www.sudzibas.lv Acorn Ustrojstvo na rabotu

Acorn - Ustrojstvo na rabotu

AC ACORN sia otpravljajut ljudev Scotlsssand,na fabriku po pereupakovke lekarst.Pri etom govorjat-cto rabota sovsem ne slozhnaja,sidjachaja, chasi raboti-opjatj zhe kak oni govorjat po 8-9 chasov vdenj,+ Vam dajut 2 dnja vihodni v nedelju.Voobshem-na rabota,a skazka,tolko plati denjgi,i ezzhaj v novuju,prekrasnuju zhziznj...Na samom zhe dele mi rabotaem kazdij denj,prakticheski imeja 2-3 vihodnih v mesjac!!!Eto ochenj fizicheski i moralno tjazhelo.Nachaljnik- Alex Cruickshunk opasnij i neadekvatnij.Ego zhena Shejli ponachalu vigljadit ochenj ljubeznoj,no potom nachinaete ponimatj,cto vsjo eto - maska na ee lice.Pocti kazdij denj u nas proishodjat sobranij,kotorie,estestvenno otvlekajut vseh ot raboti,pri eto AlexCruickshunk trebuet ot nas,ctobi mi rabotali bistree!!!!!U nas estj tolko odna komnata,kotoraja uhodit s raboti ranjshe vseh,no im dostaetsa samaja legkaja produkcija s podachi Alexa i Shejli.Ostalnie zhe sidjat do 21-22,23 , a inogda i do 2 nochi.Eshe odna "pijatnaja novostj" .Zarplatu nam ne platjajt kak polozheno.A kogda,na poslednem sobranii,ljudi uzhe nachali vozmu6atjsa - on Alex Cruickshank nachal v bukvalnom smisle oratj,i poprosil odnogo iz rabotnikov,u kotorogo horoshij anglijski no on iz Latviij,napisatj na doske objavlenij,mimo kotoroj mi prohodim po neskolku raz v denj - NO AITAS!!!!!!!T.E. net ovcam,t.e. nam bilo otkazano vot v takoj forme.Tak ,esli vam ndoela skuchnaja zhiznj,i vi mazohist,to fabrik po rukovodstvom cheloveka po imeni Alex Cruickshank i ego zheni Shejli ---zhed vas!!!Ih adres; UNIT 2A Bandeath Industrial Estate , THROSK,STIRLING FK7 7NP

Z

Komentāri (6)

M markins74 23.07.2015

Es gan atbraucu uz so fabriku jau 2010 un caur Acornu. Fabrikas stradniekam ir japilda norma un nezinu kur ta nav.ja kaut viens no tiem kuri brauc no Latvijas butu maksajusi iri un depozitu tad jau varetu zeloties.Bet atbrauc pliki. Sai fabrika lauj pirmo menesi atjegties. Ak protams ka jastrada ir. Un visu rekina pa menesi nevis dienu. Un ta sieviete stradaja ar mani kopa un pati gaja majas agri jo es esmu ta personu kurai it ka tiek vieglais darbs. Ticiet man esmu dzivs piemers tam ka var aiziet nenostradajot 10 stundas par kuram samaksa. Isti nesaprotu kas vinai nepatika!!!

J J555 23.07.2015

Es stradaju sai fabrika no 2010 gada un ari iekartojos ar Acorn palidzibu.Viss ko man solija Acorna darbinieki bija taisniba protams ka par dzivokli ir jamaksa kaa visas valstis, bet musu rupnica vienmer cilvekiem nak preti un neprasa maksat uzreiz, un par visu vienmer var vienoties.Transports uz darbu un majam ari ir nav jabrauka ar sabiedrisko transportu kurs saja valsti ir dargs.Alga vienmer ir noteikta diena un lielaka neka citas darbavietas.Ja ir jastrada, bet miljie cilveki kur tad maksaa naudu ja nestrada, ja kads zin tadu vietu pastastiet visiem kur ir ta brinumzeme!!!2012 gada es aizgaju no rupnicas jo domaju ka citur bus kaukas labaks nomainiju divas darba vietas, ljoti nozeloju ka aizgaju!!! Un esmu ljoti pateiciga Alexsim un Shellie par to ka vinji pienjema mani atpakal darba .Un man ir kauns musu darbadeveju un Acors darbinieku prieksa par shjo neadekvato rakstu, pateiciiba par to ka dod mums iespeju uz normalu dzivi .

P pocan18 26.08.2015

Wow neticu es jums...ne tam pirmajam analfabetam kurs pierakstija i neko saprst nevar ..ne pedjiem diviem dibenlaiziem...kuri ka izskatas atbalsta fabriku...visur ir minusi un plusi ja nemaksa algu tas ir nelegali..ja nelegali brauc stradat tad kadas problemas?ir strukturas kuras to visu parbauda..dauni stulbie jus.. ligumam jabut uz rokam..savadak jus nevarat stradat..ja liguma nav tatad jus piemanija..un kad ligumu paraksti lasi kas tur rakstits pec tam zelojies dauni...analfeabets...tu vismaz viduskolu pabeidzi?

P pocan18 26.08.2015

No kadas dirsas jus esat izlidusi es nesaprotu?dzivojat Europa i nezinat likums..ka jus vispar dzivojat latvija?pat darba nezinat ko var darit un ko ne..lasiet gramatas un studejiet universitates...tur cilveki izglitoti un vismazz sajedz ko raksta un dara

D Dīleris Pinka 11.03.2016

Eu veči tad tas acorn ir mesls, ne?

R Rudis EU 21.10.2019

Neielaižaties ar vergu tirgoņiem aģentūrām, tur godīgu nav, arī starp ārzemju. Piedzīvosiet tikai vilšanos, labākajā gadījumā. Darbu Eiropā jāmeklē caur EURES un kontrakts jāslēdz ar darba devēju. Tāpat, ja kāds darba devējs piedāvā darbu tikai caur aģentūru, Jūs sagaida min samaksa, garas darba stundas un dārgas kojas, visdrīzāk. Reģistrējaties Linkedin, Indeed un tml. Ja nav slinkums pasēdēt pie kompja, Eiropā darbu var atrast jebkurš.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes