www.sudzibas.lv ACME ACME DVD diski

ACME - ACME DVD diski

Nevienam neiesaku pirkt šobrīd ACME akcijā esošos DVD-R diskus, kas pārdodas Prizmā, jo no pieciem diskiem, NEVIENS negāja. Dators meklē, meklē, bet nekā...
Tā iegrābies, ka 100% neviens disks nestrādā no ACMES, vēl nebija gadījies. Parasti ACMEi kādi 1-2 diski no 10 nestrādā, šie NEVIENS nav lietojams. Laikam jau tāpēc arī maksāja 30 sant./gab. :)

J

Komentāri (7)

M Mr. Lonely 30.11.2012

Kā nekā ir tāds teiciens, Skopais maksā divreizs! Vienīgi ko es tev varu ieteikt ir pērcs firmas Sony diskus gan CD+R gan DVD+R, maksā dārgāk, bet toties ir vērts pirkt!

Ausainītis 30.11.2012

Nav tiesa, ar Acme produkciju esmu pazīstams vismaz 5 gadus, un brāķa procents tās produkcijā ir gluži tāds pat kā pazīstamu firmu produkcijā.

M memmesmeitiņa 30.11.2012

Man jau šķita, ka tikai man tā "veicas", bet ar ACME CD+R un DVD arī tā gadījies ļoti bieži un nācies pus paku izmest...jāpiebilst, ka pirku citur, tā kā brāķi ne tikai PRISMAs akcijā.

Ausainītis 01.12.2012

Smīkņa, nepriecājies, drīz pienāks arī tava kārta!

J Jurisan 06.12.2012

Es nevienu ražotāju nevēlos nomelnot, bet fakts paliek fakts. Prieks, ka uzņēmums vismaz atrisināja šo situāciju.

E EdvīnsKarpovs 07.12.2012

vecie labo kopmītņu laiku, kad lietoju šīs firmas produkciju. vai tikai pie mums Talsos vairs diskos neraksta, bet izmanto zibatmiņas?

E esnezin 17.12.2014

To, ka acme ir lielākais sūds, kāds jebkad redzēts, zin visi. Nevajag pirkt no viņiem neko, it īpaši diskus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes