kā ar burvju nūjiņas mājienu mācēs arī jāt ar zirgu. Zirgs nav mašīna, bet DZĪVNIEKS un cilvēkiem, kas strādā šajā stallī, zirgi ir dzīvesveids. Šeit ļoti mīl zirgus un jāsaka, ka arī klienta vēlmes tiek ņemtas vērā un negodīgi ir salīdzināt vietu, kur cilvēki, rūpējoties par dzīvnieku labklājību, kādreiz ir spiesti veikt izmaiņas dažu ļautiņu plānos. Varu no pieredzes teikt, ka ir ļoti skumji noskatīties dzīvnieku mocīšanu citos staļļos, kur galvenā prioritāte ir naudas pelnīšana, nerēķinoties ar zirga vajadzībām un iespējām.

V Voodoo 18.11.2016

Saprotams, ka cilvēkiem dabiski nepiemīt objektivitāte un veselīga spriestspēja, īpaši, kad runa ir par savu naudu un pat, ja tas ir kupons, kas iegādāts, kas pat nesedz pakalpojuma izmaksas.
Bet šitais jau izskatās pēc tīša nomelnošanas raksta.
Nu sakiet, lūdzu - kā vienā sūdzībā par 1 izjādi var ielikt tik pretrunīgas lietas "Saņemtais kupons- Skijorings vai brauciens ar kamanām ( http://postcard.lv/skijorings )" un "Zirgi jau stāvēja mūs gaidīja, nabadziņi jau karstajā saulē izskatījās sanīkuši"?

Vai tiešām pie mums tropu klimats sācies, ka ziemā tik karsta saule?

Kuram konkurentam atkal ir noskaudis?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes