www.sudzibas.lv Activsport Slikta pieredze

Activsport - Slikta pieredze

Veloserviss Un VeikalsVisu cieņu velo darbiniekiem par centību, bet SLIKTĀKĀ pieredze manā mūžā ar velo labošanu, bet pateicoties šim velo servisam no velo lietām saprotu krietni vairāk!IZLEMIET PAŠI BET MANA PIEREDZE IR SEKOJOŠA.Vienu velosipēdu šajā servisā man laboja 4 reizes četru mēnešu laikā. 3 reizes no tām viņi laboja savas kļūdas līdz man apnika.1. reizi vajadzēja nomainīt ātrumu pārslēgu. uzlika 8 ātrumu vietā 3 ātrumu pārslēgu, jo nebija pasūtījuši vajadzīgo 8 ātrumu trosīti.2. reizē braucu pēc 2 dienām, kad atkrūvējās vaļā aizmugurējā rata skrūves, kas nebija kārtīgi pievilktas. Darbinieku komentārs - Tā sanāca!3. reizi ierados šajā servisā, lai lūgutu nomainīti 3 ātrumu trosīti uz 8 ātrumiem, jo sapratu, ka esmu izčekarēts. Braukt ar 3 ātrumiem ir grūti pierast un uz priekšu arī velo negāja. Darbinieka komentārs - nepasūtījā 8 ātrumu trosīti, jo cerējām, ka pieradīsiet pie 3 ātrumiem.4. reizi šajā servisā atgriezos, jo aizmugurējam ātrumu pārslēgam atdalījās blīve, kas ļauj pārslēgt ātrumus. Salaboja, bet pēc 7 dienām mehānisms atkal salūza. Darbinieka komentārs - salabot īsti nevar un garantiju nedodam.Lieki teikt, ka 5. reizi vairs nebraucu uz šo servisu. Vienkārši aizvedu uz Rīgu.Rīgā servisā man vispār pajautāja, kā es neesmu nosities, jo aizmugurējais rats neesot bijis pievilkts un ja ātrāk būtu braucis, varēju palikt ar seju uz asfalta.Un ko domājiet salaboja Rīgā man velo vienas dienas laikā un esmu happy.NEKAS PERSONĪGS tikai mana pieredze!

R

Komentāri (1)

K Kaspars Launerts 18.11.2016

Labdien!
Atvainojos par iepriekšējo darbinieku iespējamām kļūdām darba procesā. Vēlos informēt, ka uzņēmumam no 12. septembra ir jauns īpašnieks, tāpēc uzņēmums ir mainījis savu izskatu un ievērojami papildinājis preču sortimentu, kā arī uzlabojis darba kvalitāti, jo īpašnieks, būdams riteņbraucējs ar vairāk, kā 16 gadu pieredzi un uzvarām gandrīz visās lielākajās Latvijas sacensībās, pats veic visus servisa darbus.
Kas attiecas par Jūsu sūdzību, izklausās, ka runa ir par Shimano Nexus rumbu. Tas ir koks ar diviem galiem, tā kalpo ilgāk, taču remonts šādām rumbām neatmaksājas. Ja ir beigts ārējais pārslēdzējs 3 ātrumu rumbai, to var nomainīt viegli. 7 un 8 ātrumu rumbām nāk plastmasas gredzens, kas veic pārslēdzēja funkciju un šim gredzenam putekļu un dubļu iespaidā ir niķis iesprūst un neslēgt korekti ātrumus. Savā starpā Nexus 3, 7 un 8 ātrumu slēdži nav savietojami. Tāpat rumbām, kas aprīkotas ar kājas bremzi ir nepieciešama ideālā stāvoklī esoša ass vītne. Bieži vien vītne tiek aprauta un bremzējot ar kājas bremzi rats atskrūvējas vaļā. Tāpat ir problēmas ar sprostgrezeniem, kas paliek vaļīgi un zobrats izlec laukā no ligzdas. Tāpēc ir svarīgi regulāri un laicīgi velosipēdu kopt un saregulēt. Ja to nedara un laicīgi nenovērš potenciālās problēmas, remonts var izmaksāt dārgi, tādēļ vienmēr ar klientu pirms remonta veikšanas izrunājam par remonta ilgumu, aptuvenajām izmaksām, nepieciešamajām rezerves daļām. Ja rodas neparedzēti izdevumi, vienojamies ar klientu pirms darba veikšanas, tādējādi neradot neparedzēti lielas servisa izmaksas.
Ceru, ka iegriezīsieties pie mums un pārliecināsieties par veikala preču sortimentu un servisa kvalitāti.

Patīkamu svētku vakaru vēlot,
Kaspars Launerts
www.activsport.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes